EuroFrance.dk Anmeldelser

1. Bildeler

Eurofrance er en onlinebutik, der er specialiseret i 100 % originale OE/OEM-reservedele til de franske bilmærker Renault, Peugeot, Citroën og DS. Vi hjælper bilister og uafhængige værksteder i hele Danmark med at holde deres biler i perfekt stand – udelukkende med originale dele, uden kopier. På den måde er du sikret kvalitet, holdbarhed og fuld overensstemmelse med producentens krav. Vores katalog omfatter mere end 30.000 originale dele: motor- og gearkassekomponenter, bremse- og undervognssystemer, karosseridele og belysning, el og elektronik, filtre og sliddele samt originalt tilbehør. Alle produkter kommer fra producenternes officielle distributionsnetværk og leveres i original emballage. Fra bybiler til varevogne – hos os finder du dele til populære modeller som Clio, Mégane, 208, 308, C3 og Berlingo og mange flere. Er du i tvivl om, hvorvidt en del passer til din bil? Send os dit stelnummer (VIN), så kontrollerer vores specialister kompatibiliteten gratis, inden du køber. Vi tilbyder kundeservice på dit sprog, sikre onlinebetalinger, hurtig og forsikret levering i hele Danmark samt klare returbetingelser. Eurofrance betjener i dag bilister i 29 europæiske lande på 25 sprog. Tusindvis af gennemførte ordrer og en voksende gruppe tilfredse kunder er det bedste bevis på vores pålidelighed. Har du allerede handlet hos os, så del din oplevelse – din anmeldelse hjælper andre bilister med at vælge med tillid.

Middels

1 anmeldelse

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Konkurrencedygtige priser

Meget konkurrencedygtige priser på originale reservedele. Jeg købte et originalt knastkædekit som en opgradering til min Opel Corsa 1,5 diesel (Peugeot 208), da den oprindelige kæde er kendt for at være svag og kunne springe når som helst, med stor risiko for motorhavari til følge. Pris lige under de 4000 kr med forsendelse og moms. Pris hos Opel 6000 kr, er dog i tvivl om den pris var uden eller med moms, men uanset en god besparelse. Var en smule mistænksom omkring dette ukendte polske firma (ikke franske trods firmanavnet), men varen kom relativt hurtigt og uden problemer. Eneste minus er lidt misforståelser i kommunikationen med kundeservice, ved ikke om de ikke er helt dus med at forstå engelsk i Polen, men fik da svar til sidst

4. juni 2026