Det verkar som att mina löparknän…
Det verkar som att mina löparknän kommer att bli bra. Återstår dock två behandlingar.

Svar fra Eureka kiropraktik
Eureka kiropraktik är ett samarbete mellan de bästa kiropraktorklinikerna i Norge och Sverige. Synsätt inom Eureka kiropraktik: - Friskhet är ett resultat av att kroppen är i balans fysiskt, mentalt och kemiskt - Kiropraktik är en helhetsinriktad undersökning och behandling av kroppens funktion - Våra behandlingar optimerar nervsystemet/rörelseapparaten och skapar förutsättningar för hälsa och välmående Vårt huvudfokus är de fyra grundpelarna i Eureka kiropraktik: - Kroppen är självreglerande och självläkande Nervsystemet är kroppens överordnade system - Nedsatt funktion i rörelseapparaten orsakar nedsatt funktion i nervsystemet och vice versa - Vårt huvudfokus är att optimera funktion Eureka kiropraktik skapar ett paradigmskifte för en friskare befolkning: - Vi ska förändra människors syn på hälsa och ta hand om sig själv - Vi ska bidra till att ge folk nya strategier för att förbättra sin hälsa och välbefinnande - Vi ska hjälpa människor till att fatta rätt beslut gällande livsstil - Vi ska flytta fokus från smärtbehandling till optimera funktion och hälsa Vårt mål för dig som patient hos Eureka kiropraktik är att skapa en kroppsmedveten patient, som har kunskap om sin egen hälsa och vad som krävs för att få nervsystemet i balans. Vilka områden satsar Eureka kiropraktik på?: - Förbättrad hälsa o välbefinnande för Sveriges befolkning - Ökad livskvalitet - Hjälpa företag med sin personals hälsovård - Förbättrade prestationer för idrottare
Sveagatan 15, 784 33, Borlänge, Sverige

Svar fra Eureka kiropraktik