Firmaet svarer ikke på noen henvendelser ang retur eller andre henvendelser. Så snart de har fått sine penger fra KLARNA er de som sunket i jorden.
Jeg har brukt i noen måneder nå, og jeg synes den er perfekt. Prisene er svært konkurransedyktige sammenlignet med andre nettbutikker, og nettsiden fungerer utmerket og er trygg å bruke. De har flotte... Vis mer
Svindel! Fått tilsendt en greia som ikke kan brukes til noe. Prøvd å fa tak i kundeservice mange ganger i løpet av 1,5 måned, men de svarer bare ikke. Kunne betale via klarna, så trodde at det kunne v... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
STYR UNNA
Firmaet svarer ikke på noen henvendelser ang retur eller andre henvendelser.
Så snart de har fått sine penger fra KLARNA er de som sunket i jorden.
Ren svindel
Ren svindel! Tar imot penger, men du mottar ingenting. Svarer ikke på henvendelser enkelt og greit! Anbefaler alle å holde seg unna!
uff for noe tull
skuffet virkelig med foundation som skulle skifte farge...uff for noe tull
Kjøpte Foundation TLM som skal skifte farge.
Kjøpte Foundation TLM som skal skifte farge etter hud typen din. Kjøpte to stk . Den skiftet ikke farge. Den skulle matcher huden din perfekt. Jeg var helt hvit i ansiktet etter på. Blei tom bare på tre forsøk . Dette er bare svindel, styr unna.
Kjøpte 2 stk smart ligth sound machine
Kjøpte 2 stk smart ligth sound machine. Disse stod ikke til forventningene. Ræva lyd. Dårlig sammensatt. Kan ikke Anbefales. Styr UNNA.
Svindel
Svindel! Bestillte en stor bamsejulekalender med bamser, det som kom i posten var en bitteliten boks, ble skeptisk, åpnet, og det var små harde figurder inni på 2 cm høyde. Har sendt flere mail til kundeservice, men får ingen svar!
Dette er en svindel side
Dette er en svindel side . Fikk aldri noen bestilling bekreftet fra de , men pengene ble trekket fra konto . Har flere ganger prøvd å kontakte de med ikke noe svar å få . Styr langt unna .
Produktet som omsider kom var absolutt…
Produktet som omsider kom var absolutt ikke hva jeg bestilte. Svindel. De bør virkelig gå med på gratis returnering.
Svindel
Svindel, bestilte julekalender. Den kom aldri.
S C A M !!
S C A M !!! Først og fremst dem trakk dobbel betaling, den 10 november . Har sendt mail til dem angående det , det er jo 10 dager siden og har ikke fått noe svar . Eneste som har kommet det er bare ordrebekreftelse . Varene er ikke sendt heller . Det er totall S C A M !!! Styr unna disse svindlere .
Svindel
Produktet var overhodet ikke de jeg så for meg. Det så ut som julekuler, det var laminerte bilder av de kulene i reklamen.
Bestillte to julekalendere
Bestillte to julekalendere, i reklame videoen gav de inntrykk av å være av legofigurer av kjente skrekkfilm karakterer. Ble skeptisk da jeg leste erfaringer her og tok kontakt med kundeservice for å avbestille, fikk svar fra en utenlandsk side om at hendvendelsen min ble sendt videre. Hørte aldri noe mer. Pakken kom, var dårlig pakket og helt sammenklemt, åpnet den ene for å være sikker på at alle legofigurene lå i lukene sine. Ble så skuffet! Inneholdt 4 legofigurer og 20 flate plast plate figurer med bilde av legofigurer på. Ikke det jeg trodde jeg bestillte! Og ikke verdt tilsammen 701 kroner. Men med erfaringen fra tidligere da jeg tok kontakt med kundeservice ser jeg ikke noe poeng å prøve det igjen. Så joke is on me og jeg får bare beholde å betale de. Men bestiller aldri der igjen!!!
Ikke mulig å få returadresse mye arbeid…
Ikke mulig å få returadresse mye arbeid og jeg nekter å betale
Blomstene så ut som søppel
Stay away
Rett ut kjeltringer
Rett ut kjeltringer. Bestilte men fikk aldri produktet. Er glad det gikk gjennom KLARNA. MEN jeg får fremdeles purringer for ubetalt regning. SÅ KJØP ALDRI NOE HOS ETSOLHUS, RETT UT KJELTRINGER!!!
Fikk to forskjellige "setegap-holdere"
Fikk to forskjellige "setegap-holdere", og to forskjellige farger. Om du ikke vil bruke en formue på sende tilbake Kina, eller forhandle til det uendelige, styr unna. Eller i det minste handle gjennom Klarna.
Svindel! Styr unna..
10 uker siden eg bestilte et produkt som enda ikke er kommet. Ikke svarer dem på mail eller chat. E ren svindel det hær, så styr unna.
Jeg har brukt i noen måneder.
Jeg har brukt i noen måneder nå, og jeg synes den er perfekt. Prisene er svært konkurransedyktige sammenlignet med andre nettbutikker, og nettsiden fungerer utmerket og er trygg å bruke. De har flotte plagg.
Jeg var veldig fornøyd med tjenestene.
Jeg var veldig fornøyd med tjenestene deres. Produktene er virkelig veldig fine. Jeg vil definitivt handle igjen.
De har nok av et utvalg til å være min…
De har nok av et utvalg til å være min one stop klær/motebutikk! Med så rimelige priser, oppdaterte stiler og superrask levering, handler jeg ikke andre steder enn Etsolhus.
Hei...
Hei, jeg kjøper noe, og jeg har ikke levd opp og legger merke til at jeg handler i to måneder.