Fletcher Events Anmeldelser 364

4,3

De band en sfeer was geweldig. Maar als je niet blijf slapen bij fletcher doornwerth wordt je letterlijk en figuurlijk het bos in gestuurd in het pikke donker. Je moet maar zien hoe je bij je aut... Vis mer

Ik kwam voor de muziek uiteraard. Daar heerlijk van genoten. Het is voor de organisatie natuurlijk een tryout. Kritiek puntjes. - je weet hoeveel mensen er komen, dus hoe kan het dan dat je... Vis mer

Hotel prima verzorgd, schone kamer prachtig uitzicht Concert viel tegen, beetje amateuristisch (steeds weer gitaar afstellen, tekst kwijt, niet altijd gelijke samenzang) Daarbij was de bar al gesl... Vis mer

Intiem concert in leuke zaal met bar. Nadeel dat stoelen niet in theateropstelling staan. Kleinere mensen, zoals mij vrouw zien vrijwel niets. Achteraan gaan staan is dan enige optie. Gedacht zou kunn... Vis mer

1. Eventbyrå

Fletcher Events organiseert al sinds 2014 diverse evenementen voor al haar doelgroepen, ook bij jou in de buurt. Van zit- tot staan evenementen & van concert tot foute party. Fletcher Events is meer dan alleen een feestje. Zo kunnen bezoekers er een geheel uitje van maken door het ticket te combineren met een diner en/of overnachting in een van onze hotels. Op onze website vind je alle geplande evenementen. Zoek jouw favoriet en klik op de pagina voor tickets en informatie.

4,3

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

Nacht van Nederpop

Nacht van Nederpop

Zaal aankleding erg mooi
Podium/decor erg mooi
Band erg goed
Acts, leuke line up al past mai tai en time bandits er niet echt bij, dit moeten jullie zelf ook vast hebben kunnen stellen, het viel behoorlijk dood

Het geluid was niet erg best
Als er zoveel aandacht is besteed aan alle andere aspecten is dat wel een beetje een dooddoener

Voor de organisatie erg jammer dat de opkomst geen bomvolle zaal opleverde

Al met al een hele leuke avond gehad

21. desember 2025

ABBA tribute band

Het was sfeervol ingericht. Helaas vond ik de zangeressen van ABBA minder. Schelle stemmen. De video’s waren mooi. Het geluid was veel te hard; constant boven de 90 dB met uitschieters naar de 100!!!
De dj deed het leuk. Er was tegen ons gezegd dat de band om 21 uur zou beginnen; dit was echter pas om 21.45 uur.

19. desember 2025

Beetje laat begonnen met ABBA

Beetje laat begonnen met ABBA, en degene die zongen waren niet te zien, weet bij God niet wie het waren, zag ze door de belichting niet. Je was gewoon naar ABBA aan het kijken. Ook heel erg leuk hoor.

19. desember 2025

Leuke muziek maar geen tafels en geen…

Leuke muziek maar geen tafels en geen krukken. Waardeloos als je wat ouder bent en even wilt zitten. Duur qua drankjes die je in een klein plastic bekertje geserveerd kreeg. Doordat er en tafels waren gooiden mensen hun plastic bekertje op de vloer waardoor het glad werd.

13. desember 2025

2 uur zou de show duren

2 uur zou de show duren, daadwerkelijk was het maar iets meer dan 1 uur.

Ongezellige ambiance in de zaal. Kaal podium. Geen tijd aan besteedt.

Mids stond op het podium alsof het een snabbel avond voor hem was in zijn casual kleding.
Simpele voorstelling. Niet de prijs van € 53 waard.

29. november 2025

Mooie voorstelling, maar véél te kort!!!

De voorstelling was op zich gewéldig: Victor liet ons allerlei trucs zien en vertelde er amusant en gedreven over!
Échter: er was ons een tijdschema doorgemaild, nl. dat de voorstelling om half 11 afgelopen zou zijn.
Al om kwart voor 10 stopte Victor Mids en ook nog vrij abrupt.......
En hij liet ons in verbazing en met boosheid achter.
Dat hij tijdens de meet&greet uitgebreid de tijd nam, is begrijpelijk: er werden vele boeken van hem verkocht.
Wij kwamen echter voor zijn voorstelling en die laat nu helaas een gevoel van teleurstelling achter.

29. november 2025