Nydelige kjoler med god kvalitet, og ikke minst en utmerket kundeservice!! De svarer fort på både instagram og mail, og hjelper alltid til 🩷 En trygg og god handleopplevelse, med fantastisk service... Vis mer

4,1

Bra

Har svart på 57 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Flekk?

Returnerer en kjole og får tilbakemelding at det er flekker på kjolen og de sender den tilbake, vedlagt er to bilder av samme flekken (hvit flekk på størrelse med glidelåsen). Synes det er kjempe rart da jeg har prøvd kjolen 1 gang og den ellers har vært i esken. Sjekker dere kjolene før de sendes ut?
Fikk også beskjed at innpakningen måtte være den originale, og det kan jeg forstå, men den flekken forvirret meg veldig?

23. januar 2026

Svar fra Feeling Friday

Hei! Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse, det setter vi stor pris på.

Vi forstår at det kan være kjedelig når en retur ikke godkjennes. Vi inspiserer alltid plaggene nøye ved mottak for å sikre at de er i perfekt stand for videre salg. Da vi oppdaget en flekk på skjørtet, i tillegg til at den tilhørende produktposen manglet, kunne vi dessverre ikke godkjenne returen.

Vi beklager virkelig ulempen dette har medført, og setter pris på din forståelse.

Med vennlig hilsen, Feeling Friday 💛✨

Har wool tee i mange i mange farger,,så…

Har wool tee i mange farger,,så fine med skjorte under..Hyggelig og rask bestilling fra dem..Anbefales på det varmeste..Hilsen fornøyd kunde

15. desember 2025

Svar fra Feeling Friday

Så hyggelig å høre! 😊 Tusen takk for den fine tilbakemeldingen og anbefalingen 💖

Superfornøyd💕fine klær og super…

Superfornøyd💕fine klær og super kundeservice! Glitterkjolen i sølv har fått flere turer ut😄

Svar fra Feeling Friday

Så hyggelig å høre! 💕 Veldig gøy at glitterkjolen i sølv får være med ut – tusen takk for den fine tilbakemeldingen 😄✨

Anbefales

Alltid fornøyd med kjøpene hos Feeling Friday! <3 Rask levering, god kundeservice og ikke minst god kvalitet på produktene.

Svar fra Feeling Friday

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! <3 Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd med både levering, kundeservice og kvalitet 💖

Utrolig bra kvalitet

Svar fra Feeling Friday

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med kvaliteten 💖

Jeg elsker wool t-shirt

Jeg elsker wool t-shirt. Har i flere farger og bruker de masse. Det er alltid rask levering og utrolig hyggelig kundeservice <3 Anbefales på det sterkeste

23. oktober 2025

Svar fra Feeling Friday

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det gjør oss virkelig glade å høre at du liker wool t-shirtsene våre og bruker dem masse 💛 Og så hyggelig at du trekker frem både levering og kundeservice – det setter vi stor pris på.

Takk for at du anbefaler oss! 💫💛

Veldig fornøyd!

Veldig fornøyd med alt jeg har kjøpt fra Feeling Friday. Bra kvalitet og samsvarer med bildene. Fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar fra Feeling Friday

Tusen takk for den fine anmeldelsen din! Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd med både kvaliteten og klærne du har kjøpt 🌟 Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering ❤️

- Feeling Friday

Elsker de💗 Kjøpt masse fra de og alltid…

Elsker de💗 Kjøpt masse fra de og alltid rask levering og god kundeservice, anbefales🥰

9. desember 2025

Svar fra Feeling Friday

Tusen takk for en kjempefin anmeldelse! 💗
Det betyr mye for oss å høre at du har gode erfaringer med både klærne og kundeservicen vår. Vi setter stor pris på tilliten din og at du velger å handle hos oss.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din! 🫶✨

- Feeling Friday

Utmerket kundeservice, og nydelige kjoler!

Nydelige kjoler med god kvalitet, og ikke minst en utmerket kundeservice!! De svarer fort på både instagram og mail, og hjelper alltid til 🩷 En trygg og god handleopplevelse, med fantastisk service 🌟

8. desember 2025

Svar fra Feeling Friday

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 💕 Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd både med kjolene og kundeservicen vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din 💗 Håper vi får mulighet til å hjelpe deg igjen ✨

Vennlig hilsen, Feeling Friday 💞

Super fornøyd, lekre kjoler!

Kundeservicen er super, de svarer raskt på henvendelser og er alltid hjelpsomme. Jeg fikk pakken min allerede dagen etter jeg bestilte, noe som virkelig imponerte! Produktene jeg bestilte var også av veldig god kvalitet. Anbefales på det sterkeste🫶🏼

17. oktober 2025

Svar fra Feeling Friday

Tusen takk for en så hyggelig anmeldelse! 🥹💛 Det betyr så mye for oss å høre at du er fornøyd både med kundeservicen, leveringstiden og kvaliteten på produktene våre ✨ Vi setter utrolig stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – og at du anbefaler oss videre gjør oss ekstra glade! 🫶🏼

Fine klær og rask/super service!

Veldig fornøyd med klærne jeg har kjøpt derfra. Wool Tee spesielt. Fantastisk service og superrask levering hver gang.

1. august 2025

Svar fra Feeling Friday

Tusen takk for en skikkelig hyggelig tilbakemelding! 💛 Det gjør oss ordentlig glade å høre at du er fornøyd med Wool T-Shirt og at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse 🥰

Superfornøyd med alle mine kjøp fra…

Superfornøyd med alle mine kjøp fra Feeling Friday! Kjolene sitter SÅ fint og er av god kvalitet som holder seg godt. Kundeservicen er også veldig hyggelig og til god hjelp om man skulle lure på noe<3 Anbefales på det sterkeste å shoppe her!

1. november 2025

Svar fra Feeling Friday

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🥰 Vi blir så glade for å høre at du er fornøyd med både kjolene og servicen vår. Vi setter stor pris på at du handler hos oss og tok deg tid til å skrive en tilbakemelding 💛

Anbefales

Fine kjoler og rask levering, anbefales😊

30. november 2025

Svar fra Feeling Friday

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊 Så gøy å høre at du er fornøyd med både kjolene og leveringen 💛✨ Vi setter stor pris på anbefalingen!

Utrolig fin kjole og rask levering

Utrolig fin kjole og rask levering! Har fått så mange komplimenter😍

28. november 2025

Svar fra Feeling Friday

Så hyggelig å høre! 😍 Det betyr mye for oss at du er fornøyd og at kjolen falt i smak ✨