1. Brillegrossist
  2. Solbrillebutikk

Firmoo är din optiska destination för skräddarsydda glasögontjänster och professionell rådgivning om receptglas. Företaget grundades 2009 av en grupp optiker och designers, med tron att glasögon ska vara både trendiga och prisvärda. Vi växte fram ur viljan att ge alla runt om i världen tillgång till professionell ögonvård till ett överkomligt pris.

3,3

Middels

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Så nöjd!

Läste dåliga recensioner från Sverige men ville ändå ge dem ett försök på grund av priset. Är så himla nöjd! Köpte två par glasögon och bägge är jättefina. Först tyckte jag det var lite suddigt men jag läste på hemsidan att det kan ta tid att vänja sig om man byter form på glasögonen, vilket jag gjort från fyrkantiga till mer rundade. Nu ett dygn senare ser jag hur bra som helst. Rekommenderar verkligen!

20. februar 2026

Omfattande fusk med priser

Oavsett vilket pupillavstånd jag väljer får jag näbben nedanför vilket givetvis kostar extra;

“Hoppsan! Ditt PD (pupillavstånd) är mindre än bågens minimikrav. Bearbetning är fortfarande möjlig mot en extra110 kr, eller så kanske du vill överväga en annan båge med en mindre glasstorlek.”

Omfattande fusk med priser

22. januar 2026
Logoen til Firmoo optisk

Svar fra Firmoo optisk

Hej,

Vi är verkligen ledsna över att detta har gett dig en negativ känsla, och vi förstår helt hur frustrerande det kan upplevas när ett extra pris visas oväntat. För det ber vi uppriktigt om ursäkt.

Vi vill försäkra dig om att detta inte är avsiktligt prisfusk. Den extra kostnaden kan förekomma när kombinationen av ditt recept, pupillavstånd (PD) och den valda bågen kräver extra teknisk bearbetning för att glasen ska bli korrekta och bekväma att använda.

Om du vill undvika denna avgift kan du klicka på “Byt båge”. Då visas endast bågar som är helt anpassade till ditt recept och ditt PD, och som inte medför någon extra avgift.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare och reda ut allt i lugn och ro. Du är alltid välkommen att kontakta oss via
📧 service@firmoo.se

eller genom vår onlinechatt som är öppen dygnet runt.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Din feedback är viktig för oss.

Vänliga hälsningar,
Firmoo Kundservice

Återbetalning i kupong

Jag efterfrågade en återbetalning och retur då glasögonen jag fått inte stämde överens med vad som stod på hemsidan. De erbjöd mig endast en återbetalning i form av en kupongkod att använda på deras hemsida. Jag hade redan lagt en ny beställning för en ersättningsvara och har därför ingen användning för en kupong, men de nekade mig återbetalning till den ursprungliga betalningsmetoden, vilket inte är tillåtet. Jag är mycket besviken på hur de hanterade den här situationen.

10. juli 2025
Logoen til Firmoo optisk

Svar fra Firmoo optisk

Hej Hampus,

Vi ber om ursäkt för besväret och för den frustration som uppstått. Vårt kundserviceteam kommer att kontakta dig inom 24 timmar via e-postadressen service@firmoo.se för att hjälpa dig att få en återbetalning till den ursprungliga betalningsmetoden för din tidigare beställning. Vi kommer också att se till att din nya beställning behandlas så snabbt som möjligt. Tack för ditt tålamod och din förståelse.

Vänliga hälsningar,
Firmoo Kundservice