Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg kan bekræfte, hvad andre også har oplevet. First Lease kræver indbetaling af første rate, inden du får lov til at se en leasingaftale. Det svarer lidt til at skulle lægge et depositum på en l... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg syntes Peter Nilsson fra FIRSTLEASE levere en fantastisk service og kan klart anbefale firmaet samt denne dygtige medarbejder. Du dem i begge mine virksomheder og privat. Han giver et hur... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilutleiefirma

Skrevet av virksomheten

First Lease leverer leasingløsninger af såvel person- som varebiler i alle bilmærker. Vores primære produkt er operational leasing, hvor alle services håndteres af os, lige fra service- og vedligeholdelse til salg af den brugte bil ved leasingaftalens udløb.

Kontaktopplysninger

2,4

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Betaling opkræves for ydelse, der ikke leveres

Leasingaftalen indeholder ej lånebil, eller reduktion af ydelse ved afsavn af bilen i 2-3 uger.

13. mars 2026

Svar fra First Lease

Vi er lidt overraskede over din oplevelse, da vi tidligere i dag har været i dialog med dig og i den forbindelse tilbudt en løsning, som du også gav udtryk for, at du satte pris på 😊.

I vores privatleasingaftale indgår der desværre ikke lånebil uden beregning eller økonomisk kompensation i forbindelse med værkstedsbesøg. Dette fremgår også af leasingaftalen.

Når der opstår uforudsete situationer, gør vi dog altid vores bedste for at finde en rimelig og imødekommende løsning for vores kunder. Det er også den tilgang, vi har haft i denne sag.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kræver penge før leasingaftale!

Jeg kan bekræfte, hvad andre også har oplevet.
Det svarer lidt til at skulle lægge et depositum på en lejlighed, inden den første fremvisning.
Et fuldstændig urimeligt vilkår, som desuden afviger fra normal god skik på området.

Hvis de samtidig nøler med at fremsende leasingaftaler til potentielle kunder, tegner der sig et billede af en uhæderlig forretningsmodel.

12. desember 2025

Hej Casper,

Hørt :-) I den nærmeste fremtid, vil det være muligt at finde en, anonymiseret version af vores privatleasingaftale, inklusiv serviceaftale og almindelige vilkår, på autohuset-vestergaard.dk/leasing-af-brugt-bil

Din sammenligning med boligudlejning er noteret, men den er ikke korrekt. En leasingaftale er et individuelt udarbejdet kontraktgrundlag, ikke en standardbrochure.

Vores forretningsmodel er baseret på, at den ekstraordinære 1. leasingafgift indbetales forud for kreditvurdering, og skulle du mod forventning ikke blive kreditgodkendt returneres beløbet straks til din konto. Det er ikke uhæderligt– blot en måde at sikre seriøsitet begge veje.

Vi respekterer, at vores forretningsmodel ikke passer til dig, men vi afviser påstanden om manglende god skik.

Useriøs leasing oplevelse

Vi har snart ventet tre uger på at få svar fra dem, vedrørende leasing tilbud, gennem Autohuset Vestergaard. Bliver ved med at sige, at vi vel få en mail, men intet sker. Udbetaling vil de jo have inden ansøgning, så der er de hurtige, men derefter er der bare tavshed.

14. juni 2025

Svar fra First Lease

Vi er kede af din oplevelse.

Hvis du vil i kontakt med os direkte, er du velkommen til at ringe til os på Tlf.: 82 30 23 24 eller send en email til kundeservice@firstlease.dk

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi er meget glade for vores aftale

Vi er meget glade for vores aftale. First Lease er yderst professionelle. De er altid klar til at guide og vejlede os. Vi kan varmt anbefale dem.

9. desember 2024

Hej Anette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med samarbejdet, og at vores rådgivning og vejledning lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os – det er den bedste anerkendelse, vi kan få.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og er altid klar til at hjælpe, når du har brug for det.

Jeg har leaset biler hos First Lease igennem mange år

Jeg har leaset biler hos First Lease igennem flere år.
Altid med super service og glade personer at tale med.
De har styr på tingene og står altid til rådighed med hjælp og support hvis der skulle opstå noget.
Kan helt klar anbefales.

2. august 2024

Hej René,

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at have været en loyal kunde gennem flere år. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service og altid har følt dig godt hjulpet.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til fortsat at være din samarbejdspartner i fremtiden. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi kan være behjælpelige med noget.

En aftale er en aftale

Vi har i 10 år benyttet os af Firstlease til hjælp både med leasing af varebiler, personbiler og til at bistå i rådgivning og hjælp med at indkøbe/sælge biler og hente autocamper hjem.

Vedr vores varebiler så sørger de for, det er med den rette dekoration udvendigt og den rigtige indretning der passer til vores behov.

Har der været brug for en bil her og nu, indtil den rigtige er kommet, så har de fundet en løsning så vi ikke har skulle spilde tid på at lede og fremskaffe det selv.

Men Firstlease er meget mere end bare, at levere et produkt, tidligere har vi haft gode dialoger omkring bilstørrelse og drivlinier. Og især her i den her nye verden med EL biler og især på varebilssegmentet har der været en god lang dialog samt rådgivning. Så det var med stor glæde vi modtog vores første ID buzz i sommer og at vi har bestilt den næste til levering i det nye år.

Som mindre virksomhed er service er vigtig del af vores eget mindset og derfor nyder vi også godt af, at Firstlease altid står klar. Ja selv når man får et nedbrud på en bil et sted i DK så giver man dem et opkald og de hjælper en med at få løst opgaven.

Hvad så med prisen? - vi kan måske spare lidt et andet sted og betale mere andre steder. For os er den samlet pakke vigtigst og så længe en aftale er en aftale som det har været i alle 10 år. Så kan vi kun sige, man får hvad man betaler for og god service har også en lille pris.

Tak for de første 10 år som samarbejdspartnere vi ser frem til de næste mange år med First Lease som First Choice.

Med de varmeste anbefalinger fra BR Teknik Secure4u og med ønske om en glædelig jul og et godt nytår.

Tak for god service. mvh. Kim Rasmussen

6. desember 2024

Hej Kim,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for det fantastiske samarbejde gennem de sidste 10 år! Det betyder meget for os at høre, at vores løsninger og service har levet op til jeres forventninger – både med varebiler, rådgivning og overgangen til elbiler.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og ser frem til mange flere gode år sammen. Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god kundeservice og høj hjælpsomhed

Jeg arbejder i en virksomhed, hvor vi lejer biler igennem First lease - jeg er super tilfreds med den service jeg får - jeg har et direkte nummer til vores kontaktperson og han hjælper mig bare ALTID med at finde ud af mine spørgsmål.
Så SUPER GOD kundeservice.

5. desember 2024

Hej Dorthe,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den service, du modtager, og at vores kontaktperson altid er klar til at hjælpe dig.

Vi sætter stor pris på din feedback, og vi ser frem til fortsat at kunne levere god service fremover. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Rigtig dårlig service vi fik ved first…

Rigtig dårlig service vi fik ved first lease i Vejle. Vi valgte i forår 2023 og lease en bil ved dem ét år frem og derefter skulle vi stå for salget af bilen. Ved afhentning af bilen, er vinterdæk bare smidt ind i bagagerum uden nogen pose eller andet beskyttelse på. Det resulterer i, at da vi når hjem har dækkene slidt hul i interiør omme i bagagerum. De første to opkrævninger modtager vi ikke selvom der bliver taget kontakt til firma. Det ender med de først tre opkrævninger kom samtidig og så med en periodisk afgift oveni hatten. Da vi så skal sælge bilen efter endt leasing periode bliver vi kimet ned pr telefon af sælger og forsøgt overtalt til og forlænge leasing perioden, selvom vi gentagende gange siger, at vi ikke ønsker dette. Da vi så får fundet en køber til bilen, bliver sælger ved first lease sur og ubehøvlet overfor os i telefonen og modarbejder køberen til bilen. Pludselig to dage inden bilen skal være solgt vælger first lease og samarbejde og handlen går i hus. Hvorfor der skulle modarbejdes aner vi ikke. Siden dette har vi ikke hørt noget som helst fra dem. Ik så meget som et tak, for at vi trods alt var kunde ved dem i et år. Aldrig om vi vil vende tilbage dertil. Sælger har undgået nogen væsentlige oplysninger, for og få os til og forlænge vores leasing. Det ikke en ordentlig måde man behandler kunder på…

Opdt. Vi har pr. Dags dato d. 5/7-24 nu være inde til en god snak med firstlease, om hele forløbet. De lyttede..

15. mai 2024

Hej Gry

Tak for din tilbagemelding om end jeg gerne havde taget den direkte.

Det er altid svært at svare på noget der er sket for 12 måneder siden, men lidt indsigt har jeg da i denne sag.

I fik en super fin Mercedes til en super pris, som jeg har hørt i har nydt at køre i, dejligt.

Når en kontrakt starter efter den 1 i måneden, er det helt normal kotyme at man opkræver de 2 første måneder sammen, og ja ejer afgiften kommer nu engang når staten sender den i forbindelse med registrering af bil til ny kunde. Det er naturligvis mange penge når det hele skal betales samlet, men heldigvis var det de aftalte beløb.

Jeg er meget ked af at du beskriver en skade som jeg ikke har eller har haft nogen mulighed for at udbedre, slet ikke nu hvor bilen er solgt, og kan kun beklage hvis de medfølgende hjul ikke var pakket i poser, beklager.

Jeg vil gerne invitere jer til Vejle hvor jeg vil forære jer en klargøring som en form for plaster på såret, og så vil jeg gerne selv være med til at løse og bekræfte at der ikke er nogen som er sure og slet ikke ubehøvlede i First Lease hverken i Vejle eller andre steder.

Vi kontakter jer i starten af næste uge.

Dejligt med aftalt møde d 5/7, så vi kan få misforståelserne fejet til side. Tak Gry.

Jesper Vindfeld Nielsen
Afdelingsleder - Vejle

Tusinde tak

Tusinde tak!

I forbindelse med fornyelse af leasing, var jeg i tvivl om hvorvidt jeg skulle forlænge eller finde noget nyt. Efter kvalificeret sparring med Henrik, fandt jeg egentlig frem til at jeg ønskede at beholde min bil. Og jeg beholdt den ved First, eftersom deres tilbud fra billigere end de 4(!) andre tilbud jeg indhentede.

Tak for hjælpen herfra.

19. desember 2023

Hej Jakob,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den er vi glade for.
Det er godt at høre, at du har været glad og tilfreds med vores service samt prissætning af leasingaftalen.

Mange hilsner

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Skuffende service.

Skuffende service.
Jeg var allerede skeptisk over at skulle prøve at lease for første gang. Det bliver så første og sidste gang jeg gør det. Og vælg nogle andre end First Lease.
Efter 3 år aflevere jeg en fin bil tilbage med 2 mindre opmærksomhedspunkter: 3 mindre buler foran og fem "hakker" i instrumentbrættet. Det blir så lige 19.000 kr.! Ved godt det er gået igennem en tredjepart for vurdering, men beløbet giver ikke mening. Men som de siger - det kan jo bare gå igennem dit forsikringsselskab?! Synes sgu det er urimeligt både at prisfastsætte disse skader så højt og fastholde dem uden at stille sig kritisk, samtidig med at de ved, at det "bare" betales af forsikringsselskaberne (som så højner priserne til alle os andre). Der hvor jeg bliver ærgerlig er at jeg indgiver en klage til dem og høre intet i 10 dage. Og så pludselig får jeg en mail om at de også vurdere skaderne som beskrevet og jeg nu har under 3 dage til at få mit forsikringsselskab til at påtage sig sagen...

30. september 2023

Kære Christian,
Vi er meget kede af din oplevelse i forbindelse med aflevering af din leasingbil. Det er ikke sådan det skal være.
Vi fandt heldigvis en løsning sammen, og jeg beklager din uheldige oplevelse med forløbet.
Lonnie

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Helt igennem reelt leasing firma

Helt igennem reelt leasing firma. Har leaset flere biler igennem First Lease, Henrik Fog Martens, og har hver gang fået en helt suveræn god service og ikke mindst god og ærlig sparring, både ift. valg og økonomi. Kan i den grad anbefale at tage fat i Henrik Fog Martens hos First Lease hvis du skal lease en bil.

2. april 2023

Svar fra First Lease

Tusind tak for de pæne ord. Din beskrivelse er helt i tråd med den måde vi gerne vil behandle vores kunder på

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Vi aftalt at leje et bil

Vi aftalt at leje et bil, til sidst skiftede de til en anden bil, med 5000 Dkk udbetaling (den første var uden udbetaling) og 300 Dkk dyrere om måned. Vi snakkede med dem at vi var ikke interesseret, siden det var dyrere og de tilbudt det at få vinterdækkene uden beregning, dvs 300 dkk billigere om måned. Vi sagt ok. Vi har betalt 300 dkk mere om måned og når vi har sagt det til dem, svar de at de tilbyder vinterdæk uden beregning, men ikke opbevaring og skift, dvs. det bliver ikke 300 dkk billigere om måned.

Efter at skrive anmeldelsen, blev sagen revurderet og det blev respekteret den, som vi aftalt i starten. Jeg er tilfreds, at jeg blev lyttet og det blev respekteret aftalen.

18. januar 2023

Hej Andres

Jeg er meget ked af, at læse om din dårlige oplevelese i forbindelse med din leasingaftale. Jeg har set sagen igennem, og kan godt forstå din frustation. Hvis du kontakter mig, så er Jeg sikker på, at vi kan finde en løsning til alles tilfredshed.

Henrik Fog Martens
Telefon 27272315

super service 👍🏼

Du dem i begge mine virksomheder og privat.
Han giver et hurtigt og ærligt svar omkring alle mine spørgsmål.

Kommer helt sikkert til at være kunde her i mange år.

God dag til dig der læser denne besked fra en tilfreds kunde.

Mvh
Simon Lorentzo Jensen

12. august 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har brugt Firstlease i Kolding…

Jeg har brugt Firstlease i Kolding flere gange, og har altid været super tilfreds. Jeg har hver gang haft fornøjelsen af at tale med både Henrik og Kim, som begge forstår mig og de ønsker/behov der har været. Vi har valgt Firstlease i Kolding som leverandør til flåden i den virksomhed jeg arbejder i, og privat vil det være stedet fremover. Varm anbefaling til Henrik og Kim.

13. juni 2022

God service ??

Hej
Jeg købte før påske en ganske udmærket bil i Engesvang-afdelingen . En Volvo V90 fra 2018 . En helt igennem dejlig vogn . Men! For der er et men i dette også . I handlen blev jeg tilbudt 4 nye alufælge og 4 dæk . Det var en meget god service synes jeg og vi slog til .
Da vi så kommer og henter bilen er den monteret med 4 nye volvo-alufælge og 4 BRUGTE dæk . Min egen servicemand fortæller mig bagefter at de 4 dæk er 5 ÅR gamle , altså et år ældre end min fine bil . De er stive i kasserne og larmer en hel del mere end jeg er vandt til . Jeg har nu for egen regning monteret nye dæk på bilen og er blevet støjen kvit .
Se det kalder jeg ikke god service på en bil til 420.000 kr .

5. mai 2022

Hej Jette

Jeg fristes til at skrive tak for din anmeldelse.
Hos os skal begge parter være lige glade, og INGEN ligeglade.

En stjerne er og skal man være ked af, og i dette tilfælde hvor det er fakta vinterdækkene er 5 år gamle og ikke 4, i mine øjne en hård ”dom” med en stjerne.

Mest beklageligt er det at vi ikke har fået sagen afklaret uden for dette forum – det beklager jeg dybt.

I har fået, som du selv skriver, en super dejlig Volvo til aftalte pris, og vi fik solgt jeres byttebil da vi endelig fik registreringsattesten – så egentlig burde alle være glade og tilfredse.

Jeg håber i vil kontakte mig på 88626677 så vi kan få afklaret jeres utilfredshed – vi ønsker absolut ikke i går rundt med en dårlig oplevelse af at handle med os.

Jesper Vindfeld Nielsen
Daglig leder - First Lease Engesvang

Mange fejl og mangler

Der har for mit vedkommende været SÅ mange problemer med First Lease. Fakturaer der ikke kom, så kom der rykkere, rykkergebyr blev lovet slettet, men kort tid efter kom en rykker på samme regning igen - nu med ekstra rykkergebyr. Det er sket flere gange og flere aftaler er ikke blevet overholdt fra First Lease side. Problemerne er altid blevet løst, men at man skal have fat i virksomheden hver eller hver anden måned pga af fejl og mangler er for dårligt.

22. november 2020

Svar fra First Lease

Hej Emmely. Vi beklager, at der har været rod i din sag. Det er er alene vores fejl. Fejlen skulle været rettet nu, og beklager endnu en gang.
MVH

Johnny

Absolut fremragende service

Absolut fremragende service! Vi takker mange gange for handlen. Vi kan kun på det kraftigste anbefale at handle med first lease.

Vi har lige købt en BMW igennem jer, og har igennem hele processen haft en god korrespondance, først gennem mail og til sidst hvor i var meget fleksible i forhold til og kunne mødes, så vi sparede en del transport tid. :-) ros for at bilen var lige så flot i virkelighed som på billeder. Super oplevelse!
Vh Michael Fjordbak

19. juni 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv