Zamówione rzeczy zgodne z opisem, bardzo mi się podobają. Wszystko w porządku. Jedyne negatywne doświadczenie miałam z infolinią, chciałam dodzwonić się do konsultanta i zmienić część zamówienia, ale... Vis mer
Se hva andre synes
Zakup i dostawa była bardzo dobra Towar,który jest propagowany przez firmę europa24 jest świetnej jakości Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Przymierzam się do zakupienia jeszcze jednej p... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super naczynia
Super naczynia . Dobrej jakości. Spryskiwacz do oliwy również. Jestem zadowolona z dotychczas dokonanych zakupów w Państwa Firmie.
Ogólnie w porządku
Zamówione rzeczy zgodne z opisem, bardzo mi się podobają. Wszystko w porządku.
Jedyne negatywne doświadczenie miałam z infolinią, chciałam dodzwonić się do konsultanta i zmienić część zamówienia, ale wybór który wybrałam na infolinii był tak zapętlony, że odsyłano mnie w kółko na allegro lub na maila. Musiałam więc napisać maila, i tam już w porządku, ktoś odpisał i zmienił mi zamówienie zgodnie z prośbą
Ocena firmy
Wszystko zgodne z zamówieniem. Szybka wysyłka. Polecam.
szczerze mówiąc
szczerze mówiąc , jestem super zadowolony , polecam tego sprzedawcę
Produkt spełnił moje oczekiwania …
Produkt spełnił moje oczekiwania dobrej jakości ,piękne kolory.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zestaw obiadowy przepiękny,delikatny. Dostawa bardzo szybko, praktycznie z dnia na dzień. Towar mega dobrze opakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem . Polecam serdecznie sklep i myślę, że na jednym zakupie się nie skończy 🙂
Mija już 3 tygodnie i dalej nie…
Mija już 3 tygodnie i dalej nie otrzymałem zamówienia a zamówiłem towar. W żaden sposób nie można się dodzwonić. Próbowałem kilka razy w różnych terminach na podany kontakt. Zgłaszałem mailowo dwukrotnie bez odzewu. Wydałem ponad 300 zł, chyba zgłoszę na policję
Ok firma godna polecenia
Wybrane produkty bardzo dobrze zabezpieczone paczka przyszła bardzo szybko
Towar zgodny z zamówieniem
Towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa. Polecam
Super pościel
Pościel super to napewno nie ostatnie moje zakupy szybka dostawa towar zgodny z opisem
Pościel bardzo dobrej jakości
Pościel bardzo dobrej jakości, przyjemna w dotyku i uszyta z dbałością o najmniejsze detale. Kolor taki jak na zdjęciach. Cena bardzo przystępna.Jestem zadowolona z zakupu i polecam z czystym sumieniem 😊
Zamówiłam pościel z bawełny satynowej i…
Zamówiłam pościel z bawełny satynowej i jestem bardzo zadowolona. Planuje zakupić jeszcze komplet. Wysyłka i kontakt ze sklepem bardzo dobry. Polecam 🥰
Zakup pościeli
Zakup i dostawa była bardzo dobra
Towar,który jest propagowany przez firmę europa24 jest świetnej jakości
Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Przymierzam się do zakupienia jeszcze jednej pościeli.poniewaz pościel jest bardzo fajna, przyjemna w dotyku
Wizualnie również jest super
Kolory żywe,i bardzo fajny motyw.
Pojemniki szklane zestaw 10 sztuk lunchbox GierekHoff Corio żaroodporne hermetyczne!
Jestem zadowolony z pojemników szklanych, bardzo dobra jakość wykonania, dobrze zapakowany i zabezpieczona przesyłka, polecam.
kubki są bardzo ładne i dóże jestem…
kubki są bardzo ładne i dóże jestem bardzo zadowolona z obslugy sklepu
Błąd w zamówieniu dwóch kompletów…
Błąd w zamówieniu dwóch kompletów pościeli po stronie sprzedawcy po kilku telefonach i mailach dostałam odpowiedź proszę odesłać pościel z tym że ja za wysyłkę zapłaciłam i jeszcze na swój koszt mam odsyłać towar wysłałam propozycję że ta jedna pościel bledną zostawię a kupię jeszcze jedna tylko żeby wysłali ją na własny koszt nie dostałam żadnej odpowiedzi minęło już kilka dni i nic zero reakcji nikt nie poczuwa się do winy i jeszcze ja mam teraz latać po pocztach czy kurierach i odsyłać towar gdzie sklep się pomylił naprawdę żenada i tyle
Pościel dobrej jakości
Pościel dobrej jakości, przysłana może nie na drugi dzień, ale szybko. Przy okazji do wiedzy sprzedawcy: dzisiaj dostałam kod zniżkowy, ale tylko na 3 konkretne pościele do wyboru, każda 140x200. Nigdy nie kupuję tak wąskiej pościeli, więc nie mogę skorzystać z rabatu i to wydaje mi się niefajne.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.