esug.dk Anmeldelser 4 084

4,9

Gode produkter og rask levering. Har mange ganger bestilt e-cig produkter fra dem og alltid levert både raskt og med innbakt toll og mva for hvert land etc, så slipper ekstra tollavgifter i feks Norge... Vis mer

Dårlig emballasje på sendingen. Var lekkasje på alle 5 flasker med Black Copsa :( Da har jeg fått ny pakke og denne gangen var alt i orden😊

Esug får top point, post nord får ÷10 bestilte d.01-06 i dag er det d. 05-05 og pakken er stadig ikke kommet frem. 😒

1. Butikk med e-sigaretter
  2. Vapebutikk

Salg af e-cigaretter, e-væske og tilbehør.

4,9

Enestående

4k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Raskt levert

Raskt levert. Helt supert i forhold til andre nettsider.

18. juli 2025

Svar fra esug.dk

Tusen takk for den flotte anmeldelsen, Beate! 🌟 Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og opplevelsen hos oss – det setter vi stor pris på 😊

Vi gleder oss til å kunne betjene deg igjen i fremtiden! 💚

Esug.dk /E-trekk.no

Veldig god kundeservice som bisto og…

Veldig god kundeservice som bisto og ordnet raskt.

25. april 2025

Tusen takk for de 5 stjernene, Linda! 🌟
Så hyggelig å høre at du opplevde kundeservicen som god og effektiv – vi er alltid klare til å hjelpe og finne løsninger raskt 💬⚡️

Vi gleder oss til å kunne betjene deg igjen i fremtiden! 😊

Esug.dk/E-trekk.no

Kjemperask levering til Norge

Kjemperask levering til Norge, og alt stemte. Kommer til å bestille herfra flere ganger. Anbefales!

12. april 2025

Tusen takk for de flotte 5 stjernene, Elisabeth! 🤩💚
Vi er så glade for å høre at leveringen til Norge gikk kjemperaskt, og at alt stemte – det betyr mye for oss! 📦🇳🇴

Det gleder oss stort at du vil bestille fra oss igjen – vi ser frem til å sende flere pakker din vei! 😄✨
Esug.dk/E-trekk.no

Gode produkt

Gode produkt - fungerer som de skal.

26. november 2024

Hej Frank

Tak for din anmeldelse😊 Vi er glade for, at produkterne lever op til dine forventninger og fungerer som de skal. Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden 🌟

Rask levering

Rask levering. Kjøpte en Voopoo Drac X. Meget bra kvalitet

18. oktober 2024

Hallo Bjørn

Takk for din anmeldelse 😊 Vi er glade for at du er fornøyd med både rask levering og kvaliteten på din Voopoo Drag X. Vi ser frem til å betjene deg igjen 🌟

Alina / Esug

Enkelt og greit å finne frem til det en…

Enkelt og greit å finne frem til det en skal ha

1. juli 2024

Hei Vidar

Tusen takk for din anmeldelse😊 Vi er glade for at du syntes det var enkelt og greit å finne det du trengte.

Trenger du ytterligere hjelp er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Vennlig hilsen

Esug får top point

5. juni 2024

Hej

Tak for din anmeldelse og dine top point til Esug 😊 Vi håber, at du har modtaget din pakke. Hvis der stadig er problemer, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Venlig hilsen
Alina

Fikk varene kjapt i postkassen 👍 veldig…

Fikk varene kjapt i postkassen 👍 veldig fornøyd med produktet og hvor raskt det kom!!

7. mars 2024

Hallo Sonja

Det er virkelig flott å høre at du er veldig fornøyd med produktet og imponert over hvor raskt det kom i postkassen! Vi setter vår ære i å sikre rask og effektiv levering. Takk for din positive tilbakemelding, og vi ser frem til å tjene deg igjen i fremtiden! 👍

Alina / Esug

Litt treg i expedisjon og lite info om…

Litt treg i expedisjon og lite info om produkter på side. Har ikke mottatt produkter enda så vi får se 😊

24. februar 2024

Hej Asbjørn 😊

Tak for din ærlige feedback! Vi beklager, hvis ekspeditionstiden har været lidt længere end forventet, og at der mangler information på siden. Vi tager din kommentar til os og vil arbejde på at forbedre både leveringstiden og produktinformationen.

Vi håber, at du snart modtager dine produkter, og at de lever op til dine forventninger 🤞 Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os!

Esug.dk

Har letet etter joiteck ego v2 lenge

Har letet etter joiteck ego v2 lenge, tusen takk for dere hadde den!😃

20. desember 2023

Hei Ester

Takk for din positive tilbakemelding!😃 Det er alltid hyggelig å kunne hjelpe våre kunder med å finne det de leter etter. Vi håper du får mye glede av produktet, og ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe annet vi kan hjelpe deg med!

Ønsker deg og dine kjære en gledelig jul og et riktig godt nyttår! 🎄🎅

Dårlig emballasje på sendingen

18. desember 2023

Hei Lasse

Vi beklager den dårlige opplevelsen med lekkasje på flaskene. For å rette opp dette har vi umiddelbart sendt deg nye flasker av Black Copsa. Vi setter pris på tilbakemeldingen din og håper de nye flaskene kommer trygt frem 🙏.
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vår service for å sikre en problemfri opplevelse for våre kunder.

Ønsker deg og dine kjære en gledelig jul og et riktig godt nyttår! 🎄🎅

Grei og hurtig levering

Grei og hurtig levering. Bestilte for første gang og fi( rask respons på spørsmål.
Anbefales.

6. desember 2023

Hei

Vi er glade for at du opplevde en grei og rask levering. Det er flott å høre at du fikk rask respons på spørsmålene dine. Vi setter pris på din anbefaling og ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden! 🚚😊

Vi ønsker deg og dine kjære en gledelig jul og et riktig godt nyttår! 🎄🎅

Fikk lever 8 stk engangs e-cigarette

Fikk lever 8 stk engangs e-cigarette, der kun 5 av dem virket. Har prøvd å reklamere i flere uker uten noen tilbakemelding på mail... Useriøst!!

23. oktober 2023

Hej
Vi har ikke modtaget nogle mails fra dig, send til mail@esug.dk så kigger vi på det med det samme

Mvh
Jimmi

GOD SERVICE

23. oktober 2023

Kære Iris

Vi værdsætter din anmeldelse! God service er en prioritet for os, og vi er glade for at høre, at du har oplevet netop det hos os. Tak for din støtte, og hvis du har yderligere spørgsmål eller behov, er du velkommen til at kontakte os. 😊👍

Rask levering

17. oktober 2023

Kære Svein

Vi værdsætter din feedback! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi bestræber os altid på at levere vores produkter så hurtigt som muligt. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. 😊

Alina/Esug

Rask og god service

Rask og god service. Anbefales 👍

7. oktober 2023

Kære Ola

Vi sætter pris på din feedback! Det glæder os at høre, at du har oplevet rask og god service. Tak for din anbefaling - din tilfredshed er vores mål, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden. 👍

Alina / Esug

Jeg fikk pakka mi I går og bestilte…

Jeg fikk pakka mi I går og bestilte spinner 11 og den ser grei ut Den kom ganske raskt og jeg er fornøyd så langt, men har ikje ladet den enda, men det var litt dyrt, i forhold til idet var i Norge før, men jeg liker de godt

21. september 2023