Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Det er en legende skole som gøre alt…
Det er en legende skole som gøre alt for at hjælpe dig
Det er en legende skole som gøre alt…
Det er en legende skole som gøre alt for at hjælpe dig
Forfærdelig skole der krænker sårbare…
Forfærdelig skole der krænker sårbare unge, mobber og nedgør dem
Flere lære tager ikke ansvar og særligt Egu kontakt lære Lars Elving burde fjernes fra stillingen han er modbydelig og krænkende og han har ingen selvindsigt tværtimod
Skolens ledelse tager intet ansvar så derfor får det lov at fortsætte
Så søg aldrig ind på denne her skole det får du det meget værre af
Kære virksomheder
Kære virksomheder
Lav aldrig egu kontrakter med kontakt lære Lars Elving han krænker eleverne, taler nedladende til dem og truer med alverdens ting, han er direkte modbydelig og ledelsen tager ikke ansvar for disse handlinger
Det er sårbare unge det her rammer så meld dig ikke ind på denne her skole eller lav kontrakter med Lars Elving
Skolen svigter Big Time
Dårlig skole
Dårlig skole
Hvis du vil have mere selvværd så IKKE vælg Fgu i Vejle. De sparker til folk der allerede ligger ned.
Forfærdeligt sted
Forfærdeligt sted
Jeg har været elev på begge skoler i Vejle og kan ikke anbefale dem
Lærerne mobber en, og fortæller dig du ikke er noget værd
Har klaget over en medarbejder og det tager de ikke alvorligt, de er ligeglade med en.
De er uprofessionelle, og de har ikke styr på noget som helst.
Hold jer væk fra begge skoler i Vejle
kenneth var en god lære
Kan ikke anbefales
Kan ikke anbefale, Har ikke styr på noget
Jeg har været ansat ved FGU…
Jeg har været ansat ved FGU Boulevarden, og kan desværre ikke anbefale denne skole.
Jeg kan ikke anbefale FGU trekanten.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.