Nomi by Evomove.com Anmeldelser

1 988
TrustScore 1 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bestilte to stoler,den ene ble levert etter ca 7 dager. Den andre venter jeg fremdeles på. Sendte mail og purret,rask og hyggelig respons,men har ennå ikke mottatt stolen (4 dager siden jeg purret).

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alt bra, lavert raskt til Finland. Det er min andre Nomi stol, jeg kan virkelig anbefale det

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Tok lang tid, bestilte sent i romjulen, men det gikk greit da jeg fikk e-post om at leveransen tok lang tid, fornøyd😁

Informasjon om virksomheten

1. Barnemøbelbutikk
  2. Babyutstyrsbutikk
  3. Møbelsnekker

Skrevet av virksomheten

Nomi Highchair is designed by the legendary Norwegian chair designer Peter Opsvik, based on his more than 40 years of experience within designing iconic ergonomic chairs ie Capisco by Håg, Balans by Varier and Tripp Trapp by Stokke among others. Nomi is manufactured within EU, it holds the GS mark (Geprüfte Sicherheit), and is safety certified as highchair, junior chair, adult dining chair and baby bouncer.

Kontaktopplysninger

Dårlig

TrustScore 1 av 5

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(1 988)

21 anmeldelser i de siste 12 månedene

Takk så mye

15. oktober 2021

Svar fra Nomi by Evomove.com

Tak for stjernerne Ka, dem er vi glade for :-)

Varene kom raskt

Varene kom raskt, raskere enn anslått, og det selv om det var til Norge.

16. november 2020

Hej Trine,
Tusinn takk for stjernerne! Ja, vi og UPS bestræber os på at være hurtige, selv i disse lidt bøvlede tider. God dag deroppe :-) :-)

Anbefales

Rask levering. Stolen er utrolig fin og gutten min elsker å sitte i den. Veier veldig lite og veldig enkelt å vaske. Anbefales på det sterkeste.

19. juli 2020

Hej Maria,
Tusind takk! :-)

Super rask levering!!

Super rask levering!!! Fantastiske produkter!!!

11. juni 2020

Svar fra Nomi by Evomove.com

Tusind tak Pau for at dele din erfaring med Evomove's lille enebarn Nomi ;-)
De bedste hilsner fra Søborg :-)

Rask levering!

24. mars 2020

Hej Camilla,
Tusind takk for den fine anmeldelse, som vi selvfølgelig deler med UPS Express og folkene på Nomi-lageret. God fornøjelse med Nomi :-)

ANBEFALES STERK !

Meget god service! Fikk rask svar og alle var veldig hjelpsomme.

Stolen vokser med barnet likesom en Trip Trap men er mye mer oppdatert på design enn Trip trap. Den er også mye enklere å vedlikeholde. ANBEFALES STERK !

28. februar 2020

Kære Nadia,
Tak for din flotte anbefaling og for at dele din erfaring med Nomi.
Vi kunne ikke være mere enige ;-)

Flott design fra Peter Opsvik

Flott design fra Peter Opsvik. Rask levering og god service! Barnebarna elsker alle Nomi-stolene vi har.

17. september 2019

Tak Kjellbjørn,
Og vi er helt enige, Opsvik og hans banebrydende tanker og designs, kan I være mye stolte af, likesom vi er det her i Evomove ;-)

Enkel og grei handel

Enkel og grei handel, rask levering.

16. september 2019

Svar fra Nomi by Evomove.com

Takk Kjersti, det er vi glade for at høre og vi deler roserne med UPS :-)

Veldig bra service

Veldig bra service! Fikk rask svar og de var veldig hjelpsomme

20. august 2019

Takk Vi,
Det er vi glade for at høre, vi er jo 110% høystole nørder i Evomove og glade for at vi kan hjælpe kunderne :-)

Enkel bestilling

Enkel bestilling, superrask levering (4 virkedager).

2. august 2019

Hej Bettina,
Tusind tak for stjernerne.
Du må bo i et af vores nordiske nabolande, for i Danmark plejer vi (og UPS) at være hurtigere ;-) ;-)
God weekend :-)

Meget god service

Meget god service. Raskt levert til oppgitt pris. En stol å vokse i for neste generasjon i hjemmet.

30. mars 2019

Tusind tak Anni,
God fornøjelse med Nomi omkring spisebordet de næste mange år :-)

god service

god service da jeg hadde bestilt feil farge, det fikset de hurtig, ble lidt feil på leveringen fikk en leveringsdag, men den kom ikke før dagen etter, lidt vanskelig med UPS, syntes oppkopling var vanskelig, når jeg kunne tenkt å vite ca. når de skulle leverer, for ikke å sitte hjemme og vente, men sjåføren ringte og var veldig hyggelig.

4. mars 2019

Hej Claus,
Dejligt du er glad for vores service og at du fandt ud af det med UPS. Rigtig god fornøjelse med Nomi :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rask levering og ukomplisert…

Rask levering og ukomplisert bestilling!

Takk for stolen som nå er montert opp. Vi er fornøyde med hele forløpet og bestiller gjerne igjen.

13. september 2018

Hej Susanne,

Det er vi glade for at høre :)

De bedste hilsner Melanie, Evomove

Exelent store

Exelent store. Shipped it to norten norway, and it only took 5 days. 🖒

19. november 2017

Dear Ronny,

Thanks, we are happy to hear that Nomi's journey all the way to Northern Norway was smooth ;-)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv