Som sagt! Jeg betalte fakturaen to ganger ved en feiltagelse. Selskapet Finter As sier da at de kommer til å ta 100 kr i gebyr på det beløpet jeg betalte ved en feil, som ikke er deres penger. Kundebe... Vis mer

2 passeringer i 2025 som måtte bevises med kvitteringer og mail korrespondanse som er lengre en lang og brukt mye tid på tullet deres . Men omsider så forsto de at alt er betalt. Men nå , 7 mn... Vis mer

Jeg kjørt den 9.mai.2026, en gang, på skilte hos hovern bom var 80kr bomavgift, men på faktura fikk jeg fire punkter... Vis mer

Fikk faktura på 119,- for bompassering som kostet 40,-. Var uheldig å betale denne to ganger, og sendte henvendelse via kontakskjema. Fikk etterhver tilbake 19,-. Ringte kundeservice (laaaang ventetid... Vis mer

1,0

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Skam dere!

Kanskje det skylder til parkeringfirma men fordi fikk jeg faktura fra Finter så dere er skyldt for den.
Parkeringsavgift 45 kr, Fakturagebyr 12.60 kr, Lagring og oppslag 59 kr. Til sammen 116 kr. Det er en ren misbruk. Jeg hadde ikke fått noe faktura før den heller. Jeg har bare kjørt forbi en plass, plutselig kommer en faktura med andre gebyr. Rart!
Hvor er forbrukerrådet her!

28. mai 2025

Skjult fakturagebyr

Gebyret på 59,- bestrides av Forbrukertilsynet. Jeg har vært i kontakt med dem. Håper flere henvender seg dit. De har heller ikke lov til å ta mer enn 10,- i fakturagebyr. Oppfordrer folk til kun å betale bompassering + 10,- i fakturagebyr

20. april 2025

Sendte faktura selv om bomen var betalt

Min gamle mor fikk faktura på bompassering selv om hun hadde betalt innen 48 timer. Hva er dette for et selskap? Sjekker de ikke om folk har betalt før de sender faktura? Sikker på det er noen som betaler dette selv om de allerede har betalt!

18. april 2025

Dette er et svindlerselskap

Dette er et svindlerselskap, enkelt og greit. 48 timer og dobbel avgift er høl i huet. De nyttige idiotene som velger denne løsningen er ingenting annet enn brikker i et pyramidespill.

19. april 2025

Ikke velg finter til veien din!

Om ditt veilag vurderer ulike firma for deres bom så hold dere langt unna finter.
Mulig de er billigst siden de dukker opp flere og flere plasser, men slike metoder de opererer med vil til syvende og sist gå utover veiens renommé.
Personlig har jeg sluttet å bruke veier administrert av finter.
Sakens kjerne er irrelevante tilleggsgebyr.
Klage levert til forbrukerrådet.
Sendt kundeservice(at)finter.no melding om at jeg kun betaler for passering og fakturagebyr etter forbrukerrådets anbefaling, gjør det du og!

22. april 2025

Finter er et useriøst firma

Finter er et useriøst firma. De sender faktura uten å sjekke opp fakta og holder ikke det det de lover på e-post. De fortjener egentlig ikke 1 stjerne, men det var ikke mulig å gi null stjerner.

11. april 2025

Noe er galt

Noe er galt, dersom dere har lov til å holde på med dette. En passering kroner 30 er helt ok. fakturagebyret også på 12,60 er ok. Men 59 kroner i tilleggsavgift er jo helt på tryne. Jeg hadde gjerne ønsket en forklaring på hvilke kostnader dere har knyttet til dette, sitter det en gjeng å håndskriver dette eller? Helt fantastisk at dette kan være lov... blir flau på deres vegne.

29. mars 2025

Dette er svindel!

Dette er svindel! Useriøst bompengeselskap! Kom inkassovarsel i posten med gebyrer på en ubetalt regning som jeg aldri har mottatt.
Elendig kundebehandling da jeg fikk beskjed om at det ikke var deres problem at regning ikke var sendt ut.
På toppen av det hele var gebyret dobbelt så stort som hva bompenge passeringen var.

26. mars 2025

Hva er dette for et svindel selskap!!

Hva er dette for et svindel selskap!!! Måtte kjøre Militærveien hjem i Elverum fordi det var stengte veier pga bombe på Terningmoen. Fikk faktura på 29,- for passering, men i tillegg 59,- for lagring!! Hva i helv#%! har jeg lagra! Disse driver med svindel, jeg bestridet denne fakturaen med engang, har ikke fått svar men en inkassosak, så bestrider den også!!! Svindel, svindel, svindel! Ikke betal mer enn passering og parkering og bestrid alt annet! Dette har de ikke lov til!!

18. mars 2025

Dårlig

Sendte regninga for bompenger til feil adresse. Når jeg først fikk den var den fra inkassoselskap og hadde tredoblet seg. Tok ikke noe ansvar for å ha sendt faktura til helt feil adresse så måtte bare betale.

19. mars 2025

Finter misbruker makt og friluftsrådet vest aksepterer overgrepet.

Etter å ha værtpå besøk i olalia på Oppheim, så ble jeg fortalt at jeg måtte betale Finter.
Til tross for at jeg var innenfor 48 timer, så kom jeg ikke igjennom og fikk betalt.
Dette førte til at Finter tok 12,60,- i fakturagebyr samt 69,- i lagring. Dette på toppen av de 75,- som parkering kostet.
De vil ikke informere meg om hva jeg har lagret hos dem. Dette oppleves som en "lovlig" svindel som friluftsrådet vest aksepterer.
Etter kontakt med finter, så påstår de at det er tydelig skiltet ved bommen. Det er ingen bom, ingen skilt, bare ett kamera på en stolpe.
Etter flere mailef frem og tilbake har de no blokkert mailen min og svarer meg ikke.
Svar fra eier av anlegget har heller ikke har svart meg. Det er friluftsrådet vest.

13. februar 2025

Gebyrfabrikk.

Gebyrfabrikk.
Sender urettmessige gebyrer og kaller det "lagring og oppslag". Ikke mulig å registrere kredittkort uten å betale 500 kr i året. Dvs du må betale gebyr for å slippe gebyr.
Anbefaler ingen grunneiere inngå avtale med disse.

2. mars 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis