Fjorna Anmeldelser 180

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 31 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

157 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Svindel Kina varer

Dette er svindel - først lang tid og jeg hørte ikke noe - fikk ikke til å track varen - så kom endelig varen/vegglampen -knst i tusen biter og "kinavare"

26. mai 2025
Logoen til Fjorna

Svar fra Fjorna

Hi Tone,

We’re disappointed by your message and feel the need to clarify the situation clearly.

You did receive the product, which directly contradicts your bank dispute claiming otherwise. Following your claim, you later stated the item was broken and did not resemble the product image. Both cannot be true. Based on these inconsistencies, we had strong reason to believe this was a fraudulent attempt to obtain a refund while keeping the product.

We investigated the case thoroughly and provided the bank with full documentation. As a result, the dispute has been closed in our favor.

Your tracking information was not delivered via email because you failed to provide a valid email address during checkout. Without an email address, it’s not possible for our system to send updates. This is not a system error — it was a missing input from your side.

Despite all this, we still offered you a full refund if the product — damaged or not — was returned to us. You declined this solution. Instead, you are now posting a negative review to misrepresent our brand, even though we followed all procedures and tried to assist you fairly.

We stand by our integrity and the efforts we’ve made to resolve this situation, and we feel obligated to publicly respond to defend against an unjustified review.

Sincerely,
Team FJORNA

Dette er svindel og de selger…

Dette er svindel og de selger piratkopier fra Kina. Alle positive omtaler på denne siden er garantert svindel så hold dere langt unna. De svarer heller ikke på noen henvendelser.

30. desember 2024

Kvaliteten på varene overgikk…

Kvaliteten på varene overgikk forventningene mine! Jeg satte stor pris på hvor raskt kundeservice besvarte spørsmålene mine. Leveringstiden var akseptabel, og jeg kommer definitivt til å handle her igjen.

5. januar 2025

Produktene er fine

Produktene er fine, men frakten tok mye lengre tid enn forventet. Jeg måtte kontakte kundeservice for å spørre om pakken min. De var veldig hjelpsomme og svarte raskt, men jeg vil sette pris på raskere leveringstider.

1. desember 2024

Jakkan jeg bestilte var akkurat som…

Jakkan jeg bestilte var akkurat som vist på bildet, veldig fin og god kvalitet. Frakten tok litt lengre tid enn forventet, men kundeservice hjalp meg med en gang da jeg kontaktet. De svarte raskt og var veldig vennlige. Alt i alt, en god opplevelse.

1. desember 2024

Produktene er av utrolig kvalitet

Produktene er av utrolig kvalitet! Jeg var veldig fornøyd med bestillingen min. Selv om det tok litt lengre tid før pakken min ankom, er jeg superfornøyd. Kundeservicen er også utmerket – de svarer raskt og er veldig hjelpsomme. Anbefales på det sterkeste.

1. desember 2024

Fjørnå leverer virkelig topp…

Fjørnå leverer virkelig topp kundeservice! De vet akkurat hva de gjør og er super hjelpsomme. Selv om pakken tok litt lengre tid, ordnet de opp på en fantastisk måte. Anbefales på det sterkeste!

27. desember 2024

Falske Kina produkter

De selger Kina produserte Hoka sko. Sier det tar 1-3 arbeidsdager å behandle bestilling, for så 8-12 arbeidsdager i transit. Bestilling gjort 3/12 er enda ikke levert til fraktselskap i Kina. Nå er det 16/12.

Sjekket opp Fjørnå mot Run AS sine offisielle selgere, og der finnes ikke Fjørnå. De gir i tillegg 65% rabatt på allerede veldig billige «Hoka» sko. Det bekrefter dermed at de selger kopier.

16. desember 2024
Logoen til Fjorna

Svar fra Fjorna

Hei Øystein Vinje,

Takk for at du deler din opplevelse. Vi ønsker å forklare situasjonen og gi mer kontekst rundt det som skjedde.

Under vår høytidskampanje opplevde vi en overveldende respons med mange flere bestillinger enn forventet. Dette førte dessverre til forsinkelser i behandlingstiden for enkelte bestillinger. Vi forstår at dette kan ha skapt frustrasjon, og vi gjorde vårt beste for å informere kundene våre åpent og ærlig om situasjonen.

Når det gjelder rabatten på 65 %, var denne spesifikt gitt til deg som et uttrykk for vår forståelse og ønske om å kompensere for de lange ventetidene. Etter flere e-poster fra deg, ønsket vi å vise at vi setter pris på deg som kunde og forsøkte derfor å imøtekomme deg på en best mulig måte.

Vi registrerer at du har valgt å kansellere bestillingen din, noe vi selvfølgelig respekterer. Vi ønsker imidlertid å påpeke at siden produktene aldri ble levert til deg, er det vanskelig å konkludere med noe rundt produktets kvalitet. For oss er det viktig at kundene våre får en positiv opplevelse, og vi beklager at leveringstiden ikke levde opp til forventningene.

Vi ber derfor om at du vurderer å oppdatere anmeldelsen din, slik at den gjenspeiler den faktiske opplevelsen du hadde med leveringstiden. Spekulasjoner rundt produkter som ikke er mottatt, kan gi et misvisende bilde og er ikke basert på direkte erfaring.

Vi håper på din forståelse og ønsker deg en fin dag videre.

Vis anmeldelser på alle språk. (180 anmeldelser)