De producten zijn kwalitatief uitstekend. Ik ben altijd zeer geholpen met de 'graceful balm' die ik nu al jaren gebruik tegen een droge oudere huid. De eigenaresse van Felice is zeer klantgericht en b... Vis mer

Zeer fijne online winkel met een grote keuze mooie natuurlijke producten. Ik had gevraagd of ze mijn favoriete henna uit Italië konden bestellen (ze verkopen anderen producten van dat merk) en dat heb... Vis mer

Amazing products, super kind and helpful customer service, fast delivery. I am using only the products from their own line for my hair and skincare since 3 years. I have very sensitive scalp and skin... Vis mer

De henna kon niet retour, dat was jammer, ik had de verkeerde kleur uitgezocht. Maar het proefmonster shampoo dat erbij zat nodigde uit om te bestellen. Ik had een heel sympathiek telefoongesprek... Vis mer

1. Urtebutikk
  2. Leverandør av skjønnhetsprodukter
  3. Butikk med hårprodukter
  4. Helse- og velværebutikk

De online expert in huid en haar verzorging

4,8

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Super netjes ingepakt en verzonden en…

Super netjes ingepakt en verzonden en ook nog extra samples erbij in de richting van het bestelde product..

15. april 2024

Svar fra Felices.nl

Gelukkig dat u tevreden bent, ik probeer mensen gelukkig maken
Dank je voor het vertrouw

Er waren mooie dingen bij maar er was…

Er waren mooie dingen bij maar er was ook iets stuk.spijtig

27. februar 2024

Erg om te horen, u gaaf door dat alleen 1 jurk had wat loze haren
Was daar nog meer stuk?
Excuses maar de jurk kwam terug en is alles goed, toch ?
Met vriendelijke groet
Hilda

Online besteld

Online besteld: vlot en makkelijk te doen, heldere foto’s en fijn dat er een woordje uitleg bij elke thee wordt gegeven, was aangenaam verrast door de kwaliteit en de originaliteit van de thee'tjes. De thee’tjes zijn echt top ! Boordevol heerlijke eerlijke geuren en smaken. Snelle service en zo sympathiek met een persoonlijk berichtje bij je bestelling. Ik ben super blij met Felices.nl de beste site van Nederland

8. mars 2024

Dank je zo veel
Wonderlijke woorden zeg, vullen ze mijn hart in

Mooie kleding

Mooie kleding, snel geleverd, goed ingepakt. Ik ben tevreden.

10. februar 2024

Dank je wel

Retour ging bijzonder vlot

Retour ging bijzonder vlot, vrindelijk en behulpzaam en persoonlijk. Echt fijne ervaring.

29. januar 2024

Svar fra Felices.nl

Dank je voor de positieve reactie
Allen jammer was de jumpsuit niet aan wens, volgende keer mag u voor meer foto's of info van mij voor u bestel
Zo verminderen we alle twee kosten en teleurstelling
Lieve groeten

Geweldige webshop!

Zoveel redenen om deze webshop te bezoeken. Uitgevoerde, duidelijke beschrijving van de producten. Foto’s die 100% overeenkomen met het product. Snelle service. Producten zijn goed en veilig voor vervoer verpakt.

22. januar 2024

Ook bij retour goede service

Mooie kurken tas gevonden bij Felices. Makkelijk besteld en snel bezorgd. Helaas bleek deze in het echt toch anders dan de afbeelding deed vermoeden. Hulp bij retourneren was fijn en vlot. Geld was binnen enkele dagen alweer teruggestort.

22. januar 2024

Svar fra Felices.nl

Ja jammer dat de tas tegen viel
Dank u voor de vertrouw en goede recentie

Fijne Italiaanse en Russische producten

Fijne producten! Kwalitatief goed.
De website deed het niet goed. Heb een berichtje achtergelaten en werd snel teruggebeld. Een fijn en eerlijk persoon die afspraken nakomt en oprecht met je meedenkt.
Snel geleverd en veel samples.

Helemaal blij mee 😊
Dankjewel 🙏

12. desember 2023

Svar fra Felices.nl

Wow wat lief om alles te lezen
Dank je zo veel voor de prachtige gedachten
Dank je zo veel