Informasjon om virksomheten

Under middels

TrustScore 2 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

2,0

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fantastisk koncert ruineret af umenneskelig behandling

Fantastisk koncert af kunstneren FKA Twigs der skulle ruineres at ekstremt umenneskeligt spillested... Grundet det elendig inde klima og at folk ikke må ha' drikkevare med ind endte mange at blive så dehydreret at de besvimmede, der blev spurgt vagterne som stod foran scenen om det var muligt at få noget vand hvor det blev et hurtigt køligt nej hvor vagten så går videre, det resultere så i folk besvimmer... Umenneskelig behandling at være vidende til !

4. juni 2026

Løvernes konge i Falkoner Salen

Jeg var med familien inde og se Løvernes konge koncert. Vi var 11 forventningsfulde, spændte gæster, som havde samme oplevelse
Det var det værste jeg personligt har prøvet længe. Lyden var skinger og skar sig nærmest ind i ørerne. Det var et forfærdelig lydbillede, hvor trommerne var dobbelt så høje som stemmerne. Musikken var “mast sammen” og nærmest udefinerbar. Numrene blev udført af en masse musikkere, som jeg godt kan være i tvivl om, hvorvidt de spillede samme nummer. Standarden var utrolig lav. Det er helt sikkert ikke de enkelte musikkeres skyld, ansvaret ligger hos lydmand, arrangør og dirigent og så var det bare SÅ kedeligt.
Der blev vist AI generede animationer af løver og andre dyr baseret på temaer fra Løvernes konge, men intet fra den rigtige film. Alt kørte rundt og rundt igen og billedekvaliteten på de små skærme, var mildest talt skandaløs.
Det er anden gang jeg har haft en dårlig oplevelse i Falkoner salen og jeg kommer ikke igen, så længe det handler om at holde Falkoner Salen i live på sparebudget
Øv …

1. mai 2026

Nedlæg 1. række

Umuligt at se scenegulvet fra 1. Række. Man sidder alt for langt nede i forhold til scenen og alt for tæt på. Til S. Night Fever er der i følge programmet lys i scenegulvet,noget som var umuligt at se.

13. september 2024

Dårlig siddepladser

Dårlig siddepladser, dårlig indeklima alt for dyrt for hvad vi får. Der var min anden og sidste gang jeg kommer til den teater indtil -hvis- der bliver ændringer.

13. april 2024

Dårlige stole

1 stjerne pga virkelig dårlig stole. De er desuden ret smalle og man skal ikke være ret høj før det kniber med benpladsen. Virkelig synd at alle de store flotte shows bliver afholdt der.

9. april 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Selv den bedste forestilling bliver…

Selv den bedste forestilling bliver ødelagt af den ringe siddekomfort. Det er ubegribeligt at man i en nyrenoveret sal vælger så ukomfortable stole. De er decideret uegnet til personer over 1.75 m pga. den ikke-eksisterende benplads, den lave sædehøjde og besynderlige hældning på sædet. Jeg kommer ikke igen 😂🤮🤮

14. mars 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Utrolig dårlige sæder

De utrolig dårlige sæder, ødelagde en ellers god forestilling. Der er næsten ingen benplads, og armene skal man holde tæt til kroppen. Vi var glade for pausen, så vi kunne få liv i benene igen. Svært at gå til 2.akt, vel vidende, vi skulle retur til de sæder. Ellers en fin sal, god plads i foyer, mange toiletter osv. Det er super ærgeligt de har sparet på komforten i salen. Vi kommer ikke igen.

8. mars 2024

Skodstole

Selv den bedste forestilling bliver ødelagt af den ringe siddekomfort. Det er ubegribeligt at man i en nyrenoveret sal vælger så ukomfortable stole. De er decideret uegnet til personer over 1.75 m pga. den ikke-eksisterende benplads, den lave sædehøjde og besynderlige hældning på sædet. Jeg kommer ikke igen.

24. februar 2024

Det er en ommer

15. oktober 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv