Fjordens Saunagus Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde lejet Fjordens Saunagus til to timers gus for en håndfuld veninder. Niels fik lynhurtigt tunet sig ind på hvilken gus-oplevelse der var den rigtige for os. Oplevelsen bød på en blanding af m... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Niels er mere end en gusmester. Som det brænder i hans sauna når han vifter og slår, sådan brænder Niels nemlig også for hans særprægede gusoplevelser. Derfor blev jeg ved med at komme. Han kredser om... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Utrolig oplevelse..... - hvad enten du aldrig har prøvet saunagus eller du er erfaren i saunagus - så kan du få præcis den fantastiske oplevelse med saunagus som du ønsker hos Niels/Fjordens Saunagus.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Niels og hans dygtige kollega Angelica kom simpelthen helt til Vordingborg 1. Juledag for at give min familie og jeg den bedste jule oplevelse. Lige fra spørgsmål i starten, til selve oplevelsen var... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dagspa

Skrevet av virksomheten

Saunagus events langs Roskilde Fjord og Nordsjællandske søer. Samt arrangementer for erhverv og privat. Saunaen er mobil og kan placeres på steder med fast underlag.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Super oplevelse

Vi havde arrangeret 2 stk. saunagus for vores medlemmer og Nordens Saunagus med hele 2 Gus mestrer dukkede op og gav deltagerne en kæmpe oplevelse.
Tak for varmen og historierne

4. februar 2024

En fantastisk saunagusoplevelse

En fantastisk saunagusoplevelse, hvor både gusmester Niels og selve saunaen fortjener topkarakter. Niels' dedikation som gusmester skabte en unik og afslappende atmosfære. Saunaen var i perfekt stand og bidrog til en værdsat oplevelse. Jeg ser allerede frem til næste gang og kan varmt anbefale denne saunagusoplevelse

6. desember 2023

Marbæk strand

Tak for en dejlig Saunagus ved Marbæk Strand , trist at det var sidste gus der .
Vil helt sikkert deltage i gus igen hos Fjordens saunagus

19. november 2023

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse.
Jeg havde fornøjelsen af at deltage i saunagus i dag. Proffesionelt udført- behageligt, afslappende og energigivende.
Håber at det ikke går lang tid inden den mobile sauna igen kommer på besøg.

18. november 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bedste oplevelse med mobil saunagus

Bedste oplevelse med mobil saunagus. Niels er dygtig og meget behageligt selskab. Vi havde nogle fantastiske timer og det er bestemt ikke sidste gang, vi booker Niels til saunagus.

18. november 2023

Klar anbefaling

Klar anbefaling. Læs videre hvis du vil vide hvorfor.

Gode olieblandinger, temperatur tilpasset klientellet, hvor temperaturen både kan ligge i helseområdet og på kanten til selvantænding. Musik tilpasset hver gus. De gange jeg har været med har der været super behagelig stemning og jeg får altid lyst til at vende tilbage.

24. september 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Niels er en verdens klasse mand at…

Niels er en verdens klasse mand at kende.
Han tilbyder enormt lækre gus events, og er meget dedikeret indenfor det.

Stemningen er altid helt i top, og du går med en skøn fornemmelse bagefter i hele kroppen, af velvære efter nogle gus med ham.

15. september 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv