Se hva andre synes
Super lekker, blijft ook lang hangen. Ben zeer tevreden ook de service is top… Zou zeker nog een geurtje bestellen.
Erg tevreden zelfde dag aan huis bezorgd en geuren blijven lang hangen prijs kwaliteit verhouding is wat mij betreft zo goed als maar kan
Lange en sterke geur blijft hangen. Snelle levering ook!
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Echt een aanrader!!
Erg tevreden zelfde dag aan huis…
Top levering en klantenservice
Razendsnelle levering en top klantenservice. De luchtjes zijn heerlijk en blijven lang zitten. Mijn vrouw en ik zijn er over de top tevreden.
SUPER PARFUM!!
SUPER PARFUM!!
Heb vorige maand eentje besteld gelijk volgende dag binnen in een veilige verpakking. Had mijn adres verkeerd ingevuld maar gelukkig hebben ze hun nummer op de website staan en was het gelijk geregeld TOP SERVICE!!
Al veel complimenten gekregen!
Gelijk een andere besteld en ja hoor ook super goed zoals verwacht.
Twijfel niet en bestel en je loopt er morgen fris bij!
Heerlijk geurtje die lang blijft in de…
Heerlijk geurtje die lang blijft in de auto, echt een aanrader!
Heerlijke geurtjes echt wat ik zocht…
Heerlijke geurtjes echt wat ik zocht raad het zeker aan!
Door dit geurtje heb ik al 6 meisjes…
Door dit geurtje heb ik al 6 meisjes aan de haak geslagen
Top parfum
Heerlijke parfum die ook nog eens lang blijft zitten. Voor de service en de prijzen ga ik hier zeker vaker bestellen!!!
Goede service en heerlijke geuren!!
Goede service en heerlijke geuren!!
Topkwaliteit en goeie service
Topkwaliteit en goeie service, echt een aanrader voor iedereen. Ik ga nooit meer ergens anders halen
goede kwaliteit
Top service en keuze uit fantastische soorten.
Top geurtje
Ben zeer tevreden met het product de geur is sterk hij blijft goed hangen top top service gekregen van de heren mijn complimenten
Top luchtjes en autoparfum
Top luchtjes en autoparfum. Zeker een aanrader !!
Snelle verzending en een top geurtje
Snelle verzending en een top geurtje! Personeel ook super vriendelijk, mijn complimenten.✅👋
Sterke geur en blijft heel lang hangen.
Sterke geur en blijft heel lang hangen.
Krijg enorm veel complimenten erover zeker een aanrader!
Lange en sterke geur blijft hangen
Lange en sterke geur blijft hangen. Snelle levering ook!
Ik had contact opgenomen via snapchat…
Ik had contact opgenomen via snapchat met everscense, erg snelle service en kreeg ook snelle reacties op mijn vragen. Zo helpte ze me bijvoorbeeld met het kiezen van welke het beste bij mij past doormiddel van welke noten er in de parfum zitten. 10/10 ik kom hier zeker terug!
Super kwalitatieve parfum
Super goede kwalitatieve parfum. Heb in poos niet een goede lekkere parfum gehad die ook lang blijft zitten. Service en levering ook heel soepel. Kortom aanrader!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.