Informasjon om virksomheten

1. Forhandler av kampsportutstyr
  2. Onlinemarked
  3. Sportsbutikk

Skrevet av virksomheten

Vi på Fajters.se är stolta över att vara din ultimata destination för allt som rör kampsport. Med en passion för sporten och en dedikation till kvalitet, erbjuder vi högkvalitativ utrustning för boxning, thaiboxning och MMA från ledande varumärken som Leone. Vi förstår att rätt utrustning är avgörande både för säkerhet och prestation, och hos oss hittar du allt från boxningshandskar och benskydd till träningskläder och skyddsutrustning designade för att möta de tuffaste utmaningarna. Vårt sortiment är noggrant utvalt för att ge både nybörjare och proffs det stöd de behöver för att utvecklas. Med fri frakt på beställningar över 699:- och möjligheten att köpa nu och betala senare, gör vi det enkelt och bekvämt att utrusta dig rätt. Våra produkter är utformade för hållbarhet och komfort, vilket innebär att de står pall för hårda träningspass och ger dig den trygghet du behöver.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Tummen upp!

Jätte bra, snabb och trevlig service vid beställning av fel storlek.

2. mars 2025

Hej Amanda,

Vad glada vi blir över ditt fina omdöme. Stort tack och du är alltid så välkommen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hjälpsamma och leveransen var bra.

Hjälpsamma och leveransen var bra.
Enda negativa var den dyra returen, men i övrigt 5 av 5

16. februar 2025

Svar fra Fajters

Tack för din recension Andreas och för de fina orden om vår service och leverans – det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd och ger oss 5 av 5! Vi beklagar att returkostnaden upplevdes som hög och tar din feedback på stort allvar. Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra våra processer, inklusive returhanteringen, samtidigt som vi strävar efter att hålla miljön i åtanke. Det går inte hand i hand riktigt men vi ska göra vårt bästa!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bra produkter

Bra produkter, tog lång tid att få produkterna.

29. november 2024

Svar fra Fajters

Vi är glada att du gillade produkterna Victor! Vi är även ledsna över att du inte är nöjd med leveranstiden. Under Black friday & julen jobbar vi extra mycket för att göra alla våra kunder nöjda, men med tanke på den drastiska ökningen av ordrar så blir det en liten försening jämfört med resten av året. Vi strävar dock efter att bli bäst, så vi vill tacka dig för kritiken och kommer jobba vidare på att förkorta våra leveranstider.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb leverans. Bästa märkesvaror. Leone så klart. Kommer att handla om och om igen!!

24. november 2024

Svar fra Fajters

Tack Luciano! Du är alltid så välkommen.

Supernöjd med leveransen!

Supernöjd med leveransen!

18. november 2024

Kära Holmqvist,

Vi är glada att du är nöjd med oss. Vi hoppas att du blir minst lika nöjd med våra produkter. 🥊

Very good customer service

Very good customer service, fast delivery. Definetly will order again soon.

12. november 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Fajters

Thanks alot for the nice review. All the best!

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv