Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vorig jaar december mijn fitnova als kerstcadeau gekregen. Maar sinds een paar dagen doet hij raar verbinding steeds weg schudden om de tijd te zien vergeet het maar. Dus een mail naar fitnova ged... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Enige tijd geleden een FITNOVA watch besteld na aanleiding van een advertentie op Instagram. Eerste indruk was echt top! Het gebruik van de smartwatch maakte me nog enthousiaster!! Ik had een stainles... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele mooie smart Watch voor een betaalbare prijs. Werkt minstens 10 dagen op een volle batterij. Eenvoudige bediening, en ruime keus in wijzerplaten. Ook de mee bestelde stalen band is van uit... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Klokkebutikk

Skrevet av virksomheten

FITNOVA is een jong smartwatch merk dat goede smartwatches aanbiedt voor een betaalbare prijs. Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons echt op nummer één. Wat houdt dat in? Klantenservice die altijd voor je klaar staat, een snelle levering vanuit ons Nederlandse magazijn, gratis verzending en kosteloos zonder gedoe retourneren.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vorig jaar december mijn fitnova als…

Vorig jaar december mijn fitnova als kerstcadeau gekregen.
Dus een mail naar fitnova gedaan wat denk je mailadres onbekend.
Dan via hun whatsapp nummer niet in gebruik.
Waar moet mijn stukke smartwatch naar toe voor reparatie

12. juli 2024

3 dagen oud, ben zeer benieuwd

Heb ze nu 3 dagen. 1ste nacht registreerde de watch mijn slaap perfect Dat ik er van schrok hoe accuraat die was. De nacht erna een half uur geslapen zegt die terwijl ik 8u heb geslapen. Heb een reset gedaan dus ik ben benieuwd wat die nog gaat doen. Simpele en gebruiksvriendelijke bediening. Doet alles wat er omschreven word. Al die social media hoeft voor mij niet maar voor de rest mooie watch. Qua sterkte weet ik nog niet. Ik "hoop" zeer goed bij normaal gebruik. Is aangekocht om tegen een stootje te kunnen. Bandje is super en niet te bombastisch.

Mvg Rowan

26. desember 2023
Vurdert til 3 av 5 stjerner

was zo leuk en tevreden, nu onbekende code

Bijna een jaar terug dit horloge gekregen als verjaardagscadeau van de kinderen, tot enkele maanden terug super tevreden over het horloge. maar zoals aangegeven, enkele maanden terug begon het, code 5. tja ??? horloge gaat uit bij 30% batterij, soms bij 70% batterij, is dan zonder opladen niet meer aan te krijgen. soms binnen paar dagen leeg, soms gaat het erg goed en haalt ie 16%. helaas is fabriekreset geen uitkomst. op internet niets te vinden over de code. dus helaas geen idee wat het issue nu is. jammer, horloge was zo goed en was er erg tevreden over.

23. oktober 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het horloge werkt prima, wel snel beschadigd

Het horloge werkt prima, doet wat ie moet doen. De functies zijn erg handig.
Alleen niet erg sterk, de rand van mijn horloge is al beschadigd binnen een maand (door normaal gebruik gebeurt).

En helaas net voor een actie gekocht, paar dagen later was het horloge 10,- goedkoper.

4. juni 2023
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Deze smartwatch nu enkele weken geleden…

Deze smartwatch nu enkele weken geleden bij bol.com besteld. Als ik s morgens mijn bed nog niet uit geweest ben heeft hij wel stappen geteld. Ook registreert hij mijn slaap niet goed waar ik het voor gekocht heb op advies van huisarts en psych. Als ik s nachts onze baby voed of met hem bezig ben dan geeft het horloge aan dat ik gewoon geslapen heb. Ook geeft het aan dat als ik in bed ga liggen ik ook direct in slaap val terwijl dit vaak pas een uur later was. Niet betrouwbaar dus. Als ik veel stress ervaar ben ik altijd ontspannen volgens het apparaat🤷🏼‍♀️ Hierdoor doet het niet wat ik er van verwacht en waar ik het voor gekocht heb….
Verder makkelijk te bedienen, hele lange batterij duur en goede verbinding met iPhone.

8. august 2023
Vurdert til 2 av 5 stjerner

De eerste paar dagen hield het alles…

De eerste paar dagen hield het alles netjes bij, maar nu heb ik blijkbaar geen hartslag meer!
Ook slapen word niet meer bijgehouden.
Jammer want hiervoor heb ik em niet gekocht!
Had ik net zo goed een gewone horloge kunnen kopen!

1. august 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

ik vind het tegen vallen ik merk al als…

ik vind het tegen vallen ik merk al als ik zit te stressen geef hij aan ontspannen .ook mijn slaap word niet echt goed geregistreerd

10. juli 2023

Hey Kitty,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met het product. Ik heb aan mijn collega gevraagd of ze per mail contact met je kan opnemen, zodat we vervolgens samen naar een passende oplossing kunnen kijken. We horen graag van je!

Goeie service. Waardeloos horloge

Ik heb mega vaak de verkeerde oplaad kabel gekregen. Werd wel gratis een nieuwe van opgestuurd. Aan het klanten contact ligt de beoordeling niet want die was wel fijn.

Het horloge meet niet accuraat ben al heel snel bij 10.000 stappen terwijl ik niet veel doe. Je moet constant de app met regelmaat openen om je telefoon verbonden te houden. Heel weinig wijzerplaten. Voor de prijs vind ik het eigenlijk wel mee vallen. Der zit een draaiknop op maar die doet niets.

26. mars 2023

Hey Naomi,

Echt een perfect horloge

De Fitnova Smartwatch is een prima horloge. Geeft veel informatie en ook heel belangrijk gaat bijzonder lang mee. Zelf doe ik er zo'n 3 weken mee voordat hij weer opgeladen moet worden. Ben blij dat ik dit horloge vond op de site van BOL.com

13. juni 2023

Prima product

Na een negatieve review, Heb ik een mail ontvangen met hele goede uitleg.
Buiten dit wil ik wel vermelden dat mijn horloge prima is en heel makkelijk te bedienen,

13. mars 2023

Hey Jan,

Het lijkt erop dat je niet helemaal tevreden bent met ons en onze prijs(strategie). Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd om hier samen naar te kijken en je hopelijk een passende oplossing te bieden. Ik hoor graag van je!

Top Watch!

Snel geleverd, goede service en top watch👌

27. mai 2023

Hey Peet,

Bedankt voor je review! Het liefst willen we je natuurlijk een 5-sterren ervaring bieden; stuur ons dus gerust een berichtje als we iets kunnen doen om je ervaring met FITNOVA nog beter te maken :)

Groetjes,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Donderdag horloge besteld

Donderdag horloge besteld, zaterdag nog altijd niet in huis.

Heel trage communicatie met bedrijf.

27. mai 2023

Hey Simon,

Ik snap zeker dat je teleurgesteld bent over de vertraging van je bestelling. Helaas is er ergens bij Bpost wat fout gegaan en kunnen we daar zelf weinig aan doen, maar vervelend is het natuurlijk wel. Zoals ik je ook al per mail heb laten weten, zitten wij er bovenop en gaan we ervoor zorgen dat je de smartwatch alsnog zo snel mogelijk ontvangt. Je hoort van me zodra ik meer weet!

Groetjes,

Lennart

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv