Banner for Eusphera

Eusphera Anmeldelser 101

4,3

Dopo un peggioramento della psoriasi Ho provato un sacco di creme, finalmente sono riuscita a calmare il mio prurito la mia pelle è migliorata tantissimo,grazie alla crema Eusphera. sono sicura che fa... Vis mer

Nulla da eccepire su Eusphera. Prodotto antinfiammatorio che sto usando io, ottimo. Personale Eusphera gentilissimo, preparato e sempre disponibile. Unica cosa, dovrebbe rivolgersi ad un altro cor... Vis mer

1. Kosmetikkprodusent
  2. Kosmetikkbutikk
  3. Butikk for urtemedisin
  4. Kosttilskuddsbutikk

Om Eusphera

eusphera-logo

PIONEERS FOR CBD PRODUCTS

Elevating CBD Innovation in European Cosmeceuticals and Nutraceuticals offering CBD Creams, CBD Supplements, CBD Oils, and CBD Extracts.

Get yours on Eusphera!

eusphera-icone

100% Safe CBD oil, cosmetics, and supplements

Discover Eusphera's products: natural solutions like CBD Creams for muscles and joint pain relief, CBD Creams for Sport, CBD Creams for Skin with eczema, psoriasis, and acne, CBD for vulvodynia, anxiety, stress, sleep, and pets' wellness.

SHOP NOW

Eusphera IT Eusphera DE
Eusphera FR Eusphera UK

Certified Quality

Independently Lab Tested According to EU Regulations

Experience peace of mind with our lab-tested CBD, fully EU-compliant and crafted to meet the highest regulatory standards.

cbd-flower

All products marketed by Eusphera have a THC content of less than or equal to 0.2% and are considered drug-free, complying with Regulation (EU) No. 639/2014 and European legislation No. 1307/2013. Eusphera collaborates with independent specialist laboratories for the analysis of all CBD Products sold. Learn more about us!

cbd-labr

Trust science to get the best from nature

Experience the perfect blend of science and nature with our premium CBD products. Crafted by leading experts, our natural supplements are designed to elevate your well-being through cutting-edge research and the therapeutic power of cannabinoids.

hemp-grow

Top-Tier Customer Service

Need Assistance?

Connect with our expert customer service team, available weekdays from 9 am to 6 pm CET. Your queries are our priority!

Join Our Community!

Explore why 100,000+ people rely on Eusphera for their CBD essentials! Engage in our exclusive Newsletter and discover ongoing promotions, delve deeper into the world of CBD, and join our wellness community today!

social-eusphera

4,3

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Ottimo prodotto!

È il mio terzo ordine del medesimo prodotto e assicuro che è molto valido ed efficace per il problema di secchezza data dalla perimenopausa. Lo uso ogni mattina e non ho fastidi fino a sera. Dopo aver provato vari farmaci in gel, inutilmente, ho trovato in questa crema la texture perfetta e, soprattutto, è tutto naturale, senza medicamenti chimici! Lo consiglio.

10. juni 2026

🌸🌸🌸🌸

Utilizzo prodotti per il benessere pelvico da qualche mese e ne ho tratto davvero beneficio. Sia olio che crema, entrambi ormai “indispensabili”. Ottimo rapporto qualità prezzo, preferirei onestamente dei formati leggermente più grandi e un po’ meno costosi; tuttavia ad ogni ordine, le Dottoresse riservano degli sconti. Grazie Eusphera ❤️

9. juni 2026

Crema che aiuta ad ammorbidire le…

Crema che aiuta ad ammorbidire le placche della psoriasi ma che certamente non fa miracoli.
Aiuta ma non può guarire una patologia come la psoriasi

27. mars 2026
Logoen til Eusphera

Svar fra Eusphera

Ciao, grazie per il tuo feedback!

Esatto, l'obiettivo di questa crema naturale è di dare supporto e non guarire una patologia come la psoriasi, anche perchè qui ci sarebbe bisogno di un riscontro medico.

Ottima esperienza ma con qualche limite

Salve!
Se posso consigliare all’Azienda... Darei Più info sulla posologia e le modalità d’uso dei prodotti Ho appena iniziato ad usarli non so ancora dare un parere in merito.
Consegna rapidissima
Addetti super gentili

31. mars 2026
Logoen til Eusphera

Svar fra Eusphera

Ciao Pasquale, grazie per il tuo feedback! 💛

Apprezziamo la tua segnalazione, per qualsiasi info riguardo la modalità d'uso dei prodotti restiamo a disposizione scrivendoci alla mail info@eusphera.com