ExoTea Catering Galerie & Events  Anmeldelser 29

4,7

Alles was super snel geregeld heel erg vriendelijk mooie ruimte zeker voor herhaling vatbaar.

Ik heb hier een gender reveal georganiseerd en iedereen vond het een prachtige zaal! De keuze tussen binnen en buiten geeft toch een huiselijk en warm gevoel! Angy, de beheerder heeft ons goed geholp... Vis mer

Was reuze gezellig! Bedankt voor de goede communicatie, het meedenken in mogelijkheden en het aanbieden van leuke ideeën. We konden gebruik maken van een knusse, schone en nette zaal. Verder was oo... Vis mer

1. Kunstgalleri
  2. Catering
  3. Eventbyrå
  4. Konserthus
  5. Selskapsplanlegger

ExoTea Catering en bezorgdienst: wij bezorgen jou een heerlijke exotische High Tea thuis. Deze bestaat uit een variatie van westerse en Surinaamse (en ook wel Afro-Caraïbische) hapjes. Onze standaard menu’s bezorgen wij vanaf 2 personen en onze catering op locatie wordt geleverd vanaf 10 tot 70 personen. ExoTea Galerie: de galerie heeft elke 6-8 weken een nieuwe tentoonstelling. Hier worden workshops, themavergaderingen en netwerk activiteiten georganiseerd. Tijdens onze activiteiten kun je genieten van een o.a. een heerlijke 3 gangen high tea. ExoTea Events: vanaf 2013 organiseren wij High Tea evenementen. Tijdens deze evenementen genieten onze gasten van een 3-gangen High Tea en een optreden. De optredens zijn altijd in de vorm van zang, dans, theater of een andere culturele activiteit. Een paar keer per jaar organiseren wij deze events, op steeds weer een nieuwe locatie.

4,7

Enestående

Goedemiddag,

Goedemiddag,
Kan het niet laten.
Mijn mams blijft mij bedanken. Mijn zusje super bij met haar 1ste primoederdag ontbijt. Super geslaagd dus. Dank u🙏🏽

10. mai 2021

Top service

Top service en een fijne communicatie. Alles zag er netjes uit en high tea werd op tijd bezorgd!! Complimenten hiervoor!!

31. mars 2021

Aanrader

Genoten van de heerlijke en uitgebreide high tea en ook de verschillende smaken thee zijn erg lekker.

Ik kijk uit naar de volgende bestelling. Echt een aanrader dit.

27. mars 2021

Heerlijk en authentiek

De lekkernijen werden netjes en op tijd thuisbezorgd. We hadden een gevarieerd en uitgebreid valentijnsontbijt besteld. Het eten en drinken hadden de authentieke Surinaams/ Caraïbische smaak. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar.

25. mars 2021

Exotea ervaring!

Via Exotea hebben we ondertussen verschillende leuke voorstellingen gezien, een mooi schilderij aan de muur hangen en familie kunnen verrassen met moederdag etentjes (bezorgingen) die als zeer lekker beoordeeld werden.

25. mars 2021

Top locatie

Top locatie. En leuke aanwinst op de Surinaamse high tea.

Alles is met liefde voorbereid .

Robby

24. mars 2021

ExoTea= kwaliteit, service en betrouwbaarheid!

Exotea heeft voor mijn verjaardag (vóór Corona-tijd) een luxe high tea verzorgd met alles erop en eraan: dames die de bediening deden, een drie-gangen menu met een uitgebreid assortiment aan exotische hapjes, een Surinaamse soep als voorgerecht, hartige hapjes erna en verschillende Surinaamse cakejes en Surinaams orgeade-ijs toe! Het was zéér geslaagd en ik had er verder geen omkijken naar. Ik wilde hem groot feest vieren, maar door ExoTea was mijn verjaardag een onvergetelijke ervaring!
Ook tijdens corona-tijd heb ik voor mij en een tweetal vriendinnen een high tea menu laten bezorgen. Uiteraard ook weer een gezellige en geslaagde avond, mogelijk gemaakt door ExoTea. Exotea levert kwaliteit, service en is betrouwbaar. Top, echt een aanrader!
- Mirna

24. mars 2021

Exo Tea verzorgt heerlijke exotische…

Exo Tea verzorgt heerlijke exotische high tea's in hun kunst galerie en ook aan huis. Ik heb meerdere keren hun galerie bezocht tijdens tentoonstellingen van verschillende black artists met prachtige black art(kunst schilderijen etc etc) Het is zeker een bezoekje en etentje waard. Ga zo door, want jullie doen het top. Chapeau...