Ik wachte Buitenband Schwalbe Marathon Plus (28x1.60 700x40C) SmartGuard 37-622. Maar ik heb van jullie 700x35C gekregen, jammer een beetje dunne banden, ik vond niet lastig. Een kleine tip is om jul... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Bij mijn eerste bestelling ontbrak er een artikel. Contact via de e-mail verliep vlekkeloos. Snelle reactie, na een kort e-mail verkeer is het artikel binnen een dag verstuurd. Goede service ( Tristan... Vis mer
Aantal Cst buitenbanden gekocht Werd rechtstreeks geleverd vanuit v.h Zuiden uit Rotterdam moest via een speciaal transport bedrijf vanwege de grootte. Ze zijn allemaal zo krom getrokken door... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Wat een flutbedrijf.bestel hier never nooit meer.product werd week later geleverd (kan maar is wel veel later dan wordt gesteld) dhl heeft neerzettoestemming maar niet gedaan(zetten het anders wel gewoon neer) dus product retour.gemaild totaal geen coulance hierin.pas dik 1,5 maand later geld terug min dikke verzendkosten.dus geen product en deel geld kwijt.en totaal geen aardige medewerker.ik koop hier nooit weer!!

Svar fra Fietsonderdelen Outlet
Betrouwbare website, mijn spullen zijn snel verzonden, alles kwam uiterst keurig verpakt binnen.
Wat ik zocht werd verkocht, voor een scherpe prijs en snel en correct geleverd.
Groot assortiment en heel lage prijzen, met name in fietstassen en sloten die ik nodig had. Ook snel binnen een dag geleverd.
Zeer snelle en correcte levering. De fietsspiegels die we er kochten zijn ook van goede kwaliteit. Erg blij mee.
Je vindt deze fietslift van verschillende merken aan verschillende prijzen.
Bij fietsonderdelenoutlet de beste prijs.
Gemakkelijke bestelling en betaling. Vlugge levering.
Prima. Een aanrader.
Snelle levering, mooi product en gunstig geprijsd
Duidelijke en correcte beschrijving van mijn bestelde product.
Goed verpakt en snel geleverd.
Fijne winkel. Supersnel verzonden en spotgoedkope prijzen. Wanneer vergeleken met andere aanbieders, snap ik niet hoe Fietsonderdelen Outlet het zo goedkoop kan doen, maar mij hoor je niet klagen!
Stand Still Dubbele Standaard / Tweepoot gekocht.
kwaliteit erg goed, snel geleverd.
aanrader bij deze winkel te kopen.
Over het algemeen krijgt een webshop veel waardering wanneer deze snel levert. Maar de kwaliteit van een webshop komt pas echt aan het licht wanneer er onverwachts problemen zijn. Bij mij werd de bestelling incompleet geleverd. Een mailtje naar het bedrijf en de volgende dag werd, zonder gezeur, het ontbrekende deel nagestuurd. Prima klantenservice. Prettig geregeld.
Snel, betrouwbaar, accuraat en voordelig, dit bedrijf is een aanrader!
Supersnelle levering, en ontvangen bestelling van uitstekende kwaliteit tegen een hele mooie prijs!
Goed aanbod, scherp geprijsd. Volgens afspraak bezorgd, goed verpakt. Kortom, mijn eerste stop als ik wat nodig heb. Fijn dat het ook gewoon goed kan gaan.
Duidelijke site. Goede prijs.
Voor weinig geld de schoolfietsen weer opgeknapt.
Snelle service en in 1x de juiste spullen aangereikt! Buiten- en binnenbanden en velglinten.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.