Selskapet har svart
Fantastisk træningscenter med topmoderne udstyr og imødekommende personale! FysioDanmark i Hillerød er uden tvivl et af de bedste træningscentre i området! Fra første gang jeg trådte... Vis mer
Det bedste inden for FITNESS og FYSIOTERAPI
Milnersvej 39, 3400, Hillerød, Danmark
Rent pænt roligt og god plads. Super sted at træne.

Svar fra FysioDanmark Hillerød
Det er et skønt fitnesscenter at komme i: nye maskiner og mulighed for deltagelse på en masse hold. Jeg selv dyrker virkelig spinning-holdene, som lige har fået en fin ny sal med nye, supergode cykler og supergode instruktører :) Eneste minus: cyklerne står en anelse for tæt.

Svar fra FysioDanmark Hillerød
Jeg har fået to behandlinger hos Fysio Danmark Hillerød. Jeg kan kun rose den meget faglig kompetente, lyttende og venlige fysioterapeut Emma og vil meget gerne igen lad mig behandle af hende. De største anbefalinger herfra 😃

Svar fra FysioDanmark Hillerød
Var nede hos fysioterapeut Victor, og stor ros til Victor. Han var virkelig god og jeg gik derfra meget glad og tilfreds.
Vh. Rikke

Svar fra FysioDanmark Hillerød
Jeg har nu motioneret her i en rum tid. Nu har FysioDanmark valgt at acceptere indvandregrupperinger. 5 drenge som slet ikke passer ind og skaber utryg stemning både i centeret men også i omklædningen.
Jeg bryder mig ikke om dette og vil ikke motionere i mit vanlige tidsrum så længe de er velkomne.
Hilsen Ole
Hej
Så synes jeg praktisk talt, du skal besøge centeret mellem 13.30-17 hver dag.
Hilsen Ole

Tak for dejlig saunagus. Skøn oplevelse 🔥

Svar fra FysioDanmark Hillerød
Fantastisk sted at træne. Der er alt man kan ønske sig, både hvad angår udstyr, hold og personale.
Super sted, med plads til alle🤩
Super dygtigt og hjælpsommet personale👌

Svar fra FysioDanmark Hillerød
Super kombination af fysioterapi og træningscenter.
Efter flere besøg i fysioterapien, hvor træning var en del af behandlingen, så har jeg igennem flere år benyttet træningscentret.
Både fysioterapien og træningscentret fortjener de bedste anmeldelser. Du bliver altid mødt af positive og fagligt dygtige medarbejdere.
Senest er stort set alle træningsmaskiner blevet skiftet, hvilket bestemt ikke har gjort oplevelsen ringere :-)
Stor anbefaling herfra.

Svar fra FysioDanmark Hillerød
Venligt og hjælpsomt personale, og gode fleksible rammer for træning. Maskiner virker som de skal, og der er altid rent og pænt.

Svar fra FysioDanmark Hillerød
Fantastisk træningscenter med topmoderne udstyr og imødekommende personale!
FysioDanmark i Hillerød er uden tvivl et af de bedste træningscentre i området! Fra første gang jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af et smilende og imødekommende personale, der altid står klar til at hjælpe og vejlede. Deres faglige kompetencer skinner tydeligt igennem, og man føler sig i trygge hænder uanset ens træningsniveau.
For nylig har de skiftet alle træningsmaskiner i den store sal, hvilket virkelig har løftet oplevelsen endnu mere. Maskinerne er moderne, brugervenlige og giver mulighed for effektiv træning, uanset om man er nybegynder eller erfaren. Kombinationen af det professionelle personale og det nye udstyr gør, at træningen bliver en sand fornøjelse hver gang.
Uanset om du søger genoptræning, styrketræning eller bare et godt træningsmiljø, kan jeg varmt anbefale FysioDanmark i Hillerød!

Svar fra FysioDanmark Hillerød
Det er et godt sted at være der er altid dygtig og kompetent folk omkring mig
Jeg kan kun anbefale det
Rasmus

Svar fra FysioDanmark Hillerød
Jeg har en del positivt men også en del negativt. Lad os starte med det negative:
Man betaler en premium pris, for at få de faciliteter der reklameres med. Dog vil jeg aldrig få glæde af saunaen, da den åbenbart er lukket mellem 13/14-17.00. Jeg træner efter arbejde kl 14.
Har også spurgt ind til det hernede, og bliver sagt det er for dyrt at have den tændt der?? Tror ikke der er lavet en beregning på hvad det faktisk koster. Tror det er dyrere at slukke den, for at skulle varme hele rummet op igen fra stuetemperatur i forhold til bare at holde varmen stabil i de 3 timer.
En anden ting er maskinerne.
De er af ældre dato, og når de går i stykker, er de i stykker i månedsvis.
Der er kun 1 wc i omklædningen, hvilket i min optik slet ikke er nok.
Objektivt, er musikken ikke træningsmusik ;) Rasmus Seebach er tit at finde i playlisten. Dog passer det udemærket til klientellet.
Det positive:
Der er altid god plads, sjældent man skal vente på en maskine. Det er ikke fyldt med steroidetyper, men derimod lidt ældre mennesker.
Synes også der er rent og omklædningen er af god standard.
Edit:
Efter dette, er der kommet nye maskiner samt saunaen har fået udvidet åbningstiderne. Fra 2 til 4 stjerner 😁

Svar fra FysioDanmark Hillerød
Dejligt træningsmiljø, gode omklædningsfaciliteter, lækkert med sauna, meget imødekommende personale som er der i hele åbningstiden.

Svar fra FysioDanmark Hillerød
Jeg har haft ondt i ryggen i længere tid, og blev anbefalet at prøve en kiropraktor.
Igennem min sygeforsikring på arbejdet, fik jeg bevilliget 6 behandler inkl. en scanning.
Jeg tager kontakt til FysioDanmark Hillerød og får lavet en aftale.
Jeg har intet godt at sige om den kiropraktor der behandler mig.. Ikke fagligt i hvert fald.
Hendes behandling er max 5 min, hvor hun trykker mig lidt op og ned af rygsøjlen, prikker mig lidt i nakken og så aftaler næste tid.
Det har aldrig været på tale, at få mig scannet..
Ved samtlige af mine aftaler, har hun været forsinket 15-20 min, mens jeg sidder på deres "Disse stole skal være de billigste"-ventestole.
Sidste aftale der sad jeg i 20 min, da jeg mistede tålmodigheden og meldte at jeg ville gå.
De er sikkert fine med fysioterapi, det kan jeg ikke udtale mig om. Men den kiropraktiske del, virker som om den kun eksisterer for at kunne suge forsikringspengene ud af netop sådan en som mig. :)
Anbefaler alle jeg møder om at holde sig væk fra dette sted.

Svar fra FysioDanmark Hillerød
Afsender betalingspåmindelse uden at have sendt regning først.
Dårlig kommunikation omkring behandlingsforløb. Fik ikke rigtig det fysioterapi som havde forventet og vores forsikring have bevilget.
Ingen opfølgning på videre behandling eller næste skridt. Kommunikation udeblev efter aftalt sms.

Svar fra FysioDanmark Hillerød
Selvom jeg har cyklet bikefit igennem 20 år så kunne jeg ikke cykle på Fysio-Danmarks cykler. De kræver en intro time, da der er meget der skal justeres,indstilles og indtastes. Og man skal ikke forvente cykelinstruktøren hverken har tid eller lyst til at sætte en igang,eller hjælpe undervejs. Her blev jeg bare henvist til introtime. Mine spinning sko som jeg har passet så godt på og kun cyklet indendørs med, blev flået op i sålen. Så rigtig dårlig start i et nyt center. I får 2 stjerner så,mest for den følelse af at man ikke skulle være kommet.

Svar fra FysioDanmark Hillerød
FysioDanmark Hillerød sender en regning med rykkergebyr og inkassogebyr, men da jeg ikke tidligere har fået tilsendt en regning fra dem, så er det jo lidt svært at betale den.
Der er et eller andet i tydeligvis ikke har styr på.
Så gider i sende den korrekte regning, udspecificeret og uden rykkergebyr og inkassogebyr, så skal jeg nok betale den.
Siger i nu at det er mit job at sørge for at dine medarbejder passer deres job? Har dine receptionister og fysioterapeuter ringet til mig for at tjekke om de har noteret min emailadresse korrekt? Det er sikkert der den er gal, men nej-nej, det hele skal bare sendes til inkasso.
Og de der likvido har kun sendt mig en sms. Ingen email. Gad vide hvordan det kan være... 😔
Men nu er der heldigvis kommet en god løsning på sagen. :)

Svar fra FysioDanmark Hillerød
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.