1. Datingtjeneste
  2. Datingtjeneste for voksne

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

firstdate.se - enda datingsiten i Skandinavien med 100% träffgaranti!

2,7

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

2,7

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Varning för detta bluff företag!

Se omdömen även på firstdate.com där finns fler ! De fortsätter att dra pengar månad efter månad när du tror att du betalat en kort prövotid, det är mycket svårt att komma ur abbonemanget. De är mycket svåra att nå- mej svarade de först efter att jag Rejtat . Säg upp det skriftligt via mejl och spärra ditt kort annars kommer du inte ur och de kommer att fortsätta dra pengar från ditt konto. Utan att du vet eller ens önskat så uppgraderas abbonemanget till guldmedlemskap som kostar flera hundra kronor i månaden. Rena mardrömsföretaget. Passa er noga för dem.

14. juli 2016

Svindel - Advarsel

Firstdate er svindel. Man skal betale for at komme i kontakt med kundeservice og de fleste profiler er oprettet af firstdate selv. Firstdate sender rigtig mange fake mails ud og benytter sig af rigtig mange svindelmetoder. 80% af alle medlemmer er fake og oprettet af firstdate selv.

28. juni 2014

Så fik man en spam mail igen..

Simpelthen utroligt at et svensk firma ikke kan finde ud af at overholde simpel lovgivning. Det er langt fra første gang at jeg får en e-mail fra Firstdate. Man kan ikke afmelde sig, for der er intet link i e-mailen. Man kan heller ikke logge ind og ændre tilmeldingen, da jeg ikke har nogen profil der inde.

Har derfor videresendt e-mailen til forbrugerombudsmanden, så vi kan få stoppet deres uønskede e-mails.

Der kommer stadig e-mails fra Firstdate, på trods at løfter om at de ville stoppe. Det her lugter langt væk af et utroværdigt amatør firma!

29/10-2013
Har du problemer med at læse denne mail? Webversion:
Kommuniker frit med vores singler!
Tænk, hvis du kunne skrive Lovemails til så mange havde lyst til... Tænk ikke, bare gør det! Nu kan du frit sende Lovemail og flirte med alle vores medlemmer!
Tøv ikke et sekund!
Send en Lovemail NU »

30/10-2013
Har du problemer med at læse denne mail? Webversion:
I aften er ALT gratis på Firstdate!
Mis ikke chancen for at prøve alle de sjove funktioner!
Du får 1 times gratis Guldmedlemskab i aften på Firstdate.
Timen starter lige når du logger ind! Held og lykke!
Firstdate helt GRATIS - Prøv straks »

04/11-2013
Har du problemer med at læse denne mail? Webversion:
Du deltager i udlodningen!
Weekenden er slut, men ugen på Firstdate er kun lige begyndt!
Få din mandagsangst til at forsvinde med masser af kærlighed på Firstdate!
For at se om du er blandt de 5, der har vundet et gratis Guldmedlemskab, besøg resultatsiden for at se, om netop DU vandt!
Er du en af vores vindere?
Se, om du har vundet, her »

13. august 2013

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis