Under all kritik. Efter en beställning (Där dom hade lagt upp fel bild till fel produkt) tog det 3 veckor innan pengarna kom tillbaka till kontot. Ungefär 1 vecka mellan varje svar på supporte... Vis mer

2,8

Middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

2,8

Alle anmeldelser

15 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Besvikelsen. Skulle handla på sommarkampanjen och…

Besvikelsen. Skulle handla på sommarkampanjen och hade lagt in 15 fiskedrag i Kundkorgen. Står att kampanjen kan ta slut snart med står inget slutdatum. Dubbelkollade även det här 20 min innan midnatt pga magkänslan. Men givetvis slår priset ändå om kl 00.00 och Kundkorgen går bums från ca 400 kr till ca 1300 kr. Trots det står fortfarande rea priset kvar på hemsidan, i skrivande stund kl 00:20. Se bilder och klockslag.
Sammanfattningsvis - istället för glädje och hopp, gav Fiskejournalen mig bara ångest och sorg. Kommer undvika Fiskejournalen framöver. Det är inte värt det dessa kast mellan hopp och förtvivlan.. Varför inte bara skriva ut slutdatum..
(Gick inte bifoga bilder till recensionen).

1. august 2026

tar bort negativa omdömen

Jag skrev två negativa omdömen om två produkter av mycket dålig kvalitet och en positiv om en annan produkt, och de raderade båda de negativa omdömena och lämnade den positiva. De förlorade min trovärdighet.

21. juni 2026

mycket mycket sämre än förr

I Ärlighetens namn så tycker jag så här. Jag blev FJ MAX medlem och de är värt om man beställer mycket fiskegrejer. De är helt okej utbud. Vissa saker fattas som finns hos många andra leverantörer och andra finns bara hos dom. Dom är inte billigast och deras ”rea” priser måste diskuteras då vissa saker är konstant på rea. Och de är lite sisådär små olagligt. Så jag har skickat iväg en anmälan till konsumentverket som får kolla på de. Och för de andra deras kundtjänst måste nog vara bland de sämre jag har använt. Inget nummer att ringa och deras svar inom 24 timmar existerar inte. De svarar inte alls ibland om du inte skickar ett påminnelse mejl till dom och de är inte super behjälpliga heller.
Summan av kardemumman. Jag kommer att säga upp mitt medlemskap (även om de kostar 49kr) jag kommer även att sluta handla där för att de är tyvärr inte billigast länge och absolut bland den sämre servicen

1. mai 2026

Fantastisk service

Fantastisk service och snabba leveranser! Jag fick hem ett paket som blivit skadat i postgången och två produkter saknades i paketet (hade högst troligt fallit ur hålet som blivit i emballaget). Meddelade detta och fick svar direkt och dagen efter de meddelade dem att dom tagit kontakt med posten och att dom skulle skicka de två saknade produkterna så fort som möjligt. Fantastiskt bra bemötande och snabbt ordnat av dem! Jag har handlat hos dem mycket och jag kommer absolut fortsätta med det i framtiden med!

23. februar 2026

Ett av de sämsta företagen jag någonsin…

Ett av de sämsta företagen jag någonsin sett. Väldigt dålig service, noll kundsupport och fruktansvärd kommunikation. De bryr sig bara om att ta kundernas pengar och levererar inte det de lovar. Extremt oprofessionella och opålitliga. Undvik detta företag.

28. november 2025

Asrina På kundservice tyckte det va…

Asrina På kundservice tyckte det va rimligt att ta betalt för en prenumeration man inte gått med på. Fyfan för detta företaget!!! Handla någon annan stans. Kundservice under all kritik.

16. november 2025

Absolut trovärdigt!!!

hade absolut inga problem, fick paketet dagen efter beställning, är väldigt nöjd.
deras youtube kanal är också väldigt bra att kolla på för tips!
rekommenderas STARKT

7. oktober 2025

Riktigt usel kundservice

Riktigt usel kundservice! De svarar ALDRIG på mejl eller frågor, helt nonchalant mot sina kunder. Att dessutom behöva betala dyra returfrakter är ett skämt – man känner sig totalt lurad. Jag har aldrig varit med om så dålig service, och jag kommer aldrig beställa härifrån igen. Undvik!

29. september 2025

Undvik fiskejournalen

Undvik fiskejournalen ! Extremt långa väntetider på retur pengar. Dom svarar knappt på mail. Och fått fel produkter många gånger. Köp av sportfiske prylar istället, sjukt mycket mer seriöst företag !

2. september 2025

Under all kritik

Ungefär 1 vecka mellan varje svar på supporten (fick 2 svar) .
Sen ytterliggare en vecka innan pengarna kom in på kontot.

Rekommenderar inte denna sida. Kommer inte handla igen.

Blev trevligt bemött på supporten iallafall, men en vecka mellan svar är inte acceptabelt.

9. september 2025

Är inte direkt snabba på leverera…

Är inte direkt snabba på leverera beställningar. Inga uppdateringar heller varför det går så långsamt. Beställde från OFC och Olssons fiske samtidigt och deras leveranser tog 2 resp. 3 dagar. Har nu gått 10 vardagar sedan beställningen till FJ bekräftades

1. august 2025

Värdelös kundservice

Felanmälde ett trasigt spö 11/7. Sedan dess har det inte hänt någonting. Får inget svar från kundtjänst trots flera mail. Finns inget intresse att lösa problemet.

11. juli 2025

Helt obefintlig kundtjänst

Helt obefintlig kundtjänst! Mailade 2 gånger för en vecka sedan och inte fått något svar och det finns inget annat sätt att få kontakt med dom när det är brådskande!

10. juli 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis