Som sagt! Jeg betalte fakturaen to ganger ved en feiltagelse. Selskapet Finter As sier da at de kommer til å ta 100 kr i gebyr på det beløpet jeg betalte ved en feil, som ikke er deres penger. Kundebe... Vis mer
2 passeringer i 2025 som måtte bevises med kvitteringer og mail korrespondanse som er lengre en lang og brukt mye tid på tullet deres . Men omsider så forsto de at alt er betalt. Men nå , 7 mn... Vis mer
Jeg kjørt den 9.mai.2026, en gang, på skilte hos hovern bom var 80kr bomavgift, men på faktura fikk jeg fire punkter... Vis mer
Fikk faktura på 119,- for bompassering som kostet 40,-. Var uheldig å betale denne to ganger, og sendte henvendelse via kontakskjema. Fikk etterhver tilbake 19,-. Ringte kundeservice (laaaang ventetid... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Rein svindel
Svarer ikke på e-post
Svarer ikke på e-post, nettskjema eller telefon, men flink til og sende purregebyr. Frustrerende når en har betalt for parkering og finter (youpark) tydeligvis ikke fått det med seg eller tar til seg informasjon om at parkeringen faktisk er betalt.
Unngå finter (youpark) best du kan.
Styr unna selskapet Finter, svindel
Selskapet spekuler i å sende urettmessige gebyrer. Dårlig kundeservice, og tør påstå de driver med svindel.
FINTER - NORGESBOM - YOUPARK DRIFTES AV KRIMINELLE!
Dette er kriminell virksomhet som burde vært stoppet for lengst. Når man setter opp bom på steder uten mobildekning, eksempelvis Einunndalen, slik at man ikke har mulighet til å betale innen 48 timer, så betyr jo det intet annet enn at de spekulerer i nettopp dette.
En gjeng notoriske svindlere
En gjeng notoriske svindlere. De krever 59,- for "lagring og oppslag" for hver passering, selv om du kjører gjennom sammen bommen flere ganger på kort tid. Når jeg tar opp dette med de så hevder de at dette ikke er regulert av loven (mao så mener de at de kan ta det de selv ønsker)
Forhåndsbetalte bommen Sonberg skulle…
Forhåndsbetalte bommen jeg skulle passere allikevel presterte de å sende meg regning på bompassering 😡
Jeg ringte dem og var en smule forbannet for at de prøvde å svindle meg da presterte idioten å legge på og jeg måtte ringe på nytt😡etter å ha venta i nye 14minutter trodde man virkelig jeg ikke skulle være mindre forbanna???De skyldte på en teknisk feil jeg kaller det svindel🤬🤬Så til alle ha kvitteringer i orden for de her på finter vil gjøre alt for å svindle deg🤬
Han som la på røret fikk beskjed om å ringe meg å be om unnskyldning for hans oppførsel men har ennå ikke fått den telefonen 🤬Rett og slett elendig kundeservice 🤬
Fikk regning på bompassering pga feilavlesing
Fikk regning på bompassering pga feilavlest kjennemerke. Kundemottaker vil ikke gi seg til tross for åpenbare bildebevis. Saken blir trenert i flere dager, kundemottaker slutter å svare på mailer. Får til slutt tak i en annen kundemottager på Finter som ordner opp. Tror Finter bør se på ansettelsesprosessen sin, da noen der mangler gangsyn og helt klart ikke er egnet til å ha kontakt med kunder.
Helt uvirkelig kundeservice
Har aldri opplevd maken til kundeservice. Ble tvunget til å betale for bompassering ett år i fremtiden + bompassering når vi var på tur + 59,- i fakturagebyr. Pass virkelig på hva du betaler hvis du ikke vil bli lurt med svindel.
Dritselskap
Dritselskap!
Virker som det er en kundemottaker i hele norge! Sliter ut folk med ventetider
Frekkeste møkkaselskapet i landet.
Frekkeste møkkaselskapet i landet.
Tips til alle som leser dette.
"Oppslag og lagrings gebyr" er per definisjon et fakturagebyr og strider dermed med finansavtaleloven 2-4.
Alle og enhver burde slå tilbake og gjøre livet til disse parasittene så vanskelig som mulig ved å bestride hver eneste faktura fra dem og kaste bort mest mulig av tiden til disse blodiglene.
Slik ukultur burde vært burde vært ulovlig. Bestrid, bestrid, bestrid!
Cowboy-virksomhet.
Cowboy-virksomhet.
Selv når betalingsløsningen deres på nett ikke er oppe og fungerer, sender de raskt ut purring med diverse gebyrer for påståtte kostnader.
Ingen svar å få fra kundeservice når man henvender seg.
Bryter også inkassoloven ved å sende krav det foreligger tvist på til inkasso
Svindel
Svindel. Styr langt unna, passerer du en bom med Finter så påberegn å betale 2x hva det står oppgitt for en passering, kunderservice er på tryne og spiller dumme og hjelpesløse der du er ansvarlig for det de gjør feil, og de gjør ingen ting for å fikse det fordi det er slik de tjener penger - å svindle folk for mer penger enn de har krav på.
De er gribber
De er helt håpløse! Jeg betalte samme faktura via Digipost to ganger, og etterlyste i dag tilbakebetaling av den ene. De har tilbakebetalt, men tok 100 kr for jobben! Så da kobla jeg ikke den! Har overbetalt hos andre to ganger, og ingen tok penger for å returnere beløpet. Så Finter er gribber! Jeg tåler tapet av 100 kr, men det er måten de opererer på som gjør meg forbanna! Ser at jeg ikke er alene om det.
Møkkaselskap
Mottok faktura i ferien med forfall 14 dager. 4 dager etter forfall sender de ut inkassovarsel.
Hovedkrav kr 120, lagring og oppsalg kr 59, fakturagebyr (EHF) kr 20, forsinkelsesrentegebyr kr 350, sum kr 549. For et møkkaselskap!
Burde skiftet navn til Unfair Collection AS.
Svindel
Jeg ønsker å dele min erfaring med selskapet Finter/Youpark.
Ved bomstasjonen var det tydelig opplyst at prisen for motorsykkelpassering var 50 kroner, samt et fakturagebyr. Ingenting mer. I etterkant viste det seg at selskapet hadde lagt til et ekstra gebyr på 59 kroner for «lagring og oppslag». Dette var jeg uenig i, og saken ble sendt til behandling som tvist. Jeg fikk skriftlig bekreftelse på at saken var til behandling, og at jeg i mellomtiden ikke behøvde å betale det.
På grunn av mange andre betalinger på min konto ble fakturaen ved en feil likevel godkjent. Så snart jeg oppdaget dette, tok jeg umiddelbart kontakt med Finter og ba om tilbakebetaling av det omstridte beløpet på 59 kroner, mens de selvsagt kunne beholde de 50 kronene for selve passeringen og gebyret som jeg ikke hadde innvendinger mot. Jeg ba om at pengene skulle tilbakeføres inntil saken var endelig avgjort.
Da jeg ikke fikk svar etter en uke, fulgte jeg opp og ringte for å få informasjon. I telefonsamtalen (som jeg har tatt opp) ble jeg først møtt med at saken fortsatt var til behandling som tvist, og det ble diskutert hvem som skulle avgjøre den – en nøytral eller partisk instans. Men senere fikk jeg plutselig beskjed om at fordi betalingen allerede var gjennomført, anså de saken som avsluttet og ville ikke gjøre mer med den.
Jeg opplever dette som useriøst og villedende, og ønsker å advare andre mot denne praksisen. Jeg føler meg rett og slett lurt av selskapet Finter.
Etter å ha kjørt gjennom to bommer med…
Etter å ha kjørt gjennom to bommer med Norgesbom på samme dag ble alt negativt jeg har hørt om dette firmaet bekreftet, ja, de prøver å «flå» folk for mest mulig penger.
Jeg hadde spørsmål til firmaet og tok først kontakt på deres kontaktskjema pga at det var på helg så telefonen var ikke betjent (og selvfølgelig ingen e-postadresse å finne til dette firmaet). Ingen svar på henvendelsen, så jeg ringte kundeservice senere, men det fikk bare «mistanken» om dette firmaet bekreftet.
Kunne vært fristende å si STYR UNNA, men det er jo det som er problemet, du kan som regel ikke styre unna når du først er ved en slik bom.
Fikk for andre gang en spekulativ…
Fikk for andre gang en spekulativ purring på over 450 kr for en passering på 29 kr. Sist gang ble forfallsdatoen satt til en lørdag. Ehf-fakturaen ble betalt påfølgende mandag, og de opprettet en purring når beløpet ble innbetalt. Denne gangen var fakturadatoen satt tilbake flere dager før fakturaen lå inne i regnskapssystemet. For en stakkarslig måte å "røve" til seg penger på mens folk sliter med den generelle prisøkningen. Et prakteksemplar på en bedrift som bruker systemet for alt det er verdt til å berike seg selv, og dermed motarbeide det frie samfunnet vi lever i. Man får trøste seg med at grådighet aldri lønner seg til syvende og sist.
Jeg Dårlig kundebehandling ved forsinket postleveringmottok en faktura fra Finter Org…
Jeg mottok en faktura fra Finter Org datert 16.07.2025 med forfallsdato 26.07. Fakturaen kom med posten først etter at jeg hadde reist på ferie 19.07. Jeg betalte den umiddelbart da jeg kom hjem 04.08.
Likevel mottok jeg 08.08 et purrebrev datert 29.07 med et tillegg på 350 NOK i gebyr – sendt mens jeg fortsatt var bortreist. Jeg hadde derfor ingen reell mulighet til å betale innen forfallsdato.
Etter min mening er det urimelig å kreve et så høyt gebyr i en slik situasjon.
Svindel
Svindel. Fikk faktura med allerede lagring og oppslag pa 59kr og fakturagebyr på 12.60 kr.
Hva er dette for nå? Er ikke det at alle selskapet aom driver med bom går gjennom med bombrikken?
Det handler ikke om å betale liten penger men det handler om at kunde er godt informert.
At de i det hele tatt får lov til å…
At de i det hele tatt får lov til å holde på slik de gjør, Med å sende faktura via digipost med en sykt tungvin betalingsløsning hvor jeg må logge inn 2 ganger for å gjennomføre!! Og ikke minst at de tar gebyr for fakturering etter 48 timer. Jeg mener at all bompassering i norge som er automatisk bør gå via bombrikke for å samle alt. Hvor er staten oppi det hele?