Banner for Fiskeruta AS

Fiskeruta AS Anmeldelser

1 177

4,8

Veldig bra service og hyggelige sjåfører. Fint at vi blir kontaktet på forhånd både mht aktuelle produkter og tidspunkt for leveranse. Savner fortsatt muligheten for å kunne kjøpe mindre kvanta på fle... Vis mer

Det er hyggelige og pålitelige selgere. Blir kontaktet for å høre hvilke produkter jeg er intressert i. Får også sms der jeg får vite når fiskebilen kommer. Produkter av høy kvalitet. Gleder meg til å... Vis mer

Frem til nå har produktene vært av svært god kvalitet. Fikk nettopp hyggelig besøk med nytt påfyll av torskeloin. Ser meget bra ut dette og. Vi fortsetter å bestille da pris vs. kvalitet langt overgår... Vis mer

Alltid like hyggelige og serviceinnstilte. Ringer på perfekt tidspunkt, akkurat når vi trenger påfyll. Tilpasser levering til vi er hjemme. Det å alltid ha fisk hjemme hjelper oss å nå målene om å spi... Vis mer

1. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Fiskebutikk
  2. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Sjømatgrossist

Fiskeruta ble etablert på grunn av mangelen på god sjømat. Vi har på kort tid blitt landets største fiskeleverandør til private hjem. Vårt fokus er å være en glede i hverdagen for deg.

Enestående

1k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

(1 177)

1 166 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Kjempeflotte og trivelige folk

Kjempeflotte og trivelige folk. Kommer på døra med varene. God sjømat

19. august 2026

Svar fra Fiskeruta AS

Hei! Tusen takk! 🤩 Så utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med både servicen på døra og den gode sjømaten. Kos deg masse! 🐟✨Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Svært god kvalitet på produktene

Svært god kvalitet på produktene. Super service fra bestilling til levering🤩

Hei Bjørg! Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🤩
Det betyr alt å høre at du opplever super service gjennom hele prosessen, fra du bestiller til varene står på døra og at kvaliteten lever opp til forventningene. Kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Mat i særklasse

Holder avtalen om tid og varer. Mat i særklasse.

Hei Tor! Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🤩
At vi leverer mat i særklasse og alltid holder det vi lover på tid og varer, er selve hjertet i det vi driver med. Det er utrolig hyggelig å høre at du er så fornøyd! Kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Veldig bra mat

Veldig bra mat. Flott å få det på døren levert av hyggelige folk. Service!

Hei Lars! Tusen takk for den utrolig hyggelige tilbakemeldingen! 🤩
Det er helt fantastisk å høre at maten faller i smak og at det å få den levert på døra av hyggelige folk gir en god serviceopplevelse. Det setter vi enormt stor pris på! Kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Fantastisk service og gode reker!

Rekene er gode, saftige og store! De er også veldig enkle å skrelle. De som jobber i Fiskeruta er skikkelig koselige folk! Vi kommer til å bestille igjen 😃

1. juli 2026

Svar fra Fiskeruta AS

Hei Madelen! Tusen takk for den utrolig koselige og herlige tilbakemeldingen! 🤩 Det er midt i blinken å høre at rekene faller så godt i smak, store, saftige og lettskrelte er akkurat slik de skal være! At du i tillegg kaller gjengen vår for skikkelig koselige folk gjør oss varm i hjertet. Vi gleder oss allerede til neste levering. Kos dere masse videre med rekene! 🦐✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Kjempebra fiskeprodukter

Kjempebra fiskeprodukter, torsk, laks og fiskekaker. Topp service av hyggelig selger.

20. august 2026

Hei Petter! Tusen takk for den utrolig flotte tilbakemeldingen! 🤩
Det er helt fantastisk å høre at både torsken, laksen og fiskekakene faller i smak, og at du fikk topp service fra selgeren vår. Slike ord setter vi utrolig stor pris på! Kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Det er god kvalitet på fisken.

Jeg synes det er greit å sitte hjemme og bestille varer fra fiskedisken, betale med vipps og få fisken levert på døra. Det har fungert veldig bra for meg, skulle bare ønske litt tidligere levering på kvelden, men har blitt litt bedre. Jeg er fornøyd og kjenner mange som sier det samme. Temaet mange diskuterer er prisen, kunne kanskje vært litt billigere, så tror jeg flere kunder hadde handlet.

14. august 2026

Svar fra Fiskeruta AS

Hei Liv! Tusen takk for en utrolig fin, ærlig og grundig tilbakemelding! 🤩 Det er veldig hyggelig å høre at konseptet med enkel bestilling og levering rett på døra fungerer så bra for deg. Vi setter også stor pris på rosen for forbedringen på leveringstidspunktene, vi jobber hele tiden med å effektivisere rutenettet vårt for at maten skal komme frem i god tid. Innspillet ditt angående pris tar vi med oss videre til teamet. Vi ønsker alltid å gi best mulig verdi for pengene, og tilbakemeldinger som dette er helt avgjørende for at vi skal bli enda bedre. Tusen takk for at du deler Fiskeruta med venner og kjente, og kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Bestilte varene uka før

Bestilte varene uka før, veldig greit! Så kom det en hyggelig blid kar med varene. God kvalitet greit pakker i porsjonspakninger. Enklere og bedre blir det ikke!

Hei Geir Arne! Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen! 🤩
Det er midt i blinken å høre at bestillingen var enkel, at porsjonspakningene gjør hverdagen lettere, og at du møtte en blid og hyggelig sjåfør på døra. "Enklere og bedre blir det ikke" er det absolutte beste komplimentet vi kan få! Kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Helt ok...litt for mye vann/glasering…

Helt ok...litt for mye vann/glasering på røyka blåkveite men ellers bra. De panerte produktene er bra og naturligvis ikke fulle av vann.

21. august 2026

Hei Kim! Tusen takk for en så oppriktig og nyttig tilbakemelding! 🤩

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med de panerte produktene våre, men vi tar det du sier om vann og glasering på den røykte blåkveita på alvor. Det skal selvfølgelig være helt perfekt balanse der, så dette innspillet tar vi direkte videre til produksjonen vår.

Takk for at du hjelper oss å bli enda bedre, og kos deg masse videre med sjømaten! 🐟✨

Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Topp kvalitet på varene

Topp kvalitet på varene, med akkurat passe store porsjonspakninger på fiskestykkene. Bruker ett stykke fisk pr. person, så da er det enkelt å beregne hvor mye som skal tilberedes til hvert måltid. Det blir null matsvinn.
Fiskekakene av steinbit kan også anbefales.
Service; Varene blir levert på døra, så vi slipper å kjøre til butikken. Blir kontaktet ca. en uke før fiskebilen kommer, og får SMS med forventet klokkeslett samme dag som varene kommer.
Er veldig fornøyd.

Svar fra Fiskeruta AS

Hei Gøril! Tusen takk for en så utrolig detaljert og flott tilbakemelding! 🤩🙌 Det er helt fantastisk å høre hvordan porsjonspakningene våre gjør hverdagen enklere for deg og at steinbitkakene er virkelig er en favorittene også, så det var stas at de falt i smak. Det er utrolig viktig for oss at leveringsprosessen føles forutsigbar og trygg hele veien, så det var supert å høre at oppfølgingen og SMS-varslingen fungerer som smurt. Tusen takk for at du deler opplevelsen din – kos deg masse videre med sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Utmerket kvalitet og service

Utmerket kvalitet og service! 🤩

Svar fra Fiskeruta AS

Hei Heidi! Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen og for at du strør om deg med stjerner! 🤩✨ Det er utrolig stas å høre at du opplever både kvaliteten og servicen vår som utmerket. Det gjør oss så utrolig glade! Kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟 Hilsen oss i Fiskeruta

Alltid god servise kommer når di har…

Alltid god servise kommer når di har sakt de skal komme. Leverer alltid produktene i førsteklasses kvalitet. Alltid fått varene levert helt frossen.

Hei Jan! Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🤩🙌
Det er helt utrolig rått å høre at du er så fornøyd! For oss er det ekstremt viktig at fisken er 100 % frossen når den treffer fryseren din, og at vi holder avtalene våre på minuttet. Takk for at du deler den fine opplevelsen og kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Som alltid, topp vare og service!

Som alltid, 💯 % service og varer. Fisken koster relativt mye. Men så er kvaliteten på topp - sammenlignet med det som tilbys i fiskediskene rundt omkring. Vært fornøyd kunde i mange år 🥰

Svar fra Fiskeruta AS

Hei Asbjørg! Tusen takk for en så utrolig varm og hjertevarm tilbakemelding! 🤩🥰 Det er en enorm tillitserklæring at du har vært kunde hos oss i mange år. Vi vet at kvalitet koster, så det betyr alt å høre at du syns råvarene våre utkonkurrerer det du finner i de vanlige fiskediskene! Tusen takk for at du er en så fantastisk og lojal kunde. Kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Synes Fiskeruta er veldig flinke på å…følge opp.

Synes Fiskeruta er veldig flinke på å følge opp, god service og gode varer. Helt supert.

Svar fra Fiskeruta AS

Hei Maicka! Tusen takk for den utrolig hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Så fantastisk å høre at du opplever god oppfølging, flott service og super kvalitet på varene våre. Det er akkurat slik vi vil at det skal være! Kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Flott service

Flott service, hyggelige folk og førsteklasses råvarer.

Hei Fredrik! Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen! 🤩
Det er helt fantastisk å høre at du er fornøyd med både råvarene, servicen og folkene våre. Slike tilbakemeldinger gjør oss utrolig stolte! Kos deg masse med den gode sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Meget god service og svært gode…

Meget god service og svært gode produkter.

14. august 2026

Hei Lisbeth! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig hyggelig å høre at du er så fornøyd med både servicen og produktene våre. Det betyr alt for oss! Kos deg masse med den gode sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Spiste røyketorsken i dag og den var…

Spiste røyketorsken i dag og den var helt nydelig 👍👍

16. august 2026

Hei Vidar! Tusen takk for den nydelige tilbakemeldingen! 🤩
Det høres ut som du hadde en super opplevelse med røyketorsken, selv om stjernekastet kanskje gikk litt fort i svingene! 😅 Vi setter uansett utrolig stor pris på de gode ordene. Kos deg masse videre med sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Flotte varer og flott service!!

Flotte varer og flott service!!

Hei Nina! Tusen takk for den utrolig hyggelige tilbakemeldingen! 🤩
Det er helt fantastisk å høre at du er så fornøyd med både varene og servicen vår. Slike ord gjør oss utrolig glade og stolte! Kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Veldig god kvalitet og god service

Veldig god kvalitet og god service. Stiv pris, men prisene har økt mye i det siste.

Svar fra Fiskeruta AS

Hei Liv Inger! Tusen takk for den gode og ærlige tilbakemeldingen! 🤩 Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten og servicen vår. Vi har full forståelse for at prisene oppleves som stive, råvareprisene har dessverre økt mye den siste tiden, men vi gjør alt vi kan for at du alltid skal få førsteklasses sjømat levert på døren.
Takk for at du velger oss! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta

Topp kvalitet og topp service!

Hei Hanne! Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🤩
Det er helt herlig å høre at du opplever både kvaliteten og servicen som topp. Slike tilbakemeldinger betyr utrolig mye for oss! Kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen oss i Fiskeruta