24 februari pak besteld en betaald, nooit ontvangen. Heb al heel veel berichtjes en mailtjes gestuurd en ze reageren nergens op. Heb geen pak en mijn geld niet terug! Hier niet bestellen!
Se hva andre synes
Top klantenservice, wegens de drukte duurde het pakket toesturen iets langer dan gebruikelijk. Binnen 1 uur had ik al reactie en dat om 16:30 terwijl de klantenservice tot 17:00 is geopend.... Vis mer
Selskapet har svart
Een shirt gekregen met productiefout.. Een paar gele strepen in het shirt. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en zij gaven aan mij een tegoedbon te geven om een nieuw shirt te bestellen. I... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
At Ferrachi, we are all about high-quality fashion that combines style, comfort, and luxury. Our collections are designed with attention to detail and craftsmanship, ensuring you always look your best.
Kontaktopplysninger
Nederland
- info@ferrachi.com
- ferrachi.com
Har svart på 5 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
24 februari pak besteld en betaald
In november besteld
In november besteld, nu in januari nog steeds geen levering… Daarnaast ook geen geld terug.
Bestelling nooit ontvangen en geen contact!
Ik heb betaald maar mijn bestelling nooit ontvangen! Oplichters!
Belachelijk. Niet bestellen
Jullie sturen mij een mail waarin ik een rating moet geven. Ik wacht al een maand en 1 week op mijn bestelling die maar niet aankomt. Telkens krijg ik het zelfde te horen van jullie ai bot, vertraging, geen track and trace mogelijk. Ook is het niet mogelijk dat jullie de 190 euro terug storten. 0 sterren
Dra-ma-tisch !
“Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis”… Wat een geweldige grap.
Ik wacht inmiddels twee weken op mijn bestelling. Twee. Weken.
Misschien bedoelen ze met “morgen in huis” dat ze ooit ergens in de toekomst hopen dat het lukt?
Op mijn eerste mail kreeg ik zo’n nietszeggende standaardreactie: “vervelend! We gaan het uitzoeken! Ter compensatie krijg je op je volgende bestelling slechts 20% korting”
Fan-tas-tisch. Nooit meer iets gehoord natuurlijk.
Toen ik later opnieuw mailde, kreeg ik – hou je vast – exact dezelfde mail terug. Letterlijk een copy-paste van drie dagen eerder. Dat is pas klantenservice met het niveau van een goudvis.
Kortom: Deze winkel is zo betrouwbaar als een horoscoop op een pindakaasdeksel.
OPLICHTERS!
Bestel hier niet dit zijn oplichters! Bestelling was niet naar wens dus weer geretourneerd maar de terugbetaling is nooit gedaan en op mails wordt niet gereageerd! Aangifte is gedaan en zal binnenkort even langs rijden op het adres dat staat geregistreerd.

Svar fra FERRACHI.
Zij hebben geen telefonnummer om…
Zij hebben geen telefonnummer om contact met jullie op te nemen
Er is geen retoursysteem, alle barcodes met post of DHL werken niet
Ook emeil werk niet
Op de website staat ‘vandaag besteld
Op de website staat ‘vandaag besteld, morgen in huis’, maar na de bestelling 0 opvolging en ook geen antwoord op de mail.
Niet bestellen!!Bestelling gedaan via…
Niet bestellen!!Bestelling gedaan via Klarna. Product retour gestuurd en ontvangen bij het magazijn van ferrachi wordt niet geverifieerd naar Klarna toe dus betaling blijft open staan.
Zo kom je uiteindelijk zelf in de problemen bij Klarna! Niet aan beginnen!!!
Nog minder als een ster.
Nog minder als een ster.. zoals hier onder al vele opmerkingen zijn gezegd zijn het grote oplichters.. een shirt besteld en de maat was niet goed, terug willen retourneren alleen krijg geen contact meer of een retourlabel.. ik heb wel een adres van het bedrijf/loods en een naam voor degene die keer langs willen gaan ;)
Elroy bakker
Ondernemingsweg 70 2404HN Alphen aan de Rijn..
Ik heb een retour gemeld omdat de…
Ik heb een retour gemeld omdat de pasvorm niet goed is plus een maat verkeerd is geleverd, ik heb vervolgens een retour melding gedaan en er is een verkeerde retour label aangemaakt. Een QR code gekregen maar het is weggezet als een post NL verzending maar die werken alleen met QR codes. Ik hier verschillende mails over gestuurd maar tot nu toe geen respons. Wel al een melding gedaan bij Klarna die zeggen dat ik dit even moet afwachten. Zit nu met €300,- aan kleding waar ik niks aan heb. Dus bij deze een oproep graag een werkende retour label verzenden. Order #22253
Slechte service
Slechte service
Oplichters reageren nergens meer op!
NIETS BESTELLEN!! WAARDELOZE ONPROFESSIONELE BEDRIJF!!!
Ik heb een bodywarmer besteld
Ik heb een bodywarmer besteld, maar kreeg na de bestelling te horen dat het product niet meer op voorraad was. Prima, dat kan gebeuren ik heb toen netjes gevraagd om mijn geld terug. Helaas is dat nooit teruggestort. Vervolgens gevraagd of ze dan een andere kleur konden leveren, maar sindsdien wordt er helemaal niet meer gereageerd. Elke e-mail wordt genegeerd en ik ben mijn geld gewoon kwijt.
Zeer slechte service, geen communicatie en geen terugbetaling. Absoluut geen aanrader!
Stelletje Oplichters
De kledingset die we bestelt hebben is…
De kledingset die we bestelt hebben is top. Hij kwam alleen in de verkeerde kleur. Gezien we deze gekocht hadden voor een feest was er geen tijd om deze te retourneren. Heb de fout doorgeven aan support van Ferrachi en tot op heden geen reactie mogen ontvangen.
Bestel hier niet!!…
Twee keer verkeerde bestelling binnen gehad. Contact gehad en ze zouden het gelijk regelen. Nu twee weken verder geen contact meer mee te krijgen. Wel betaald niet ontvangen! Bestel hier niet!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.