1,7

Dårlig

UWAGA ! TEN PORTAL TO ZŁODZIEJE

Prosze nie dac się skusic Tym ZŁODZIEJOM.
To tylko marna wyszukiwarka tytułów, których nigdy nie obejrzycie, napewno nie na tej stronie. Jeśli już coś znajdzie to przekieruje Cię na stronę z filmem , ale obejrzysz jak zapłacisz.
Dość już złodziejstwa w tym kraju, gdzie jest kierownictwo VOD, przecierz to do VOD tvp dopasowali sobie łudzącą nazwę, no i okradaja. Dołączam się do procesu zbiorowego . ŻĄDAM ZWROTU PIENIĘDZY.
OSZUKANY NA STARCIE, OPŁATA NIBY 30% TANIEJ ca15 PLN , ale jak płacisz kaasuje Cie ca 20 PLN.

12. mars 2025

Mieszkam w Niemczech

Mieszkam w Niemczech, dopiero po zarejestrowaniu i opłaceniu ,gdy chciałam obejrzeć film, okazało się, że na terenie Niemiec nie jest możliwe oglądanie filmów. Jak zrezygnować i odzyskać pieniądze ?
Ja wiem, że to niewielka suma ale mnie chodzi o uczciwość i rzetelną informację

9. mars 2025

OSZUSTWO

OSZUSTWO! Chciałam obejrzeć film, który przed zarejestrowaniem był dostępny, a po zarejestrowaniu i tak nie można było go obejrzeć.

27. februar 2025

Oszustwo

Oszustwo, to tylko przeglądarka filmow i nic wiecej. nie dajcie się nabrać.

5. januar 2025

Strata kasy

Strata pieniędzy tak szczerze skoro place za oglądanie filmu z wyprzedzeniem tak powinno być a teraz muszę czekać tydzień by dali następne

27. november 2024

Find VOD oszukali mnie na pieniądze…

Find VOD oszukali mnie na pieniądze chciałem obejrzeć film a to zwykła przeglądarka filmów wszedłem na tą stronę z linka na YT i przekierowano mnie na ich stronę i był normalnie player chciałem odtworzyć ale trzeba się zajerejstowac wszedłem ale trzeba zapłacić zapłaciłem 19.98 a pisalo też że znizka 30% to powinienem zapłacić 14.99 te osoby żerują na niewiedzy człowieka bo pokazuje player a jak zapłacisz i się zalogujesz to tylko możesz zobaczyć gdzie obejrzeć ten film i tyle proszę o blokowanie takich linkow

19. november 2024

scammers

scammers! when I search a specific movie it says the movie is available after registration and payment must be made. When all sorted you get info the movie is unavailable !!!!!!!! Give me my money back!

18. september 2024

Don't get scammed

Don't get scammed. There is no movies available on this website. They only provide the links for old movies on the other websites which you can find by yourself (for free).

Nie karmic trola zadnym blikiem. To nie jest zadna baza filmow. Unikac jak ognia.

28. juni 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis