Erg fijne shampoo en conditioner. Ook de geurblokjes zijn heerlijk. Alles netjes verpakt en snel verzonden. Ook nog een cadeautje erbij. Kortom, ik ben blij dat ik Fenji gevonden heb. Ik kom zeker ter... Vis mer
Selskapet har svart
Pakketje was er supersnel niet verwacht vanwege de feestdagen. Zoals altijd superleuk om te openen. Een cadeautje om te openen. Een lieve touch erbij. Weer super tevreden. Aanrader voor iedereen.... Vis mer
Selskapet har svart
Deze keer heb ik voor mezelf shampoo gekocht, en hebben mijn man en dochter de curly lijn. Ook een kaars, prachtige sleutelhangers van Fenna en Jinthe, onderzetters (wat een koopje trouwens!), een leg... Vis mer
Selskapet har svart
Mijn 2e bestelling geplaatst. 2 kaarsen naar eigen invulling. Zelf de versiering uitgezocht en ze zijn prachtig geworden. Keurig een foto gestuurd hoe de kaarsen waren geworden. En of ik tevreden be... Vis mer
Selskapet har svart
Gun jezelf een rustmoment, je hebt het verdiend! Biotine haarproducten, duurzame woodwick kokosnoot kaarsen, kaarshouders, natuurlijke vegan zeep bars, XL bruisballen, ambachtelijke amber geurblokjes en diverse accessoires... Wij hebben het voor je! Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur waardoor wij voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving. Ophalen op afspraak mogelijk. Betaal veilig met je eigen bank. 30 dagen gratis retourneren. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid.
Schoonhout 103, 4872MB, Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mijn tweede bestelling bij Fenji en echt waar, het was weer een feestje! Wat een heerlijk geurende kaars! Daarnaast een kaarsenhouder die sprookjesachtig licht geeft door de uitsparingen in de kokosnoot. Echt heel gaaf! De boho placemat is ook een favoriet, staan waanzinnig op m'n tafel. Heel blij mee. Verder goed beschermd verpakt en supersnel bezorgd. In 1 woord: geweldig!

Svar fra Fenji.nl
Ik bestelde mijn kaars omdat ik een enorme fan bent van cocos 🥰 2 dagen later was hij al binnen en kreeg er nog 1 bij omdat ik bestelling 1111 was 🥳..super goede en lieve berichten ontvangen, ook voor beide meiden een dikke knuffel 🤗 keepgoinigthegoodjob♥️ en ik zeg bestel mensen, je krijgt er geen spijt van 😍

Svar fra Fenji.nl
Kokoskaars xl besteld op woensdagavond, en vrijdag in huis. Met ook nog een kokos zeepje als bedankje op de bestelling van deze geweldige mensen. De kaars ruikt heerlijk en brand mooi .
Duidelijke uitleg erbij hoe te gebruiken.
Ik beveel fenji aan .
Ik ga zeker nog een keer bestellen bij dit geweldige bedrijf

Svar fra Fenji.nl
Vandaag me pakketje binnen gekregen.
Wauw wat een heerlijke geur kwam er al vanuit de verpakking .
Super mooi ingepakt en echt een kadootje om uit te pakken.
Super bedankt voor deze heerlijke geuren

Svar fra Fenji.nl
Hele snelle levering. Heel klantvriendelijk en heel erg behulpzaam. Ik heb hier voor de eerste keer besteld maar zou het nu al iedereen willen aanbevelen! Echt de producten zijn zo mooi en wat ruiken de kaarsen heerlijk zeg, zonder ze te hebben aangestoken is het al genieten door de heerlijke geur. Ik kom hier zeker terug! En alles wordt zo goed en mooi ingepakt zodat niks kapot kan gaan. Bedankt voor alles!! Zeker 5 sterren waard 🧡

Svar fra Fenji.nl
Fijne site en nog fijner contact met de verkoper. Een hart van goud, echt een aanrader! ❤️

Svar fra Fenji.nl
Ik ben heel tevreden over de haarverzorging producten! Door de shampoo en serum groeien mijn haren harder dan ooit en de olie maakt mijn haar erg soepel voor meedere dagen

Svar fra Fenji.nl
De shampoo en conditioner doen wat ze beloven, mijn haar ruikt heerlijk, voelt zacht aan en ziet er weer gezond uit.
Ook mijn dochter is er helemaal weg van, een volgende bestelling zal waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten.

Svar fra Fenji.nl
Super lief personeel zeg! Kreeg 2 keer een cadeautje! En wat een lekkere spullen hebben ze zeg!!!!! Echt een aanrader!!!

Svar fra Fenji.nl
Vriendelijke reacties via de mail! Product is goed verpakt en ziet er mooi uit!

Svar fra Fenji.nl
Mooi duurzaam product! Heel leuk om iemand cadeau te doen, maar ook leuk voor eigen verwenning!

Svar fra Fenji.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.