ETS Isolatie BV Anmeldelser

3,9

ETS heeft vloer- en spouwmuurisolatie uitgevoerd. Waar gewerkt wordt vallen spaanders, maar daar heeft ETS zich uitstekend en van haar beste kant laten zien. En het eind resultaat mag er ook zijn. Bi... Vis mer

The quotation was made in pdf form and sent to email which I liked and was cheaper than other service providers. The work was rescheduled 2 hours before start that caused several problems to me plans,... Vis mer

Het daadwerkelijke isoleren werd netjes en zorgvuldig gedaan. Echter her zogenaamd spouwmuur "natuurvrij" maken is een lachertje. De dag voor het isoleren kwam er iemand langs, deze timmert in 3 minut... Vis mer

Ondanks dat de isoleerders vanuit het oosten van het land naar de Randstad moesten komen waren zij op tijd bij ons. Zij zijn meteen aan het werk gegaan en deelden hun tijd efficiënt in. Zij wilden bij... Vis mer

1. Isolatorleverandør
  2. Dobbeltvinduinstallasjon
  3. Isolasjonsentreprenør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

ETS Isolatie is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en bodemisolatie. ETS Isolatie houdt u warm in de winter, koel in de zomer.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Telefoonterreur door medewerker ETS

Ook ik heb te maken gehad met ETS. Na het herhaaldelijk niet nakomen van afspraken heb ik geprobeerd om telefonisch de overeenkomst te beëindigen en constructief er uit te komen. Het telefoongesprek met medewerker W. sloeg om in en ETS begon te dreigen met incasso bureau's.
Eerst was ik sceptisch over de onderstaande reviews maar nu kan ik ze beamen en sta volledig achter de zeer slechte reviews.

Ets heeft me ook benaderd om de review aan te passen zodat de bewuste medewerker niet te achterhalen zijn. Men blijft dus diensten afnemen van deze medewerker. Ik probeer mijn ervaring te delen zodat andere consumenten gewaarschuwd zijn. Er zijn andere bedrijven waar je prima zaken mee kunt doen. Ook in deze corona tijd.

6. desember 2019

Prijs getekende offerte met de helft verhoogd, ETS Isolatie verzoekt om afzien van order

Offerte getekend voor dakisolatie: 18 m2, 1150 euro, schuim en afwerking met gipsplaat. Dit bedrag is vrij hoog maar de vertegenwoordiger verzekerde een nette afwerking van de isolatie. De vertegenwoordiger belt vervolgens enkele uren later dat het bedrag 500 euro hoger moet zijn. Dit bevestigt hij per mail. Ik weiger dit uiteraard. Pas na meerdere mails is er reactie: hij verzoekt me van de order af te zien. Alhoewel het bedrijf hiermee wegkomt met een getekende offerte, heb ik toch van de order afgezien omdat mijn vertrouwen in ETS totaal verdwenen is. Ik vind dat ik schandalig behandeld ben en wil mensen waarschuwen voor de praktijken van ETS. Update: ik kreeg vandaag een dreigmail voor proces over laster. Ik heb alle mails bewaard.

12. november 2018