Ik had al 2 lange legging van Fittwear en een sporttop, nu ook 2 shorts besteld. Ik vind Fittwear echt het lekkerste zitten vergeleken met andere bekende merken. Stof is heerlijk zacht en rekt goed. H... Vis mer
Se hva andre synes
Normaal gesproken schrijf ik nooit een review, maar ik heb zojuist 35 km hardgelopen en geen moment mijn broek moeten optrekken of de pijpjes naar beneden trekken. Echt super en nog nooit eerder meege... Vis mer
Legging gekocht met klein zakje aan de achterkant, bij 1e gebruik schoot het lipje van de rits, dus wilde graag ruilen, Ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd, hele fijne service! Ook geweldig product... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
De juiste sportkleding met een goede pasvorm en die goed blijft zitten en niet doorschijnt heeft een positief effect op jouw zelfvertrouwen, uitstraling en prestaties. Onze ruime ervaring in de kleding en kennis van stoffen en producties, zorgen er voor dat wij vrouwen ons WEL goed, comfortabel en ondersteund voelen tijdens iedere training.
Kontaktopplysninger
Tinstraat 13, 4823AA, Breda, Nederland
- 0765269580
- info@fittwear.nl
- fittwear.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Perfect brand!Clothes are really good material and…
Clothes are really good material and size is fit perfect. I’m buying clothes for gym always from this brand! I’m loving it 🥰
Mooi pakje, maar slechte kwaliteit…
Super tevreden over mijn nieuw sportpakje! De volgende dag werd het meteen geleverd. Tijdens het lopen van mijn marathon, veel complimenten gekregen over mijn mooie outfit. Jammer genoeg na 1 keer gebruik, was mijn bovenstuk al een beetje ‘versleten’. Het dragen van mijn waterrugzakje heeft de rug van mijn top beschadigd. Dit is niet bij andere sportkledij die ik draag… Daarom deze score voor de kwaliteit van de kleding. Jammer 😔
Super fijne leggings!
Goede prijs en kwaliteit
Fijne sportkleding van goede kwaliteit
Super fijn kledingmerk voor sportkleding. Ik draag het al een paar jaar en de kleding is van geweldige kwaliteit. Het bedrijf zelf verstuurd altijd netjes en op tijd de pakketjes.
Goed advies en snelle verzending
Goed advies en snelle verzending. Producten gaan lang mee
De kwaliteit van de artikelen is…
De kwaliteit van de artikelen is uitstekend en zit erg comfortabel, de pakketjes worden binnen enkele dagen geleverd
Snel geleverd en fijne producten
Snel geleverd en fijne producten , broeken zitten super fijn en de truien zijn lekker warm van binnen, maten kloppen!
Altijd super snel geleverd
Altijd super snel geleverd. Ik vind dit de beste leggings. Ze zitten heerlijk en zakken niet af.
Materiaal van de kleding is heel fijn
Materiaal van de kleding is heel fijn. Het zit comfortabel.
Snelle levering er was iets niet goed
Snelle levering er was iets niet goed en heb er een goede oplossing voor gekregen al met al super! Outfit zit ook helemaal top
Snelle verzending en perfect passende…
Snelle verzending en perfect passende kleding.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.