Som sagt! Jeg betalte fakturaen to ganger ved en feiltagelse. Selskapet Finter As sier da at de kommer til å ta 100 kr i gebyr på det beløpet jeg betalte ved en feil, som ikke er deres penger. Kundebe... Vis mer
2 passeringer i 2025 som måtte bevises med kvitteringer og mail korrespondanse som er lengre en lang og brukt mye tid på tullet deres . Men omsider så forsto de at alt er betalt. Men nå , 7 mn... Vis mer
Jeg kjørt den 9.mai.2026, en gang, på skilte hos hovern bom var 80kr bomavgift, men på faktura fikk jeg fire punkter... Vis mer
Fikk faktura på 119,- for bompassering som kostet 40,-. Var uheldig å betale denne to ganger, og sendte henvendelse via kontakskjema. Fikk etterhver tilbake 19,-. Ringte kundeservice (laaaang ventetid... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Jeg fikk plutselig en henvendelse i…
Jeg fikk plutselig en henvendelse i Digipost om en faktura som måtte betales snarest, kunne ikke finne kontaktinfo for å betale på vanlig måte i banken. Deretter en tilleggsfaktura. Har ikke fått faktura på Mail eller i banken. Veldig uholdbart system. Må ringe dem imorgen og klage.
Enda en faktura på en bompassering som ikke har funnet sted.
Ut av det blå fikk jeg en betalingspåminnelse med frist på 2 dager den 31,12, 2024! I påminnelsen sto det ikke hva det skulle betales for eller beløp. Ei heller noe om når tildragelsen skulle ha funnet sted.
Etter en del leting greide jeg å finne fakturaen og fikk da se at det var en faktura på en bompassering på Vrådal Panorama - et sted jeg eller bilen min aldri har vært.
Jeg kontaktet derfor Finter via E-post, men har siden ikke hørt noe, før det igjen dukket opp en faktura (via digipost) med ny tidsfrist 20.01.25.
Jeg svarte på denne med å lure på om de kunne lese - noe det ser ut til at de ikke kan,
Nå har jeg ikke tenkt å bruke mer energi på å løse deres problemer med å identifisere bilskilt.
Heldigvis har jeg bevis på at bilen ikke kan ha vært på Vrådal på det angitte tidspunktet,
Alle dere som har hatt negative opplevelser med Finter bør informere kundene til Finter om hvordan de oppfører seg slik at disse kan ta grep og finne seg en annen leverandør av bom- og parkeringsinnkreving.
Passerte bom på Tempelvegen 30/12 og…
Passerte bom på Tempelvegen 30/12 og prøvde å betale med vips innen fristen på 48 timer.
Fikk melding om feil på systemet og fikk ikke betalt, vi var 4 stk som fikk samme feilmelding. Måtte da be om faktura og fikk da regning på 131,60 på en passering til 60,-. Ren svindel !
Kynisk grådighet har ingen skrupler.
Jeg parkerte på en parkering med en oppslagstavle som ikke ga noe tegn til at dette var et ran. 6 timer parkering = 600kr. Kynisk grådighet har ingen skrupler. Denne Svean Pedersen familien er et godt eksempel på noe av det som er galt med verden. Noen må få stoppet slike folk. Årets Gaselle bedrift...
Svindelselskap
Svindelselskap! Var på jakt, og siden jeg ikke betalte regningen innen 24 timer, noen som var umulig uten dekning, fikk jeg et vanvittig tilleggsgebyr!
Fått en faktura på bomplassering i et…
Fått en faktura på bompassering i et fylke vi ikke har vært i. Bare svindel!!!
Fikk Faktura pga snø,Vi mottok faktura…
Fikk Faktura pga snø,Vi mottok faktura på arbeidsbil som aldri hadde passert bom stasjon, Da bilen ikke har vært i bruk på 3 måneder, Fikk omsider tak i Finter,og fortalte at det ikke kan stemme , Fikk da til svar at di ikke fikk sett hele skiltnummer pga snø, så da virker det som di har gjetteleken, og sender ut faktura på det di tror stemmer . Tragisk måte og jobbe på
Ren svindel bedrift
Søppelfirma som opererer i gråsonen av…
Søppelfirma som opererer i gråsonen av lovverket med høye gebyrer. Det ligger tydelig føringer for størrelsen på et fakturagebyr. Finter lurer seg unna med å dele opp faktureringen i det de kaller "oppslag og lagring" (59kr) først, deretter sendes faktura ut. Oppslag og lagring er riktig nok en nødvendig del av arbeidet for å fakturere. Kundeservice svarer ikke på spørsmål.
Dette er et selskap som spekulerer i…
Dette er et selskap som spekulerer i folks uvitenhet og frykt for å få økonomiske krav mot seg. Oppfordrer folk til å bestride de ekstra omkostningene og ta kontakt med Forbrukerrådet for hjelp og veiledning, evt kreve møte i forliksrådet. De driver med svindel under dekke av godt ordforråd. Til alle som velger bomselskap; ta inn kritikken rundt selskapet og velg noe annet!!
Sender meg faktura, som ikke er min
Sender meg faktura, jeg bor på andre siden av landet. De sier det var en feil avlesning. Bare svindel
Useriøst firma som bøtelegger personer…
Useriøst firma som bøtelegger personer som parkerer på lovlig vis og betaler for tiden sin de står parkert !
Når du har et overvåknings system som skal registrere inn og utkjøring!! I tillegg kommer man inn her på denne nettsiden og forstår hvorfor dere er så useriøse som dere er, når dere får like mye dårlige omtaler! Blir det garantert ikke den siste omtalen dere får heller ! Til alle oppdragsgivere som bruker dere … tragisk …
Kjeltringer
Kjeltringer. En bompassering på 90kr ble til 368kr fra inkassokrav fordi de presterte å sende fakturaen til feil adresse.
Hadde betalt på selve parkeringen
Hadde betalt på selve parkeringen, men Finter sendte bot, så flere purringer. Jeg har 2,5 måned senere fremdeles ikke fått tilbake de 480,- de skylder meg. Selv om jeg har sendt de kvittering, og mast på de.
Makan til svindelselskap
Makan til svindelselskap. Nekter for opplagt feil ifbm. parkering!
Passering Ringkollveien
Passering Ringkollveien, prøvde å betale 45kr 20 timer etter passering, logger inn men da er det Oppslag og lagring kr 59 i tillegg mao ikke mulig å betale for den reelle passeringen.
Svindel selskap
Svindel selskap
75kr faktura og 350 gebyr 2min etter faktura dato.
Ingen svar på mail eller telefon.
Svindel selskap 75kr faktura og 350…
Svindel selskap 75kr faktura og 350 gebyr 2min etter faktura dato.
Naturell ingen svar på mail eller telefon.
Ren svindel
Ren svindel. To bomstasjoner 2 minutter unna hverandre, 2 fakturaer på 70 kr, og 100% fakturagebyr om man ikke betaler umiddelbart på nett. Antar det spekuleres i at folk ikke har pc på hytta.
Raske med å sende inkassovarsel, selv om regning er betalt. Én passering på en subpar grusvei kostet totalt 998,-
styr unna!
Det er sykt at det er lov å fakturere dobbelt så mye på fakturagebyr som selve bompasseringen koster. I tillegg var informasjonen som kom fra Finter dårlig og manglende ved «betalingspåminnelse» mottatt på digipost.