Fillox - Stortingsgata Anmeldelser 17

4,5

Beliggenhet

Bytt filial

Stortingsgata 8, 0161 Oslo, NO

Jeg har flere ganger vært hos Synne og tatt både microneedling og botox og er alltid like fornøyd. Hun er utrolig kunnskapsrik, lyttende og nøye - og jeg føler meg veldig trygg hos henne. Synne er... Vis mer

1. Skjønnhetssalong

Å oppnå et godt estetisk resultat krever en behandler som har en kombinasjon av sterk faglig kompetanse og en evne til å utrykke seg både kunstnerisk og estetisk. Vi ønsker å tilføre bransjen en sans for detaljer og estetikk, teknisk finesse og ikke minst erfaring. Hos Fillox utføres alle behandlinger av leger og sykepleiere. Derfor vil du alltid møte en behandler med høy medisinsk kompetanse, dyp forståelse av ansiktsanatomi, og som du er trygg på vil gi deg en solid vurdering i forkant av behandlingen. Den beste behandlingen du kan få er den som er personlig tilpasset ditt ansikts anatomi og dine forventninger til et vakkert resultat. Vårt team er spesialister innen estetiske injeksjonsbehandlinger og du vil alltid få den beste behandlingen hos Fillox.

4,5

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Jeg har tatt flere behandlinger hos Blanca

Jeg har tatt flere behandlinger hos Blanca og er veldig fornøyd med resultatene. Blanca er profesjonell, nøye og får deg til å føle deg trygg gjennom hele behandlingen. Det er alltid en hyggelig opplevelse å komme til henne, og resultatene har gitt meg mye mer selvtillit. Anbefales varmt!

18. mai 2026

Svar fra Fillox - Stortingsgata

Tusen takk for anbefalingen – vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake! :)

Beste Synne ❤️

Synne er den absolutt beste - hun har blitt min faste behandler og jeg kommer ikke til å gå noe annet sted i Oslo!

15. april 2026

ANBEFALES

Jeg har fått behandling hos Synne, og Blanca.
De er super flinke og fleksible mht tid.
Utrolig flinke, ingen smerte, og sist men ikke minst kvalitet. ❤️

7. april 2026

Hei!

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding!
Du er alltid hjertelig velkommen tilbake! :)

PRF behandling med Blanca

Har tatt PRF behandling med Blanca. Hun er svært dyktig, kjapp og alltid levert bra service. Veldig fornøyd med henne og vil anbefale henne på det sterkeste. Utrolig flink og veldig hyggelig personlighet.

12. februar 2026

Svar fra Fillox - Stortingsgata

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på anbefalingen og gleder oss til å se deg igjen! :)

Fantastisk opplevelse, Synne er rett og slett den beste!

Jeg tok masseter botox hos Synne, og resultatet kunne ikke vært bedre. Jeg har slitt med hodepine i lang tid på grunn av tann­gnissing og spenninger i kjeven, men etter behandlingen hennes har jeg ikke opplevd noe av dette. Det har vært en enorm lettelse!

Synne er utrolig dyktig, lyttende og presis. Hun forstod nøyaktig hva jeg ønsket, forklarte alt trygt og profesjonelt, og leverte et resultat som overgikk forventningene mine. Det er sjelden man møter en behandler som både kan faget sitt til fingerspissene og samtidig får deg til å føle deg helt trygg.

Jeg kommer aldri til å gå noe annet sted! Synne er og blir min faste behandler. Hun er uten tvil den beste!

25. oktober 2025

Svar fra Fillox - Stortingsgata

Tusen takk for en utrolig fin tilbakemelding! 💛

Det betyr enormt mye for oss å høre hvilken positiv forskjell behandlingen har gjort for deg – spesielt at hodepinen og spenningene i kjeven har forsvunnet.

Vi er utrolig takknemlige for tilliten din og at du ønsker å fortsette hos oss.

Velkommen tilbake!

fornøyd etter tear trough <3

jeg tok tear trough hos blanca og kunne ikke vært mere fornøyd, jeg hadde veldig hulerom under øynene men det klarte hun å ordne, blanca er veldig dyktig og hører etter hva du ønsker og føles trygt å gå inn til fillox stortingsgata med ønskene mine, anbefales!

10. juli 2025

Svar fra Fillox - Stortingsgata

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du anbefaler oss, og gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake :)

Veldig fornøyd!

Veldig fornøyd med Synne på Stortingsgata. Vært hos henne for både hudbehandling og hakefiller, og anbefaler henne på det sterkeste! Meget dyktig, lytter til mine ønsker og resultatene overgikk mine forventninger!

14. juli 2025

Svar fra Fillox - Stortingsgata

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse hos oss på Stortingsgata. Hjertelig velkommen tilbake! :)

Jeg tok Botox hos Synne

Jeg tok Botox hos Synne og er utrolig fornøyd! Resultatet ble en stor og positiv forandring – akkurat det jeg ønsket meg. Det beste var at jeg ikke trengte noen korrigering i etterkant, fordi Synne virkelig ser hva du trenger og tilpasser behandlingen deretter. Profesjonell, trygg og dyktig – anbefales på det varmeste!

20. juni 2025

Svar fra Fillox - Stortingsgata

Tusen takk for en så fin tilbakemelding! Vi setter stor pris på anbefalingen og gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake! :)

Jeg var hos Synne ved Fillox…

Jeg var hos Synne ved Fillox Stortingsgata for fillers i leppene, og ble utrolig fornøyd med både resultatet og hele opplevelsen! Synne tok seg god tid til å lytte til mine ønsker og kom med gode anbefalinger. Resultatet ble akkurat slik jeg håpet på, naturlig og pent utført. Anbefales på det varmeste!

3. desember 2024

Svar fra Fillox - Stortingsgata

Tusen takk for en så varm og fin tilbakemelding!

Vi er utrolig glade for at du fikk en god opplevelse hos oss og at resultatet ble akkurat slik du ønsket deg. Takk for anbefalingen – du er hjertelig velkommen tilbake når som helst! :)

Booket time hos nydelige Synne

Booket time hos nydelige Synne! For en imøtekommende, dyktig og nøyaktig dame. Kjempe fornøyd med resultatet. Anbefales!

14. mai 2025

Svar fra Fillox - Stortingsgata

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både opplevelsen og resultatet. Tusen takk! :)

Blanca er bare the best

Blanca er bare the best! Ba om russian lips andre gangen, og har fått de fineste leppene jeg kunne drømme om! Naturlig, fyldige, og drømme fasongen! Blanca er og blir Oslos lipqueen!!

10. desember 2024

Svar fra Fillox - Stortingsgata

Tusen takk for de fine ordene! Vi setter stor pris på din tillit og gleder oss til å se deg igjen! 😊

Alltid like fornøyd hos Blanca

Alltid like fornøyd hos Blanca! Utrolig god kundeservice og kunnskap. Føler meg alltid trygg hos henne!

10. desember 2024

Svar fra Fillox - Stortingsgata

Tusen takk for din tilbakemelding! Velkommen tilbake – vi gleder oss til å se deg igjen! :)

Blanca på Stortingsgata

Har gått til Blanca siden jeg startet med fillers, og jeg har alltid vært kjempefornøyd. Alltid superhyggelig og blid! Hun har masse kunnskap og dette merkes. Blir alltid superfornøyd!

29. november 2024

Svar fra Fillox - Stortingsgata

Tusen takk for din tilbakemelding!

Vi er utrolig glade for å ha deg som kunde, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen! Takk for at du deler din gode opplevelse :)

så fornøyd!

Jeg har vært fast kunde hos Synne på Fillox i Stortingsgata siden hun startet, og kan ikke få anbefalt henne nok! Hun er utrolig dyktig, gir alltid ærlige og gjennomtenkte anbefalinger. Hver behandling føles personlig og profesjonell og jeg vet at jeg er i de beste hender når jeg er hos Synne. Er så glad for at jeg fant hun og det er huden min også!!😄

4. november 2024

Svar fra Fillox - Stortingsgata

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Vi blir så glade for å høre at du er fornøyd med oppfølgingen og behandlingen du får hos Synne. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen! :)

Jeg har gått fast til Blanca i over to…

Jeg har gått fast til Blanca i over to år nå og hun har reddet leppene mine. Jeg hadde migrert leppe filler som hun fjernet og senere har fylt ordentlig igjen. Jeg har aldri vært mer fornøyd og jeg føler meg ordentlig ivaretatt hver gang jeg kommer. Jeg har prøvd flere plasser og har aldri vært så fornøyd som jeg er hos Blanca!

1. november 2024

Svar fra Fillox - Stortingsgata

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Vi er utrolig glade for å høre at du har hatt en så god opplevelse hos Blanca og at du føler deg godt ivaretatt hos oss. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen! :)

Vis anmeldelser på alle språk. (17 anmeldelser)