Ik was opzoek naar de rodi web19 velg met net ff iets extras voor een e-bike met grotere spaakgaten en vaste eylets bovenop de velg ,moeilijk aan te komen als consument maar door te mailen perfect ge... Vis mer

Bestellen voor 17u thuisgeleverd de dag erna? Ondertussen 3 dagen later nog steeds niets ontvangen. Volgens de tracking zit de bestelling in GLS Duitsland na eerst in GLS Nederland te hebben gezeten... Vis mer

Bestelling: AHQCFEHGC. Gisteren om 16.38 uur bestelling geplaatst ,nadat ik eerst een vraag via hun mailfunctie had verzonden. Vlot een antwoord gehad,en daarop dee order geplaatst. Fiets band ,... Vis mer

Erg tevreden over deze firma. Ik had een Icetoolz compressorhandvat gekocht maar ondanks hun tips beviel hij nog steeds niet. Geen probleem want ik kon hem gewoon terugsturen en dan werd het bedra... Vis mer

1. Butikk med sykkeltilbehør
  2. Sykkelbutikk

Fietsonderdeel.com is de online webshop met een groot assortiment fietsonderdelen, accessoires en bromfietsonderdelen. Altijd hoge kortingen op alle producten met een snelle levering in Nederland en België. Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis!

4,2

Bra

Ervaring

Prima bandjes en kabels. Het spatbord: is wel ok maar ziet er niet echt uit met die beugels die erlangs steken en dan op maat gehouden worden door klipjes. Functioneel doet het wat het mort doen

10. oktober 2022
Logoen til Fietsonderdeel

Svar fra Fietsonderdeel

Beste Tamer,

Je hebt een dubbele bestelling geplaatst met verschillende gegevens, het is niet netjes om ons hiervan te beschuldigen aangezien jij de enige persoon bent die dit kan doen. We hebben een week geleden contact via de mail gehad en verteld dat je de bestelling altijd terug mag sturen en je je geld terug krijgt.

Jammer dat jouw fout ons een slechte review moet kosten. Graag zou ik je willen vragen deze te verwijderen.

Met vriendelijke groet,
Team Fietsonderdeel.com

Goede prijzen.

Goede prijzen.
Snelle afhandeling.

Puntje van aandacht is controle spullen. Bij een zadel zat een nietje niet vast. Zelf maar even gefixt.

25. august 2022