⭐☆☆☆☆ (1 ster)
⭐☆☆☆☆ (1 ster)
Mijn ervaring met Familieschatten is helaas ook erg teleurstellend.
Ik heb op 11 juni een standaardboek besteld als Vaderdagcadeau, omdat op de website een snelle levering werd gecommuniceerd. Het boek werd echter pas na Vaderdag bezorgd, waardoor het zijn doel volledig miste.
Tijdens het bestellen was voor mij niet duidelijk dat de bestelling vanuit het buitenland zou worden verzonden. Dat ontdekte ik pas nadat ik de tracking had bekeken.
Nog vóór ontvangst heb ik geprobeerd mijn bestelling te annuleren. Na ontvangst heb ik direct aangegeven gebruik te willen maken van mijn herroepingsrecht. Het boek is ongeopend en ongebruikt gebleven.
In plaats van een inhoudelijke reactie kreeg ik standaardberichten over de verzending. Vervolgens werd verwezen naar een retourbeleid waarin staat dat terugbetalingen alleen mogelijk zijn bij schade of een fabricagefout. Op mijn vervolgmails, waarin ik vroeg om retourinstructies en een inhoudelijke reactie, is vervolgens helemaal niet meer gereageerd.
Daarnaast viel mij op dat de reviews op de eigen website een veel positiever beeld geven dan de ervaringen die ik later op onafhankelijke reviewplatforms heb gelezen. Had ik die eerder gezien, dan had ik hier nooit besteld.
Ik heb inmiddels een melding gedaan bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM), omdat ik vind dat de communicatie, levering en afhandeling van mijn verzoek onder de maat zijn.
Voor mij was dit de eerste en de laatste keer dat ik hier bestel.