Salg og kjøp av bolig
Anmeldelsen er skrevet på vegne av min far Gregar Nordbø.
Han vil på det sterkeste fraråde andre å bruke megleren Terje Kvelland Skaara.
Svært skuffende opplevelse. Han opplevde megleren som arrogant, negativ og lite imøtekommende gjennom både salget av huset sitt og kjøpet av ny leilighet.
Til tross for flere forespørsler om å få ta noen mål i leiligheten, ble dette avslått av megleren med begrunnelsen at det ikke passet for ham å ta turen dit. Dette er bare ett av mange forhold min far reagerte på gjennom prosessen.
Dette er uten tvil den dårligste kundeopplevelsen han har hatt i forbindelse med et boligkjøp. 21 års erfaring i bransjen er etter hans mening lite verdt når kunden blir møtt med arroganse, manglende interesse og så lite informasjon og oppfølging.
Som kjøper fikk de etter hans mening altfor lite informasjon og oppfølging. Viktige forhold ble ikke opplyst eller avklart på en tilfredsstillende måte, og de måtte selv gjentatte ganger etterspørre informasjon og hjelp – også etter overtakelsen.
Det som burde vært en ryddig og profesjonell prosess, ble i stedet preget av usikkerhet, frustrasjon og manglende oppfølging.