Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg boede i 4 år i en af PABs/Fa09 lejligheder. Jeg var så glad for både lejligheden og boligselskabet. Vi savner PAB/Fa09. Det er et langt bedre boligselskab end vores nuværende boligselskab.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg henvendte mig skriftligt, og fik svar ret hurtigt. Efterfølgende havde jeg endnu et spørgsmål, og ringede, og her fik jeg også en fin behandling, og nogle retningslinjer præciseret. Tidligere ha... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg Bor selv i lejlighed som bliver udlejet gennem dette selvskab Jeg oplever mine problemer bliver løst ved henvendelse. Samt en god dialog omkring tingene. Lækre billige lejligheder Med kvalit... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Min bror boede i en af deres plejeboliger i 5 måneder inden han døde. Han blev hjulpet ud af sengen og over i en kørestol. Og der sad han så, i følge deres fraflytningsopgørelse, og ødelagde for f... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Boliger for personer med lav inntekt

Skrevet av virksomheten

FA09 er en almen boligorganisationsadministration stiftet af fem almene boligorganisationer i 2009. Vi administrerer 11.500 lejemål fordelt på en række boligorganisationer og kollegier i Storkøbenhavn.

Kontaktopplysninger

3,9

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3,9

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Vurdert til 1 av 5 stjerner

At fa09 ikke er tilegnet på Trustpilot…

At fa09 ikke er tilegnet på Trustpilot siger jo ALT.
Jeg udskammer dette boligselskab på groveste.
Min datter på 26 år er kronisk syg, sclerosepatient. Hun har en lille søn på knap 3 år.
Sidste efterår/vinter skal rørene fornyes i hele Torvegården. Min datter bliver hverken tilbudt genhusning, kompensation eller lignende men skal af finde sig med at sidde som handicappet med et lille barn i et hus uden hverken vand eller varme og uden mulighed for at bruge køkkenet da gulvet er brækket op. Hvad i ALVERDEN er det for en måde at behandle andre mennesker på?? Jeg er dybt rystet, jeg tog hjem og bo hos mig indtil hendes hus var bare nogenlunde beboeligt igen, det tog ca 3 måneder. Jeg kan slet ikke beskrive her hvad det har kostet af sygdom, angstanfald og et ødelagt forhold mellem min datter og svigersøn, jeg er mildest RASENDE.
INTET har de hørt har fa09. Jeg har nu sendt 4 mails og ringet 2-3 gange og har INGEN respons fået, det er sguette kundeservice der trykker selskabet her.

Jeg har fået nok nu, jeg kontakter medierne som helt sikkert vil elske at vise hvordan boligselskabet behandler de slemt stillede i vores samfund !!!

18. desember 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Min bror boede i en af deres…

Min bror boede i en af deres plejeboliger i 5 måneder inden han døde.
Han blev hjulpet ud af sengen og over i en kørestol.
Og der sad han så, i følge deres fraflytningsopgørelse, og ødelagde for flere tusind kroner om måneden.
Mage til bedragerisk foretagende skal man nok lede længe efter.

2. desember 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Noget af det værste og groveste jeg…

Noget af det værste og groveste jeg nogensinde har oplevet. Jeg har været skrevet op i en boligorganisation (og derfor betalt gebyr) i 20 år. Mit nr. på venteliste var i 2012 nr. 26, i 2017 nr. 34 og i 2020 nr. 72. Standartsvaret fra FA09 er, at det er fordi passive medlemmer er blevet aktive! Det er jo fuldkommen ugennemskueligt og utroværdigt. Har intet svar fået på min sidste henvendelse jeg sendte for en uge siden.

30. september 2020

All bad

Expensive, low quality facilities, bad administration! They miscalculated my deposit and later on it took me 2 months to get in touch but still no sane solution..

4. juni 2019
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Dårlig information

Dårlig information
Jeg havde skrevet mig op til udlejning med fleksible kritierier. Da jeg er selvstændig havde jeg fået at vide af selskabet at man ville se på om jeg havde en "rimelig indtægt" og derved levede op til de fleksible kriterier. Da jeg så fik tilbudt en bolig fik jeg istedet at vide at det eneste der gælder ifht fleksible kriterier er fast tilknytning til arbejdsmarkedet, og at min indtægt som selvstændig ikke tæller for noget. Da jeg så henviser til den tidligere besked får jeg, af en meget uhøflig ansat, at vide at jeg desværre er "blevet fejlinformeret". Hvad kan jeg bruge det til? Meget skuffende service.

7. mars 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv