Pensavo di procedere con un acquisto e invece mi sono trovato un abbonamento con versamenti a cadenza; il tipo di servizio non è stato assolutamente richiesto. Contattati tramite chat, immediatamente... Vis mer
ساعدنوني.. خلكم اذكياء جاني اعلان ابراق عطور في توك تك وبعد الدفع اتفاجأ ان الدفع يحولك لهذا الموقع نصب في نصب وبعد مطالبات يرسلولوا لي اذا مدحتنا واعطيتنا ٤ نجوم نرجع لك حقك ابتزاز. حطيت ٤ نجوم مضطر... Vis mer
Thank you to the entire climbing team, and more particularly to Kevin, for helping me solve my problem. Festboxy.com is a platform offering diverse, varied and original offers! Ivan
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Commande non livrée et non remboursée
Commande non livrée et non remboursée site a éviter
Es una estafa
Es una estafa, se quedan con el dinero, no caigáis en la trampa.
**** AVOID! AVOID! AVOID! SCAM! SCAM! SCAM!
thought I'd bought a wheelie bin container - how wrong was I! the site was a 'front' for this scamming company calling themselves 'festboxy.com'!! I ended up being signed up to this company who are based in Kato Polmidia, Limassol 4193, Cyprus! I requested an immediate refund for the fraudulent payments taken the same day as I realised what had happened - I'm still waiting for a response to my email & my refund - this company took 2 payments via my debit card, then a day later took 2 more payments for foreign currency transaction fees, then today (09.08.26) another unauthorised payment is now pending! My bank has been made aware & all payments have been reported to my banks fraud team! I was informed that 'fake sites' that advertise items for sale such as wheelie bin containers, plastic sheds & the like are becoming very popular amongst scamming companies so - YOU HAVE BEEN WARNED!! Festboxy.com are hiding behind 'fake websites'.... PLEASE EXCERCISE EXTREME CAUTION!!!
Prima klantenservice
Ik ben goed geholpen door Jamal van de klantenservice na een kleine hiccup in mijn account/abonnement.
Imani help me to solve my problem
Imani help me to solve my problem
Eric was behulpzaam
abonnement sans consentement
pour un achat sur leur site de 13.99 euros payé en carte bleu je me retrouve avec un abonnement de 68.66 euros a prélever 3 jours après chose qui n est spécifier nul part , je n ais jamais vue nul part cette obligation d abonnement récurent pour un simple achat en ligne .
je doute de recevoir un jour l article que j ai payé
contacter moi pour plus de détails j ai tout les mails en ma possession
cdt
Hvala Kevin sto ste brzo rijesili ovu…
Hvala Kevin sto ste brzo rijesili ovu situaciju
Abonnement festboxy per direct beëindigen.
Na een mislukte communicatie over het lidmaatschap bij festboxy heeft Erik van het escalation team mij geholpen en zou hij ervoor zorgen dat het abonnement per direct stopt en het abonnementsgeld wordt teruggestort.
Bedankt, Escalation Team
Merci à l'équipe de gestion des…
Merci à l'équipe de gestion des réclamations. Une équipe très efficace. Bravo!
Emily m’a répondu rapidement
Emily m’a répondu rapidement, je suis en attente d’un remboursement suite à une inscription inopinée et un débit sans ma validation
👍👍👍супер підтримка
Er is beloofd om een bepaalde bedrag…
Er is beloofd om een bepaalde bedrag terug te storten maar tot op heden nog niets ontvangen. En dat vanaf 18-6-2026. Ondanks de vele mailtjes van kant van Festboxy.
Réponse rapide
Réponse rapide, attend le remboursement
Ashley heeft mijn probleem opgelost.
Lösung durch Eskalationsteam
Das Eskalationsteam hat schnell reagiert. Wenn die versprochene Rückerstattung ebenfalls vollumfänglich und schnell erfolgt, gibt es nichts zu beanstanden.