FESTEN SJOVERE Anmeldelser 4

3. Festival
  4. Selskapsplanlegger
  5. Festbutikk
  6. Teltutleie

FESTEN SJOVERE – Alt til den perfekte fest! Hos FESTEN SJOVERE specialiserer vi os i at levere det bedste udstyr til enhver fest eller event. Vores mål er at gøre din fest uforglemmelig med kvalitetsprodukter og en supernem bestillingsproces. Hvad tilbyder vi? Vi udlejer alt fra højtalere som Soundboks til store festtelte, slush-ice-maskiner, popcornmaskiner, softice-maskiner og meget mere. Uanset om du skal holde en lille privat fest eller et større event, har vi udstyret til at gøre det sjovere og nemmere. Hvorfor vælge os? • Nem online booking: Bestil hurtigt og nemt via vores hjemmeside www.festensjovere.dk. • Pålidelig levering: Vi sørger for, at alt bliver leveret til tiden, direkte til din fest. • Høj kvalitet: Vores udstyr er i topklasse og bliver altid leveret i perfekt stand. • Fleksibel service: Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning, der passer til netop dit behov. Vi er stolte af vores service og gør alt for, at dine fester bliver uforglemmelige. Gør din næste fest sjovere med os – vi lover, du ikke bliver skuffet!

3,0

Middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har ikke svart på negative anmeldelser

Firma på vej mod konkurs - køb IKKE noget

Firmaet er på vej til konkurs
Har bestilt og betalt stole til mit bryllup, men kan slet ikke få fat i dem på ingen af deres telefoner, Facebook eller e-mail.
Så lad være med at købe noget
Deres e-mail svarer tilbage at mailboksen ikke findes mere
CVR regnskab viser kæmpe underskud

18. mai 2026

Firma virker lukket!

Jeg har booket slushice og muskelfiber til konfirmation på lørdag den 16. Maj.

Man kan ikke sende dem en mail, der får man en “postmaster” tilbage der sige e-mailen er ugyldig. Man kan ikke ringe til dem, indenfor alm. telefontid, vagttelefonen går direkte på svarer, de svarer ikke på kontaktformular via hjemmesiden, de svarer ikke på Messenger og der er ingen aktivitet på Instagram eller Facebook siden januar/februar måned.

CVR register nævner ikke noget, men meget tydeligt at virksomheden er ved at lukke ned.
Man kan dog stadig booke og betale direkte på deres hjemmeside, så kan man nå at poste lidt ekstra penge i konkurs boet.

Pas på! Find andre løsninger mens I kan.

Nogle gamle samarbejdspartnere fortæller at de på vandrørene hører at de er ved at lukke.

Held og Lykke til jer alle, håber i får reddet jeres fest!!

13. mai 2026

Kan varmt anbefales

Vi skulle holde julefrokost og havde derfor bestilt en masse forskellige spil.
Alt var virkelig god kvalitet og levering, samt afhentning spillede bare.
Bestemt dem vi bruger næste gang også, tak 🙏🏼

5. desember 2025