Informasjon om virksomheten

1. Databutikk

Skrevet av virksomheten

FENN Systems bouwt high-end gaming pc’s, AI-workstations en custom servers voor gamers en professionals die meer verwachten dan een standaard systeem. Wij geloven dat een premium build meer is dan alleen krachtige hardware; het draait om de totaalervaring waarbij performance, airflow, thermals, betrouwbaarheid, afwerking en design naadloos samenkomen. Daarom wordt elke build individueel ontworpen, geassembleerd en gefinetuned vanuit ons atelier in België, met een compromisloze focus op kwaliteit en detail. Van premium componentselectie en custom waterkoeling met hardline tubes tot custom paintwork, professionele BIOS tuning en ultra-clean cable management, elk detail moet juist aanvoelen. We bouwen zowel verfijnde pre-designed gaming & workstation collections als volledig full custom projecten met one-of-a-kind designs en unieke afwerkingen, volledig afgestemd op jouw wensen en visie. FENN is ontstaan vanuit een passie voor hardware, uncompromised performance & vakmanschap. Omdat het verschil tussen een goede pc en een echte high-end build in de details zit. Ons motto is simpel: als we er zelf niet trots op zouden zijn, verlaat het ons atelier niet. Gevestigd in België, actief in de volledige Benelux.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

FENN - Een klasse apart

Fenn Systems levert absolute topkwaliteit als het aankomt op high-end gaming PC’s. Geen standaard pre-fab build, maar een tot in de puntjes gefinetuned systeem waarbij alles klopt.
Van de eerste tot de laatste stap, word je persoonlijk op de hoogte gehouden. Ze nemen de tijd voor een perfect cablemanagement, een mooie custom design op het glazen zijpaneel/case en uitgebreid finetunen en overclocken.
Als je op zoek bent naar een écht premium gaming PC die direct klaar is voor gaming/streaming, dan zit je hier goed.

10. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vorig jaar zag ik een advertentie…

Vorig jaar zag ik een advertentie voorbij komen van FENN Systems. Ik speelde al langer met het idee om opnieuw een desktop aan te schaffen voor Microsoft Flight Simulator.
Steph belde mij na het indienen van het formulier op waarna we letterlijk 1 uur aan de telefoon hebben gehangen. Totaal zonder druk maar wel met kennis van zaken. Een tijdje nadien beslist om bij Steph een pc te kopen en letterlijk: wat een monster. Draait moeiteloos alles op hoogste prestaties. Ook wanneer je met vragen zit staat Steph klaar. Voor mij een absolute aanrader!

26. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden over mijn ervaring met…

Zeer tevreden over mijn ervaring met FENN Systems. Vanaf het eerste contact werd er echt geluisterd naar mijn wensen en kreeg ik professioneel advies op maat. De communicatie verliep vlot en transparant gedurende het hele proces.

De afwerking van de pc is van uitzonderlijk hoog niveau: niet alleen krachtige prestaties, maar ook oog voor detail en design. Je merkt meteen dat hier met passie en vakmanschap gewerkt wordt.

Ook de service na oplevering is top. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een high-end custom pc of workstation met persoonlijke aanpak.

FENN Systems profileert zich als specialist in high-end custom pc’s en workstations, met focus op design, maatwerk en performance,vakmanschap,overclocking, premium , expertise

16. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Steeds tevreden geweest bij FENN.

Steeds tevreden geweest bij FENN.
Zij begrijpen het concept service op maat.

Je komt aan met een idee/droom build en FENN werkt dit samen met uit tot in de nopjes.

Zeer tevreden over de custom designs, performance, fine tuning van de overclocking en de communicatie.

Kortom een aanrader.

4. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

gaming pc op maat naar mijn wensen laten maken

Vorig jaar geleden hier mijn gaming pc op maat laten maken door fen systems geen enkel moment spijt van gehad hoogwaardige onderdelen de nodige stresstests uitgevoerd kabelmanagement tot in perfectie uitgewerkt dit is zo mooi en correct in elkaar gestoken deze pc bij fen systems echt vakmanwerk! perfect geoptimaliseerd en tot in de puntjes afgewerkt ook qua service altijd bereid om te helpen als er iets is en ook kan je veel bijleren van hun kennis over pc's kortom ze zijn betrouwbaar, correct en altijd vriendelijk en behulpzaam zo heb ik het graag

25. mai 2026

Uitstekende service !!

Ik was al een tijdje op zoek naar een echte high-end gaming pc en ben zo terechtgekomen bij FENN Systems. Vanaf het eerste contact voelde je meteen dat dit geen gewone pc shop is. Dit zijn mensen met een enorme passie voor hardware, en dat merk je aan alles.
We hebben eerst uitgebreid samengezeten om alles te bespreken, welke games ik speel, welke prestaties ik verwachtte, het design, de airflow, upgrades later… echt alles werd tot in detail besproken. Ze nemen daar ook echt hun tijd voor, waardoor je voelt dat ze een systeem bouwen dat volledig rond jou draait.
Wat mij het meest verbaasde, was hoeveel werk er achter de schermen gebeurt om alles te fine-tunen. Dit was niet gewoon “onderdelen samensteken”. Het volledige systeem werd manueel getuned en geoptimaliseerd: van BIOS tuning, voltages finetunen, CPU en RAM frequenties optimaliseren, GPU tuning, airflow optimalisatie tot uitgebreide stresstests… alles werd tot in de puntjes afgesteld om het maximaal resultaat te bekomen!
En dat voel je meteen. De pc presteert extreem goed (super snappy & responsief), blijft ongelooflijk stabiel en is tegelijkertijd fluisterstil. Zelfs onder load hoor je hem amper. Je merkt gewoon dat hier mensen aan gewerkt hebben die weten waarmee ze bezig zijn.
Ook de afwerking is van een ander niveau. Het cable management is letterlijk van een ongezien hoog niveau, de binnenkant ziet eruit alsof het een showcase build is, en het volledige systeem straalt kwaliteit & design uit. Zelfs Windows werd volledig opgeschoond en geoptimaliseerd zodat alles supersnel en clean aanvoelt vanaf de eerste seconde.
Wat FENN Systems voor mij echt uniek maakt, is dat ze niet gewoon een krachtige pc bouwen, maar een totaalervaring afleveren. Alles klopt: prestaties, thermals, afwerking, design en de gebruikservaring. Je voelt gewoon hoeveel passie en aandacht voor detail hierin zit.
Ik ben oprecht onder de indruk van het eindresultaat en enorm tevreden met mijn build. Als je een high-end gaming pc wil die tot in de kleinste details perfect is afgewerkt en geoptimaliseerd, dan kan ik FENN Systems alleen maar aanraden. Super bedankt voor alles!

24. mai 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv