Wat een bedrog! Jurken zijn synthetisch en lang onderweg uit china! Retour is ook onmogelijk want die moeten terug naar china !!! Helemaal geen uitverkoop en bedoeld om te misleiden.
Feike Amsterdam
Je denkt iets uit Amsterdam te bestellen en dan blijkt het vanuit China geleverd te worden. De kleding voldeed absoluut niet aan de gewekte verwachtingen. Het verhaal “over ons” is heel misleidend, je... Vis mer
Jurk besteld, komt totaal niet overeen met de afbeelding, slechte kwaliteit, niet ademende synthetische stof. Retourneren erg duur dus akkoord gegaan met 25% teruggave van het betaalde bedrag. Na weke... Vis mer
Oplichting
Oplichting!!! Komt van AliExpress! Zeer goedkope troep en wekken de suggestie dat ze alles zelf daar laten maken! Pure diefstal!!
Niets kopen daar!
Goedkoop is duurkoop en zonder service
Het pakje was erg lang onderweg, komt uit China en voldeed absoluut niet aan de gewekte verwachtingen. De jurken lijken op de foto's van katoen en zijn in werkelijkheid van een erg statische, goedkope en dunne polyester. Bij het verzoek om retour te mogen sturen wordt een korting van 20% aangeboden en een adres in China: minimale verzendkosten (voor rekening van de koper) € 66,-. Op mijn vraag hoe dit op te lossen is het stil vanuit Feike in Amsterdam. Grote misleiding en slechte producten.
Nep winkel
Wat een drama, denk je iets uit Amsterdam te kopen, is gewoon prut uit China.. Pas op!!! Retouren moet terug naar china en is mega duur. Vaak duurder dan product.
Zit in China!!
Voel me enorm besodemieterd want Feike Amsterdam is niet in Amsterdam maar in China!!
Dus bestel hier geen kleding!