Fik en ny ladeport til iPad Pro, det blev ordnet hurtigt og da jeg vendte tilbage med problemer , tjekkede han også det . God hurtig fejlsøgning, løsning og pris
Jeg skulle have skiftet mit batteri,og alt fra service til udførsel var helt perfekt! Simpelthen så sød service, fair priser og hurtig betjening. Stor anbefaling herfra!
Rigtig god oplevelse. Jeg skulle have fikset en knækket skærm og min hjemknap. Jeg droppede bare ind og afleverede telefonen, som var klar 25 minutter efter. Manden bag butikken taler ikke perfekt d... Vis mer
Eneste sted i Aarhus, der kunne skaffe en ny og original skærm til min google pixel mobil, da den gik i stykker, og jeg med panik stod med en helt sort skærm, der intet kunne. Det gik både hurtigt... Vis mer
Shop powered by PrestaShop
Vesterbrogade 12, 8000, Aarhus, Danmark
- expertfix.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Rigtig god service og god pris
Super god service
Super god service.
Og venlig hjælpsomt personale
Nemt, billigt og god kundeservice
Rigtig nemt og billigt. Fik en helt smadret skræm fikset på under 45 min. Og enormt god kundeservice. Ville ønske at jeg havde kendt til den før, kommer ihverfald selv til at bruge den fremover.
Jeg hældte kaffe ud over min computer
Jeg hældte kaffe ud over min computer, og han stod klar med rådgivning og hjælp med det samme. Stor anbefaling!
Anbefaling
Venlig, hurtig og vidende betjening. Fik løst mit problem med det samme. Varm anbefaling!
Jeg havde en god oplevelse hos…
Jeg havde en god oplevelse hos Expertfix med hurtig eksekvering
Fik højtaleren ordnet inden for 30 minutter
Rigtig tilfreds!
Rigtigt godt services
Rigtigt godt services. Varm anbefaler expert fix.
Super hurtig og god hjælp :)
Super fantastisk og hurtig service
Super fantastisk og hurtig service, kan helt klart anbefales
Jeg var inde hos Expertfix
Jeg var inde hos Expertfix, da min telefon ikke virkede efter en reparation i Tyskland, som desværre ikke var udført ordentligt. Derfor tog jeg til Expertfix for at få telefonen fikset korrekt. Jeg fik virkelig god og hurtig service, og min telefon virker nu helt uden problemer – også efter noget tid. Jeg kan virkelig varmt anbefale dette sted, hvis du skal have repareret din telefon i Aarhus.
Kan virkelig ikke anbefale jeg har fået…
Kan virkelig ikke anbefale jeg har fået en skærm der virkelig ikke er god
Super god service
Super hurtig og billig service
Havde netværksproblemer med min S23 Ultra
Han fiksede det på 5 min og tog kun et lille beløb for det
Kan kun anbefale ham 👍👍
Det spiller…
Nyt batteri og panserglas på en iPhone SE. Hurtigt, effektivt og meget venligt.
Vandskade.
Min telefon var, uden at jeg registrerede det, faldet ned i mit toilet, hvor den nåede at "marinere" i omkring 20 minutter, inden jeg opdagede det.
Jeg tændte for telefonen, der lige virkede en kort tid, hvorefter at skærmen blev sort.
Gik ind til Expertfix med mobilen kl. 15, med den indre forventning, at min telefon nok var død, og jeg nu skulle købe mig en ny.
I forretningen blev jeg mødt af en venlig herre, der bad min om at komme tilbage igen kl. 17.
Da jeg kom tilbage kl. 17, sagde han: "Du kan lige sætte dig ned og vente, din telefon er ikke helt færdig endnu."
Min første tanke, da han sagde dette var: "Okay han kan reparere den, så jeg skal altså ikke ud og købe mig en ny!"
10 minutter senere kom han ned med min telefon, som nu igen fungerer som den skal.
Venlig, kompetent og hurtig betjening.
Får jeg igen problemer med en enhed, vender jeg 100% tilbage til Expertfix
Reddede min iPhone 14 pro og 5500 billeder
ExpertFix reddede min iPhone 14 pro og over 5500 billeder/videoer fra en vandskade. Fantastisk god service og mere end fair priser. Kommer helt sikkert igen, hvis jeg får brug for hjælp en anden gang.
Super god oplevelse
Super god oplevelse.
Venlig og rigtig god service.
Ind og ud på en halv time og 2 telefoner lavet. Og rigtig fair pris.
Super godt sted
Super godt sted, der var styr på alt!😊