Europosters.se Anmeldelser 1 897

4,0

1. Interiørarkitekt
  2. Gavebutikk
  3. Plakatbutikk

Hemmet är där en ... cool väggkonst finns! Upptäck världen av vackra mönster som förvandlar hemmet till ett underbart plats där man äntligen känner lycka. Besök vår onlinebutik och hitta vad ditt hjärta önskar, från nördiga affischer och presenter till de mest underbara konsttryck, väggmålningar och fotografier! Vi kan till och med framkalla dina egna bilder på duk eller fotopapper om du vill, och rama in dem med högkvalitetsramar. Våra kunder och era behov är viktiga för oss, så vi gör allt för att genomföra era önskningar. Europosters är där ... Allt du behöver är!

4,0

Bra

2k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Svar fra Europosters.se

Vi är ledsna att höra att detta har hänt. I detta fall verkar det som om problemet orsakas av leveranstjänsten. Om du vill kan du skicka den tillbaka och vi återbetalar dina pengar. Läs vår returpolicy här: https://www.europosters.se/text/angerratt

Ha en trevlig dag, teamet Europosters.se

Bra poster bra pakking

Bra poster bra pakking, tok bare litt lengre tid å få pakka enn jeg forventet. Kan finne på å kjøpe av de igjen 😊👍

11. april 2022

Hjärtligt tack för beställningen. Ha en bra dag, team Europosters.se

Bestilt 2 ganger

Bestilt 2 ganger, altid noe feil med vare. Dyre import avgifter. Svarer ikke på mail. Styr unna!

16. januar 2021

Svar fra Europosters.se

Hej Kimmo, Vi ber om ursäkt för det inträffade. Vi ser över våra rutiner. Finns det något vi skulle kunna göra för att skapa en bättre upplevelse av oss, för dig? Vänligen, Maria

Vis anmeldelser på alle språk. (1 897 anmeldelser)