Flattered Anmeldelser

4,1

Alltid enkelt og raskt å handle, og enkelt å returnere (fra Norge) om det skulle være nødvendig. Bestilt flere ganger og aldri vært misfornøyd med noen ting!

1. Støvelbutikk
  2. Bagasjebutikk
  3. Beltebutikk
  4. Butikk for motetilbehør
  5. Veskebutikk

Om Flattered

SHOP HERE

About Us

The Flattered ethos embraces Scandinavian quality, tradition, and philosophy with the essence of minimalism and craftsmanship. Meticulously designed and unwavering in quality, we create a new realm of luxury for the conscious individual, where form and function unite. Guided by minimalism, we craft enduring products that echo the Scandinavian tradition of timelessness and contribute to reshaping consumption habits.

Committed to being a responsible, evolving brand, we ignite positive change in ourindustry. Our dedication to enduring products honours craftsmanship and embraces environmentally conscious materials and processes.

The name Flattered stems from our initial 2013 collection of indoor slippers. Designed in Stockholm and crafted in Italy, Portugal, and Spain, every Flattered creation is an ode to quality, tradition, and timeless artisanship.

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

265 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Nydelige sko som er så behagelige å gå…

Nydelige sko som er så behagelige å gå i, føles som tøfler!

26. mai 2026

Hej Ingvill,

Stort tack för din fina feedback. Det gläder oss att höra att skorna lever upp till dina förväntningar.

Vi hoppas att du får stor glädje av dem under lång tid framöver.

Rask levering

Rask levering, riktig str og farge og bra passform.

21. mai 2026

Hej Unn,

Tack snälla för dina fina ord. Vi är så glada att höra att du är nöjd!

Rask levering

Rask levering, fint pakket inn. Kjempe fine søte sko slay💃💃💃🔥🔥

29. april 2026

Hej Lina,

Tack snälla för dina fina ord. Vi är så glada att höra att du är nöjd!

Kvaliteten er upåklagelig, MEN

Kvaliteten er upåklagelig, men fargegjengivelsen er hel feil på bildene, dessverre. Hanna bag i fargen creme er mer skittenbeige. Cajsa loafers i fargen cognac er veldig lys, som en vasket cognac. Cajsa loafers er svært smale i lesten, og vil ikke passe en normal voksen fot.
I tillegg brukte pakken svært lang tid i posten (16 dager). Pakker herfra har tidligere vært levert mye raskere.

2. mars 2026

Dear Marit,

Thank you for your feedback, we truly appreciate you taking the time to share your experience.

Regarding the Cajsa loafers, you are absolutely right, this style is designed with a slimmer, more narrow fit. For a more standard fit, we would recommend styles such as Dylan or Sara, which tend to suit a wider range of foot shapes.

We’re very sorry to hear about the delivery time. This is not typical, as we usually dispatch orders within 48 hours, and transit times are normally much shorter. We completely understand your frustration and apologise for the delay.

Thank you also for highlighting the colour differences. We will make sure to share your feedback with our production team to review how the colours are represented in our images.

We truly appreciate your input and hope we can provide you with a better experience next time.

Have a great day,

Rask levering

Rask levering, produktet var som forventet

5. januar 2026

Hej,

Tack snälla för din fina recension! Du är varmt välkommen tillbaka.

Kjempefine støvler

Kjempefine støvler, veldig gode å gå med!

5. januar 2026

Hej Sigrid,

Tack snälla för din fina recension! Du är varmt välkommen tillbaka.

Flattered

Dårlig kvalitet på glidelåser på…

Dårlig kvalitet på glidelåser på skoene. Tok lag tid før retur ble registrert.

31. oktober 2025

Hi,

Thank you for sharing your feedback.

We’re sorry to hear about the issues with the zippers and the delay in your return being registered.

Orders from Norway are sent in bulk shipments, which can sometimes extend the processing time, but we continuously monitor these timeframes and will review this to ensure a smoother experience. We appreciate you bringing this to our attention.

If you need any further assistance with your order/refund you can always reach out directly to support@flattered.com

Nydelige sko 🤩

6. november 2025

Hej Mette,

Tack för din fina recension – det betyder mycket för oss.
Varmt välkommen tillbaka!

Nydelig produkt...

Nydelig produkt.... vil ha glede av i mange år.

7. oktober 2025

Hej Jorun!

Tusen tack för din fina recension — så roligt att höra att du gillar produkten! Vi hoppas verkligen att den får följa med dig i många år framöver.

God kvalitet på skoene.

God kvalitet på skoene.

15. september 2025

Hej Maren,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du tycker att skorna håller god kvalitet.

Vakre

Veldig vakre

8. september 2025

Hej Ingrid,

Tack för din fina recension och för att du delar din upplevelse!

Stor i størrelse

Fin farge og fasong. Store i størrelse.

15. august 2025

Hej Nina,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd.

Flattered

Veldig fornøyd med vesken. Fikk raskt svar på spørsmål jeg hadde på forhånd og den kom fram før tiden som var oppgitt.

16. juli 2025

Hej Mira!

Thank you so much for taking the time to leave us a 5 star review. We're happy to hear that you are satisfied!

Vanskelig reklamasjon

Enkelt å bestille, skoene kom relativt rask frem. Fikk dessverre et par sko som hadde en liten skade. Har forsøkt å kontakte kundeservice om dette gjennom skjemaet på nettsiden, men har ikke fått noe svar. På grunn av treg respons og manglende, tydelig system for reklamasjoner, kan de ikke få mer enn 3 stjerner - selv om selve skoene er veldig fine.

23. juli 2025

Hi Ida,

thank you so much for taking the time to share your experience, we truly appreciate it.
We’re very sorry to hear that you haven’t received a response to your case.

We’ve just checked, and it looks like a reply was sent to you on July 30th at 10:19. In case that message didn’t reach you, we’ve now sent a separate follow-up email to ensure we can assist you as quickly as possible.

If you haven’t received our latest email either, please do not hesitate to get in touch with us directly at support@flattered.com, we’ll be more than happy to help you from there.

Veldig fornøyd

27. juni 2025

Hej Bodil,

Stort tack för din fina recension. Så roligt att höra att du är nöjd. Vi hoppas att du får mycket glädje av din produkt och ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Mvh,

Flott

Flott nettside, rask levering, veldig gode produkter!! Skoene er helt fantastisk

17. juni 2025

Hej Hege!

Tack för din fina recension och fem stjärnor. Wi är glada att höra att du är nöjd med dina skor!

Altt gott,
Flattered

God kvalitet på alle vis

God kvalitet på alle vis. Lekker emballasje. Trivelig kommunikasjon, jeg ble oppdatert fortløpende

22. mai 2025

Hej Unny!

Thank you for such a lovely review! Welcome back anytime.

Flattered

Mottok sko som dessverre ikke var helt…

Mottok sko som dessverre ikke var helt som forventet. Ekstremt god kundeservice som svarte fort og som brydde seg om kunden gjorde en litt kjedelig opplevelse veldig fin! Skal absolutt handle her igjen, disse kan kundeservice og bryr seg genuint om kunden! 10/10!

21. april 2025

Hei Elise!
Tusen takk for fin tilbakemelding og så fint at du er fornøyd med kundeservice! Håper vi sees snart igjen!

Vennlig hilsen,

Retur tar opptil 1-2 mnd

Retur tar opptil 1-2 mnd, og da må man mase. Dere burde ha halvstørrelser.

19. mars 2025

Hej Birgit,

Thank you for your feedback. We're really sorry to hear that your return took longer than expected – it definitely shouldn't take that long, and we appreciate you bringing it to our attention.

At the moment, we’re unfortunately not able to offer half sizes, but we’re continuously working on improving our size range and customer experience. Your input is valuable to us, and we’ll be sure to pass it along to our team.

Thank you again for taking the time to share your thoughts.

Have a great day,