Eternyx Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

hosting is bad i keeps lagging it should be free if its this bad just use aternos its free and doesnt lag that much.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Majiteľ trošku blázon, pravdepodobne má rozdielny počet chromozómov od bežného cicavca a radil by som ho skôr k čeľadi lišajníkov. hosting sa riadi heslom ako Francúzska Buržoázna Revolúcia: Sloboda,... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Webhotell
  2. Skytjenester
  3. Spilltjenester

Skrevet av virksomheten

Hostujte bez kompromisů s 99% dostupností, pokročilou ochranou proti DDoS a bezchybným výkonem. Vaše komunita si zaslouží spolehlivost, která nikdy nekončí.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(33)

33 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Dont buy this hosting ITS BAD

15. august 2026

Dobrý den,

mrzí nás, že jste s naší službou nebyli spokojen. Podle uvedeného jména bohužel nedokážeme tuto recenzi spojit s žádným konkrétním zákazníkem v našem systému a v poslední době jsme neevidovali žádné stížnosti tohoto typu.

Rádi bychom vám pomohli, ale k tomu potřebujeme více informací. Prosíme vás proto o vytvoření ticketu na naší podpoře, kde nám popíšete konkrétní problém (název serveru, kdy k lagům dochází apod.). Vše rádi prověříme a vyřešíme.

Děkujeme za pochopení.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

This hosting just feels good

This hosting just feels good. I have a really good feeling about it, its satisfying!

I terms of pricing I couldnt find anything better for theese specs. RESPECT!

16. juli 2026

pohoda

servery fičí krásně podpora reaguje vždy rychle s maximálním nasazením
cena asi ok ale vždy by mohla být nižší

12. juli 2026

Skvělý hosting

Rychlé nastavení, pomoc, výborná kompatibilita s modpacky. Cena tak akorát, očekávaná částka i u konkurence.

11. juli 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Super Hosting

Super Hosting, maybe add something like Settings like aternos had, for whitelist, max-world-size and something like that

10. juli 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Eternyx recenze

+ Web vypadá pěkně a profesionálně zpracovaně.
+ Klasický Pterodactyl panel, případně jeho fork, takže ovládání je známé a přehledné.
+ Server působí rychle a support je fajn.
+ Celkově první dojem z hostingu není špatný.
+ Wiki
+- Ceny jsou fajn ale jak piši níže starší hardware
- Starší hardware, což může být znát hlavně u náročnějších serverů nebo modpacků.
- Web mi občas vypálil oči, když z ničeho nic přebliknul na světle žlutou stránku.
- Par stranek odkazujici na Eternyx na mě působí dost zvláštne a kolem Eternyxu vytváří takovou šedou zónu. Nepůsobí to úplně důvěryhodně.
- Výběr modpacků a celkově „software“ stránka je matoucí, nepřehledná a vizuálně nepěkná.
- Modpacky se automaticky nevybírají tak, jak by člověk čekal, což zbytečně komplikuje nastavení serveru.
- Panel je hrozně prazdny, support pouze na discordu (může byt pro i proti)
- Schválně strikují kritické recenze

29. april 2026

Dobrý den, Michale,

děkujeme za recenzi, ale musíme být upřímní - obsahuje hned několik faktických chyb:

- "Starší hardware" - běžíme na Ryzen 9 9950X za nejlepší ceny na trhu. To rozhodně není starý hardware.
- "Support pouze na Discordu" - podporu máme přímo na webu. Tento údaj je zastaralý.
- "Stránky kolem Eternyxu" - nejsou naše, opakovaně jsme to vysvětlovali. Za weby třetích stran neneseme odpovědnost.
- "Světle žlutá stránka" - subjektivní dojem, který respektujeme.

A hlavní věc: ve své databázi vás jako zákazníka vůbec neevidujeme. Hodnotíte tedy dvěma hvězdami službu, kterou jste u nás nikdy neměl.

K "úmyslnému strikování kritiky" - hlásíme výhradně recenze s nepravdivými nebo neúplnými daty, jako je právě tato.

Pokud si u nás službu skutečně objednáte a vyzkoušíte, rádi si přečteme reálnou zpětnou vazbu.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Výkonný a stabilný hosting.

Eternyx hosting sledujem už dlhšie. Pár ľudí s vedenia poznám s predošlých projektov menovať nebudem. Za mňa ochotná a slušná skupina ľudí, čo vedia čo robia. Mám u nich aktuálne jednu službu zatiaľ na skúšku, no musím skromne napísať, že služba spĺňa očakávania. Je možné že v službe budem pokračovať aj dlhšie. Cena primeraná, výkon stabilný a sieť funguje tak ako má. Za mňa sa tento hosting oplatí. Môžem odporučiť.

28. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Během mé zkušenosti s tímto hostingem…

Během mé zkušenosti s tímto hostingem jsem zaznamenal nabídku kreditu do zákaznického panelu výměnou za zveřejnění pozitivní recenze, což na mě nepůsobilo příliš důvěryhodně.

Komunikace ze strany provozovatele byla podle mé zkušenosti v některých veřejných diskusích i v zákaznických ticketech neprofesionální a místy působila arogantně.

Zároveň jsem měl výhrady k prezentaci infrastruktury. Služba je propagována jako provozovaná na vlastní infrastruktuře, avšak podle dostupných informací je část provozu směrována přes infrastrukturu třetích stran a proxy řešení. Ocenil bych v této oblasti větší transparentnost.

Z těchto důvodů nemohu službu doporučit.

18. mai 2026

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu – každý podnět bereme vážně a chceme reagovat konkrétně na každý bod.

K nabídce kreditu: Tuto praxi důrazně odmítáme a není součástí naší politiky. Pokud k podobné nabídce skutečně došlo, žádáme vás, abyste nás kontaktovali přímo na podpora@eternyx.cz s číslem tiketu - prošetříme to interně. Zároveň podotýkáme, že v době zveřejnění této recenze čelíme zdokumentované koordinované kampani falešných recenzí, která je předmětem trestního oznámení (sp. zn. 3.6.2026/151, Okresní prokuratura Trnava).

Ke komunikaci: Usilujeme o profesionální přístup ve všech kanálech. Pokud vaše zkušenost neodpovídala tomuto standardu, omlouváme se za konkrétní situaci – ne za obecný přístup, který standardně dodržujeme.

K infrastruktuře: Provozujeme dedikované servery. Část síťové konektivity a ochrany proti DDoS útokům je zajišťována prostřednictvím partnerských řešení - což je standardní praxe v odvětví a nikdy jsme to neskrývali. Rádi vám poskytneme technické detaily přímo na podpora@eternyx.cz.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hosting podle mé zkušenosti nepůsobí…

Hosting podle mé zkušenosti nepůsobí jako poskytovatel s konzistentně kvalitními službami, a to ani v oblasti ochrany proti DDoS útokům. Objevují se také nejasnosti ohledně deklarované německé konektivity a transparentnosti vlastní infrastruktury.

Komunikace se zástupcem služby, který na Discordu vystupuje pod přezdívkou „Slenky“, může na některé zákazníky působit neprofesionálně a nekonzistentně, což se následně odráží i v celkovém dojmu z kvality poskytovaných služeb.

1. mai 2026

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu. Chceme reagovat konkrétně.

K DDoS ochraně a infrastruktuře: Naše síť běží na vlastních dedikovaných serverech. Ochrana proti DDoS útokům je zajištěna kombinací vlastních řešení a partnerské infrastruktury – co je běžná a transparentní praxe v odvětví. Konkrétní technické detaily rádi poskytneme na vyžádání přes podpora@eternyx.cz.

K německé konektivitě: Naše německé uzly jsou aktivní a funkční. Pokud jste měl konkrétní problém s latencí nebo dostupností, není nám o tom nič známo – žádný takový ticket od vás evidován nemáme.

Ke komunikaci: Usilujeme o profesionální
přístup ve všech kanálech. Pokud vaše
zkušenost neodpovídala tomuto standardu,
kontaktujte nás na support@eternyx.cz
s číslem tiketu – rádi to prošetříme.

Tato recenze časově odpovídá koordinované
kampani falešných hodnocení, která je
předmětem trestního oznámení
(sp. zn. 3.6.2026/151, Okresní prokuratura
Trnava).

uz znovu ne

uz znovu ne nejhorsi hosting co snad existuje

29. mai 2026

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu. Bohužel z recenze není zřejmé, s čím konkrétně jste měl negativní zkušenost, abychom mohli situaci prošetřit a případně napravit.

Pokud máte konkrétní podnět, rádi jej řešíme na podpora@eternyx.cz.

Poznamenáváme, že tato recenze časově odpovídá koordinované kampani falešných hodnocení, která je předmětem trestního oznámení (sp. zn. 3.6.2026/151, Okresní prokuratura Trnava).

Eternyx Hosting

Máme s kamarády server kde hrajeme ve 4 lidech s modpackem Beyond Depth, což sám o sobě je velice náročný modpack. Server zvládá nápor veškerých modů bez problémů a lagů. Cena je skvělá, za 16 GB jenom 500 korun na měsíc. Doporučuji 10/10.

27. mai 2026

Svar fra Eternyx

Děkujeme za skvělou recenzi, Filipe! Jsme moc rádi, že jste měl dobrou zkušenost - spokojenost zákazníků je naší největší prioritou. Těší nás, že server zvládá Beyond Depth bez problémů. Jsme tu kdykoliv budete potřebovat.

Dorian
Tým Eternyx.cz

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Není to tak jak se bohužel prezentují

Hosting se prezentuje jako moderní a spolehlivé řešení, nicméně některé aspekty služby a komunikace na mě nepůsobily profesionálně. Například deklarované měsíční SLA ve výši 99 % je ve srovnání s běžnými standardy na trhu spíše podprůměrné, zvlášť pokud je služba prezentována jako kvalitnější alternativa ke konkurenci.

Za nevhodné také považuji veřejné vystupování některých členů týmu na Discord serveru. Dne 1. 4. 2026 proběhla komunikace spojená s panem Robertem „eRTéVéčko“ Veselým, která podle mého názoru nebyla adekvátní pro veřejnou firemní prezentaci. Následné mazání zpráv navíc mohlo působit netransparentně. Celkově na mě komunikace vedení a části týmu v soukromých i veřejných konverzacích působila zbytečně emotivně a místy neprofesionálně, zejména při reakci na kritiku nebo odlišné názory.

Doporučil bych více dbát na profesionální komunikaci, transparentnost a celkovou kulturu vystupování vůči komunitě i zákazníkům. To by podle mě výrazně pomohlo důvěryhodnosti celé služby.

2. mai 2026

10/10 Hosting

S hostingem jsem hodně spokojený. Mají kvalitné servery, jede stabilně, když jsem s nečím potřeboval poradit tak mi rychle odpověděli a všechno vyřešily. Pokud někdo hledá dobrý hosting tak mužu jen doporučit.

26. april 2026

Velice výhodný hosting..

Velice přínosný hosting s velice skvělou podporou pro zákazníky. Nízké ceny za funkčnost jejich hostingu - bez konkurence.

24. april 2026

10/10 hosting

Když má člověk nějaký problém je schopný ho vyřešit ještě ten den na discordu s podporou. Mega si toho cením, stejně tak jako ochoty a toho že i přes to že jsem otravná a občas nechápavá jsou na mě stále milí. Server mi jede bez nějakého sekání. Za mě poměr cena výkon, je to nejlepší volba kterou jsem mohla udělat. Děkuji že tu jste a že se mnou řešíte cokoliv co nejdřív můžete <3

Ps: JopGamer je nejlepší a nejaktivnější řešitel problémů. Děkuji <3

23. april 2026

Svar fra Eternyx

Ďakujeme pekne za veľmi milú recenziu, potešila. :) Dúfame, že u nás budete spokojní aj s celou rodinou aj naďalej!

muj nejoblibenejsi hosting

Super hosting! Mohu doporucit, server mi byl dorucen velmi rychle a bezi skvele, podpora mi pomohla vyresit vsechny me problemy, mohu kazdemu doporucit. Servery maji hodne rychle a dobre se mi na nich hraje, eternyx je muj nejoblibenejsi hosting.

12. april 2026

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv