Euro Finans AB Anmeldelser 1 515

2. Alternative økonomitjenester
  3. Finansinstitusjon
  4. Finanstjenester utenom bank

Om Euro Finans AB

Euro Finans tjänster är framtagna för att stärka företagets ekonomi och underlätta administrationen. Med över 35 års erfarenhet i branschen vet vi vad företagen behöver idag och imorgon. Vår styrka är att vi alltid agerar snabbt och flexibelt. Ingen affär är för liten eller för stor för oss.

Vi tar kreditrisken på både svenska och utländska fakturor, du väljer själv vilka du vill sälja. Låna till nya investeringar – vi bedömer varje ansökan manuellt och letar alltid efter anledningar att säga ja. Oftast får du pengarna samma dag – till marknadens bästa priser.

Vi erbjuder tjänster inom:

Fakturaköp
Vi har utvecklat fakturaköp efter våra kunders behov i över 35 år. För oss är snabb utbetalning en självklarhet.

Företagslån
Behöver du snabb finansiering med kort löptid? Vi ger dig möjligheten att finansiera en expansion eller ett större projekt.

Ekonomiprogram
Vår samarbetspartner Acconomy erbjuder ett komplett ekonomiprogram till företagare. Som kund hos oss får du systemet utan extra kostnad.

Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa ert företag? Besök www.eurofinans.se eller ring 046-312020.

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker alltid efter nya talanger inom IT, ekonomi, juridik och försäljning/marknadsföring. Maila din intresseanmälan till marknad@eurofinans.se.

Euro Finans | Vi snackar inte - vi betalar

Bli kund

4,8

Enestående

2k anmeldelser

Redelig folk som snakker direkt og…

Redelig folk som snakker direkt og levere det de lover

24. april 2023
Logoen til Euro Finans AB

Svar fra Euro Finans AB

Hej Bill, tusen tack för ert fin, fina omdöme. Det värmer att höra er upplevelse av Euro Finans, det är otroligt kul att ni är nöjd med oss och vårt samarbete. Är ni nöjda, så är vi nöjda :) Önskar er en glad vår & sommar! Bästa hälsningar, Kundservice.

Kanonservice alltid

Kanonservice alltid! 5+

2. september 2022
Logoen til Euro Finans AB

Svar fra Euro Finans AB

Tack Anton för ditt fina betyg! Så skoj att höra att du är så nöjd med oss.
Lycka till med bolaget, Kundservice.

Vis anmeldelser på alle språk. (1 515 anmeldelser)