Vi har netop kørt fra en mega fed oplevelse hos Falkecentee Samsø 🦅. Vi var opslugte og nød både selve forevisningen af de forskellige fugle og så ørnesus bagefter. Stor anbefaling herfra.
Se hva andre synes
Falkecenter Samsø leverer en helt unik oplevelse hver gang! Emil og Anders gjorde showet både sjovt og lærerigt, og fuglene var fantastiske at opleve på tæt hold. Det var særligt magisk at få lov at... Vis mer
En kæmpe oplevelse med meget engagerede og dedikerede dyrepassere og ejer! De er dygtige til at formidle og man er ikke i tvivl om deres kærlighed til deres fugle! Vi havde ud over den almindelige... Vis mer
Waauuuuu for en oplevelse 💖 har sjældent mødt nogen der har sådan en passion for deres arbejde med fugle. Et KANON sjov med deres Falke og Ugler. Vi fik rigtig meget at vide om deres job, hvordan der... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hos Falkecenter Samsø inviteres du ind i et univers, der fanger alle uanset alder og køn. I sæsonen er der et fast program for hver uge med planlagte forevisninger på Samsø fra påske til efterårsferien. Vi ses på Samsø til en uforglemmelig oplevelse. Herudover tilbyder vi Falkonerskole, Ørneus, Falkoner for en dag og Teambuilding.
Kontaktopplysninger
4, 8305, Samsø, Danmark
- info@falkecenter.dk
- falkecenter.dk
Fantastisk oplevelse
Det var en stor fornøjelse, at se rovfugle-showet- begge falkonererne var fantastiske formidlere. Fuglene var imponerende.
En virkelig god, interessant og lærerig oplevelse, der kan anbefales.
Endnu en fantastisk oplevelse
Endnu en fantastisk oplevelse! Kan på det varmeste anbefale et besøg eller 3 på falkecentret. Trine og Anders er så dygtige og passioneret omkring deres arbejde med fuglene. De er nogle vanvittige dygtige formidlere, og man kan mærke at de nyder at dele ud af deres viden til os gæster. Man er ikke et sekund i tvivl om at de har hjertet med i alt hvad de gør med fuglene. Vores dreng på 2 år fik lov at holde deres ugle Bertha - kæmpe oplevelse for både ham og os forældre🥳
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse, hvor man virkeligt kan se de ansattes passion for fuglene. Man oplever fugle på helt tæt hold, og deres fortællinger er sjove og lærerige.
Jeg havde den skønneste oplevelse som…
Jeg havde den skønneste oplevelse som falkoner for en dag.
Jeg blev modtaget af Trine, som var min “læremester”. Dejlig modtagelse, som viste mig, hvor godt styr de har på det hele, på Falkecenter Samsø.
Der var virkelig mange besøgende den dag, men alligevel, var der fuldt fokus på “min” oplevelse.
Jeg følte mig 100% set og hørt. Det er nu rigtig rart, engang imellem, at føle sig som noget særligt 😏😁 Det gjorde Trine og Louise, som jeg mødte den dag, virkelig sit til.
Jeg oplevede en god kombination af, hvad det vil indebære at være falkoner, også bag kulisserne. Så spændende! Trine havde rigtig megen skøn viden, hun bestemt ikke var fedtet med at dele 👍🏼🤩
Alle rovfugle har skarpe øjne, og deres næb er krumme og stærke, ligeledes er kløerne lange og skarpe. Men på intet tidspunkt, var der en eneste “flyvning” med de pragtfulde fugle, der virkende skræmmende. Alt foregik i et roligt og balanceret tempo. Så jeg fik mulighed for at tage det hele ind og bare nyde hvert øjeblik.
Jeg takker for den fedeste oplevelse. Det var noget af det vildeste … jeg glemmer det aldrig. Jeg bliver helt rørt når jeg tænker på det. Det var stort, og jeg følte mig helt ydmyg i situationen.
Venligst Charlotte
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Smukke fugle, sjovt og venligt personale. Helt klart flere besøg værd!
"Up-close and personal"
Den ultimative "Up-close and personal" oplevelse.👍👍
Det var et super fedt show, hvor man kommer helt tæt på de store rovfugle, ugle og små tårnfalke.
Trine og Anders ved bare hvordan man leverer varen, med sjove små anekdoter og massevis af spændende information om de forskellige fugle. Personligt fik jeg flere "A-ha" oplevelser..
Sidst men ikke mindst, var det jo sjovt, at man kunne få taget et billede med en fugl og de penge ubeskåret går til et hjælpeprojekt for unge mennesker. Det er fedt at vide, at man støtter et godt formål 👌
STORT CADEAUX herfra. Det er absolut TOP anbefalelsesværdigt!!!
Super oplevelse på falkonerskolen for…
Super oplevelse på falkonerskolen for vores 2 børn på 10 og 13 år.
Hele familien var meget imponerede.
Anbefaler på det varmeste et besøg - og må vel nærmest kategoriseres som et must-see hvis man er på Samsø.
En super oplevelse
En super oplevelse, hvor du kommer helt tæt på. Der er værdi for pengene og hele familien kan deltage.
En af de mest unikke oplevelser
Jeg er og bliver kæmpe fan af det her sted og den måde, man som blind/svagtseende bare bliver mødt åbent og uden en masse berøringsangst.
Vi får lov at komme så tæt på fuglene, man overhovedet kan, hvilket så vil sige helt tæt på. Det er simpelthen bare så unikt og fedt, og en lige stor oplevelse hver gang. Efterhånden er vi også kommet på fornavn med de fleste, om ikke alle falkonererne, hvilket jo kun gør det ekstra sjovt.
Dette var så vores tredje gang på Falkecentret, men 100% ikke den sidste!
Tak for jer, jeres geniale humor og den indsats, I gør for, at man som synshandicappet får mindst lige så meget ud af oplevelsen som alle andre, og så lidt ekstra :-)
Hej Louise og Trine
Hej Louise og Trine
Tak for en fantastisk fremvisning. Og et super Ørnesusoplevelse
En rigtigt god oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen.
5 stjerner til Jer og resten af holdet. I gør det fantastisk og i er rigtig god til og forklare / undervise.
Mvh. Mogens, Majbritt og Bjørk.
En helt fantastisk oplevelse
En helt fantastisk oplevelse. Et virkelig fascinerende show, hvor man virkelig kom tæt på naturen og så hvor helt utrolige dyr en falke og rovfugle er. Dyrepasserne var rigtig gode formidlere med god humor. Stedet er et MUST-SEE når man er på Samsø!
Fantastisk oplevelse
Altid inspirerende at opleve ildsjæle præsentere. Dybt imponeret over deres viden og engagement.
Det var en Kæmpe oplevelse at komme så tæt på fuglene.
En uforglemmelig oplevelse
En uforglemmelig oplevelse
Stor anbefaling herfra! Hvis du tager til Samsø, MÅ du bare komme forbi Falkecenter Samsø.
Vi så smukke fugle helt tæt på, indlevende historier og engagerede personale, som sikrer, at alle får en super god oplevelse.
skuffet oplevelse
Anmeldelse af oplevelsen af opvisning af rovfugleshowet på Samsø
Vi har i mange år været fast tilskuer hvergang
vi har været på Samsø og ros til Louise for hendes måde at formidle på
Desværre fik vi en slem skuffelse over hun har overladt roret til 2 andre Stine og Anders
vi vil ikke anbefale stedet længere som en kæmpe oplevelse
Endvidere er de priser der står på deres kort
ikke korrekte gælder kun ved onlinie
hilsen Skuffede gæster

Svar fra Falkecenter Samsø ApS
Skønneste og uendelig lærerigt besøg
Vi har i dag haft den mest forrygende rundvisning af Trine og Anders. Ualmindelig interessant og engageret rundvisning. Vi fik svar på alle vore spørgsmål OG meget mere til. Virkelig et besøg værd! Pas dog på! Brutalis vogter… 🤣🤣🥰🥳 … og hvem er Brutalis? Ældre dame på 14 år … ca 20 cm høj (og jeg sværger, at hun smilede til mig)
Jeg vil varmt anbefale Falkoner Skolen…
Jeg vil varmt anbefale Falkoner Skolen til familier, par ja alle. Man flyver selv med fugle. Og ser fuglene tæt på. Instruktørerne er søde, kompetente og rigtig gode til at forklare. Og man må tage billeder og film.
Og der sælges kakao mm. 🙂
Teambuilding kursus
Jeg har deltaget i et teambuildings arrangement på Falkecenter Samsø. Det var en dag med fokus på samarbejde og koncentrationen. Det var en fantastisk oplevelse at være så tæt på både små og store rovfugle. Dagen var yderst veltilrettelagt af teamet på falkecentret. De er meget dedikeret, hvilket smitter af på os som deltagere. Alt i alt, en helt igennem fantastisk dag, som jeg varmt kan anbefale.
Jeanette
Imponerende oplevelse
Imponerende oplevelse. Overraskende, oplysende og sjovt.
Vi var virkelig underholdt.
En helt uforglemmelig oplevelse uden…
En helt uforglemmelig oplevelse uden lige. Både personale og fugle leverer i topklasse. Virkelig et anbefalelsesværdigt sted på alle planer. Tak for den fedeste oplevelse både med jeres fugle opvisning og Ørnesus😊😊😊
En helt uforglemmelig oplevelse…
En helt uforglemmelig oplevelse fantastisk show søde falkoner..en oplevelse jeg aldrig glemmer..stod med den flotteste ørn på min arm.. noget man SKAL opleve når man er på Samsø.. tak for den..
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.