Fenji Cosmetics Anmeldelser

4,3

HET VERHAAL ACHTER FENJI COSMETICS VAN DROOM NAAR WERKELIJKHEID - Soms begint iets groots met een kleine, pure droom. Fenna en Jinthe, twee jonge meiden met een grote droom en een nog grotere liefde voor haarverzorging - Fenji Cosmetics is daarom niet zomaar een merk in haarverzorging - Het is een verhaal, een familieproject, een droom die werkelijkheid werd.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

10 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Hele fijne natuurlijke haarproducten

Hele fijne natuurlijke haarproducten, ruikt ook heerlijk. Snelle verzending

12. april 2026

Svar fra Fenji Cosmetics

Hoi Janneke, onwijs bedankt voor deze mooie 5 sterren beoordeling... Wordt enorm gewaardeerd.
Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji Cosmetics)

Prima producten goed resultaat en fijne…

Prima producten goed resultaat en fijne geuren en een fantastische service met goede adviezen niet te duur een aanrader dus

24. juli 2026

Beste Mc,

Bedankt voor deze mooie 5 sterren review, wordt onwijs gewaardeerd!! Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji Cosmetics)

Fijn product

Snelle levering, en hele fijne curling foam, ik zocht al jaren naar een stylingproduct wat en zuinig in gebruik is en goed werkt op mijn krullen en na deze 1x getest te hebben, werkt gewoon super! Een product waar je haar niet droog van wordt! Top!

24. juli 2026

Svar fra Fenji Cosmetics

Hey Natasja, onwijs bedankt voor deze mooie 5 sterren beoordeling!!
Wordt enorm gewaardeerd Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji Cosmetics)

Vriendelijk contact,

Vriendelijk contact,
snelle levering.

19. juli 2026

Svar fra Fenji Cosmetics

Hoi Anette, enorm bedankt voor deze mooie 5 sterren beoordeling!! Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji Cosmetics)

Hier wil je gewoon je producten bestellen!

Goede producten en nette levering, maar vooral het verhaal achter de naam Fenji maakt het hele pakketje compleet. Hierdoor bestel je het liefst bij dit bedrijf ♥️

1. juli 2026

Svar fra Fenji Cosmetics

Hey Patricia, onwijs bedankt voor deze mooie 5 sterren review... Wordt enorm gewaardeerd!!

Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji Cosmetics)

Ik heb een geweldige ervaring met dit…

Ik heb een geweldige ervaring met dit bedrijf heb shampoo en conditioner en haar serum gekocht geweldige producten en makkelijk te gebruiken en snelle service echt een aanrader deze bedrijf

24. juni 2026

Svar fra Fenji Cosmetics

Hey Wilma, onwijs bedankt voor deze mooie 5 sterren review... Wordt enorm gewaardeerd!!
Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji Cosmetics)

De haarlijn van Fenji-cosmetics is echt een lifechanger!

We hebben nu al ongeveer een jaar (iets langer denk ik) de producten van Fenji. Eerst de normale biotineshampoo, en nu de curly girl voor onze dochter. We zijn er zó blij mee! Niet alleen is het een onwijs fijne formule, het maakt het haar zacht en toch bewerkbaar tegelijk. De krullen in mijn dochters haar zijn veel makkelijker te fixeren omdat deze shampoo de juiste voeding geeft, en we hebben geen problemen met kroes. Dankjewel weer team Fenji, met name natuurlijk Fenna en Jinthe. Goed bezig meiden!

20. mai 2026

Svar fra Fenji Cosmetics

WOW Mandy wat een onwijs leuke en lieve 5 sterren review!!
Wordt enorm gewaardeerd Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji Cosmetics)

Zeer tevreden over de shampoo en…

Zeer tevreden over de shampoo en conditioner! En wat een mooi verhaal zit er achter deze webshop ❤️ Zeker aan te bevelen, succes gewenst!!

14. mai 2026

Svar fra Fenji Cosmetics

Hoi Naomi 🫶 WOW, onwijs bedankt voor deze mooie woorden en review!!
Wordt enorm gewaardeerd... Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji Cosmetics)

Eindelijk geen jeuk meer aan me hoofdhuid!

Ten eerste zijn het fantastische en eerlijke producten, en daarnaast spat de liefde en zorg voor de producten er echt vanaf. Daarnaast is het een mooi en betrokken familie bedrijf, en zou het dan ook iedereen aanraden. Ik ben al jaren op zoek geweest naar een goede shampoo voor mijn mega gevoelige hoofdhuid, en ben uitgekomen bij de Signature Origins lijn. Wat een heerlijke lijn, mild voor me hoofdhuid en super zach voor mijn fijne futloze haar. Ik ga hier niet meer vanaf.

13. mai 2026

Svar fra Fenji Cosmetics

Hoi Eliza 🥰 WOW, onwijs bedankt voor deze mooie woorden en review!!