Banner for Fiskeruta AS

Fiskeruta AS Anmeldelser

1 177

4,8

Veldig bra service og hyggelige sjåfører. Fint at vi blir kontaktet på forhånd både mht aktuelle produkter og tidspunkt for leveranse. Savner fortsatt muligheten for å kunne kjøpe mindre kvanta på fle... Vis mer

Det er hyggelige og pålitelige selgere. Blir kontaktet for å høre hvilke produkter jeg er intressert i. Får også sms der jeg får vite når fiskebilen kommer. Produkter av høy kvalitet. Gleder meg til å... Vis mer

Frem til nå har produktene vært av svært god kvalitet. Fikk nettopp hyggelig besøk med nytt påfyll av torskeloin. Ser meget bra ut dette og. Vi fortsetter å bestille da pris vs. kvalitet langt overgår... Vis mer

Alltid like hyggelige og serviceinnstilte. Ringer på perfekt tidspunkt, akkurat når vi trenger påfyll. Tilpasser levering til vi er hjemme. Det å alltid ha fisk hjemme hjelper oss å nå målene om å spi... Vis mer

1. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Fiskebutikk
  2. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Sjømatgrossist

Fiskeruta ble etablert på grunn av mangelen på god sjømat. Vi har på kort tid blitt landets største fiskeleverandør til private hjem. Vårt fokus er å være en glede i hverdagen for deg.

Enestående

1k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

(1 177)

1 166 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fantastisk god fisk

Fantastisk god fisk, god og hyggelig kommunikasjon

4. august 2026

Svar fra Fiskeruta AS

Hei Jerome! Tusen takk for den utrolig hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det er helt fantastisk å høre at fisken smaker godt og at du er fornøyd med kommunikasjonen. Slike ord varmer skikkelig! Kos deg masse med den gode sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Semifornøyd

Som alltid, en glede å få produkter fra Fiskeruta, men er ikke helt fornøyd med prisene, lokale butikker selger samme produkter mye rimeligere🙈.

6. juni 2026

Svar fra Fiskeruta AS

Hei Roar! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen om produktene våre! 🤩 Når det gjelder prisene, forstår vi at du følger med. Våre priser reflekterer at du får førsteklasses kvalitet (A-vare) fryst ned rett etter fangst, levert helt hjem på døren. 🐟🚚
Vi setter stor pris på at du deler tankene dine. Kos deg masse med sjømaten! ✨ Hilsen oss i Fiskeruta

👍👌😃👍

Nydelig fisk og kjempegod service 👍👌

Svar fra Fiskeruta AS

Hei Anne Karin! Tusen takk for den kjempefine tilbakemeldingen! 🤩👍 Det er utrolig hyggelig å høre at både fisken og servicen falt i smak. Slike tilbakemeldinger gjør oss skikkelig glade! Kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Veldig bra produkter

Veldig bra produkter. Ser delikate ut, og smaker godt

27. juli 2026

Hei Anne-Gro! Tusen takk for den kjempefine tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig hyggelig å høre at du er så fornøyd med produktene våre, og at de både ser delikate ut og smaker godt. Det betyr mye for oss! Kos deg masse med den gode sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Flotte varer

Flotte varer, kvalitets flinke selgere og høffelig opptreden. Velkommen igjen .

27. juli 2026

Hei Lars! Tusen takk for den utrolig hyggelige tilbakemeldingen! 🤩
Det er fantastisk å høre at du er så fornøyd med både varene, selgerne våre og den høflige opptredenen. At vi føler oss velkomne tilbake betyr enormt mye for oss! Vi gleder oss til neste besøk, kos deg masse med den gode sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Koselig besøk av Fiskeruta

Koselig besøk av Fiskeruta. Gode fiskeprodukter.

24. mars 2026

Hei! Tusen takk for den kjempefine tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig hyggelig å høre at du hadde et koselig besøk og at fiskeproduktene smakte godt. Det setter vi stor pris på! Kos deg masse med den gode sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Fiskeruta gir beste servicen

Fiskeruta gir beste servicen! Ringer og sender sms på forhånd. Alltid hyggelige på telefon og ved levering. Varene er av prima kvalitet! Et «must» er å kjøpe laksen som er porsjonspakket.

Hei Veronica! Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🤩
Så gøy at du er så fornøyd med servicen, folkene våre og ikke minst den porsjonspakkede laksen, den er en skikkelig favoritt! Kos deg masse med sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Hyggelige folk

2. august 2026

Hei Rita! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig stas å høre at du opplever folkene våre som hyggelige. Det setter vi stor pris på! Kos deg masse med sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

God oppfølging og sånn passe pågående…

God oppfølging og sånn passe pågående 😊dvs de presser ikke overdrevet et salg. Veldig god kvalitet på produktene. Har kjøpt Torskeloin flere ganger.

Svar fra Fiskeruta AS

Hei Rune! Tusen takk for den kjempefine og ærlige tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig hyggelig å høre at du opplever at vi har god oppfølging og en fin balanse når vi tar kontakt. Og ikke minst kjempegøy at torskeloinen er en fast favoritt som leverer på kvalitet gang etter gang! Kos deg masse med den gode torsken! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Fornøyd kunde

Veldig fint med oppringning i god tid på forhånd, og at vi blir fortløpende orientert om tidspunkt for levering. Veldig hyggelig leverandør! Foreløpig har vi bare fått prøvd torsken, men den er til gjengjeld supergod!

30. juli 2026

Hei Åshild! Tusen takk for den kjempefine tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig hyggelig å høre at du setter pris på god informasjon og oppfølging i forkant av leveringen, og at møtet med vår hyggelige sjåfør var en god opplevelse! Extra stas er det at torsken falt i smak og sto til forventningene. Gled deg til å smake resten, og kos deg masse med sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Hyggelig levering på døra av smakfull fisk

God kommunikasjon før levering, hyggelig levering på døra og smakfull laks og kveite.

Hei Manuel! Tusen takk for den kjempefine tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig hyggelig å høre at du opplevde god kommunikasjon i forkant, hyggelig levering på døra, og ikke minst at både laksen og kveita smakte nydelig! Kos deg masse med den gode sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Alltid hyggelig med en telefon i…

Alltid hyggelig med en telefon i forkant før dem er på rute. Førsteklasses varer og veldig hyggelige gutter.
Mine favoritter er porsjonpakker med laks, porsjonstykker og ben fri røkt kolje og sprøstekt torske stykker.

Hei Kjersti! Tusen takk for den utrolig koselige tilbakemeldingen! 🤩
Det er kjempefint å høre at du setter pris på telefonen i forkant, og at du har så gode opplevelser med de hyggelige guttene våre. For en fantastisk liste med favoritter! Porsjonslaksen, den benfrie røkte kolja og den sprøstekte torsken er virkelig helt i toppklassen. Kos deg masse med de gode favorittene dine! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Kjempegod mat

Kjempegod mat. God servise på telefon og ikke minst folkene som leverer.
Vil absolutt handle videre.

30. juli 2026

Hei Trond! Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🤩
Det betyr utrolig mye for oss å høre at du er så fornøyd med både den gode maten, servicen på telefonen og folkene som leverer. At du absolutt vil handle videre med oss er det beste skrytet vi kan få! Vi gleder oss til neste leveranse, kos deg masse med sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Punktlig levering

25. juli 2026

Hei Ole-Mikael! Tusen takk for den kjempefine tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig hyggelig å høre at du opplevde punktlig levering. Presisjon er kjempeviktig for oss! Kos deg masse med den gode sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

God service. Gode produkter, men litt dyrt

Svar fra Fiskeruta AS

Hei Alf-Egil! Tusen takk for fin tilbakemelding! Veldig hyggelig at servicen og produktene faller i smak, og vi tar tilbakemeldingen din om pris med oss videre. Kos deg med sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Fiskeruta har flotte råvarer og yter…

Fiskeruta har flotte råvarer og yter god og hyggelig service. Det hadde vært bra med mulighet for å bestille mindre pakker, og høy pris trekker noe ned.

31. juli 2026

Hei! Tusen takk for den fine og ærlige tilbakemeldingen! 🤩
Så kjempefint å høre at du er fornøyd med de flotte råvarene og den hyggelige servicen vår! Vi setter også stor pris på innspillet ditt angående smaller pakker og pris. Dette er veldig nyttige tilbakemeldinger som vi tar direkte med oss videre i arbeidet med å bli enda bedre. Kos deg masse med den gode sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Har handlet med fiskeruta i flere år

Har handlet med fiskeruta i flere år, fantastiske produkter og service!

Svar fra Fiskeruta AS

Hei Ingeborg! Tusen takk for at du har vært kunde hos oss i flere år, og for den utrolig hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det betyr enormt mye for oss at du er så fornøyd med både produktene og servicen vår over tid. Trofaste kunder som deg er det beste vi vet! Vi gleder oss til å levere god sjømat til deg i mange år fremover, kos deg masse! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Alltid god oppfølging

Alltid god oppfølging, raske svar og ikke minst kvalitetsprodukter!

Hei Thomas! Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🤩
Det betyr utrolig mye for oss å høre at du opplever god oppfølging, får raske svar, og at kvalitetsproduktene våre står til forventningene. Vi gleder oss til å levere god sjømat til deg igjen, kos deg masse! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Første besøk her på tunet

Første besøk her på tunet, hyggelig fremtoning, ikkje pågåande. Kjem nok til å handle fleire ganger.

Hei Svein! Tusen takk for den kjempefine tilbakemeldingen! 🤩
Det var utrolig hyggelig å høre at det første besøket på tunet var en god opplevelse, og at du satte pris på en hyggelig og rolig handel. Det betyr veldig mye for oss at du vil handle med oss igjen! Vi gleder oss allerede til neste tur innom, kos deg masse med sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Top!!!

Premium kvalitet fiskevarer!
Premium tjeneste/ hyggelig personer.
Rask levering!!!
Hilsen fra Enebakk!

24. juli 2026

Svar fra Fiskeruta AS

Hei Gosia! Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen og hilsenen fra Enebakk! 🤩 Så utrolig gøy å høre at du er så fornøyd med kvaliteten, servicen og den raske leveringen! Stor hilsen tilbake til Enebakk, kos deg med den gode sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta